AVBS Soft

Zece lucruri pe care le poți face cu un credit de nevoi personale (Partea a II-a)

1524 3 min

In articolul anterior, îți prezentam câteva situații în care un credit de nevoi personale este cea mai bună formă de împrumut. Dacă visezi la o excursie, la o locuință mai frumoasă, cu mobilier nou, sau dacă vrei să îți organizezi nunta de vis sau să îți începi studiile fără grija banilor, această finanțare este cât se poate de inspirată. Continuăm lista începută săptămâna trecută, oferindu-ți alte situații concrete în care poți apela, fără regrete, la un credit de nevoi personale.

6.       Iţi cumperi un autoturism nou sau îţi repari maşina

Achiziţionarea unei maşini este întotdeauna o investiţie costisitoare, care pleacă de la câteva mii de euro şi poate ajunge la sume fabuloase, în funcţie de marcă. Chiar dacă nu iei în calcul un autoturism de lux, un credit de nevoi personale ar putea fi o formă de finanţare inspirată, care te va scuti de sacrificii economice sau de perioada de aşteptare necesară pentru a strânge toți banii. Şi în cazul unor reparaţii sau îmbunătăţiri semnificative, atunci când bugetul nu îţi permite, este indicat să apelezi la un credit de nevoi personale.

 7.       O intervenţie medicală

În contextul economic actual, nu doar dorinţele şi visurile sunt costisitoare, ci şi evenimentele mai puţin fericite. Orice intervenţie chirurgicală presupune costuri de spitalizare considerabile, dar la fel se întamplă şi în cazul unui tratament stomatologic de pildă.

8.       Cash pentru cheltuielile lunare sau achitarea altor datorii

Uneori, un nou credit poate fi o modalitate practică de a achita alte datorii, scutindu-te astfel de mai multe drumuri la bancă sau de comisioanele aferente. Totodată, se poate întâmpla ca, din diverse motive, să înregistrezi o scădere temporară a veniturilor lunare sau o creștere a cheltuielilor, iar un credit ar fi o soluție practică pentru a ieși din impas.

9.       Investești într-un hobby

Poate ești pasionat de pescuit și visezi dintotdeauna să-ți cumperi o barcă. Sau poate îți plac aventurile montane și îți dorești un ATV. Poate vrei să urmezi un curs de pregătire sau de dezvoltare a aptitudinilor sau să înveți o limbă străină la nivel avansat. Indiferent de hobby, acesta vine de obicei împreună cu o mulțime de costuri pe care în mod normal nu ți le permiți, iar creditul de nevoi personale este o formă de împrumut sigură și rapidă.

10.   Faci un cadou celor dragi

Un laptop performant, un telefon de ultimă generație sau un Xbox pot fi o bucurie pentru copii, mai ales în preajma sărbătorilor. Cum faci totuși să le îndeplinești acest vis, fără a rămâne în urmă cu toate cheltuielile lunare? Și pentru această dilemă, noi avem răspunsul potrivit.

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de bani, este foarte important să alegi un credit potrivit, care să te ajute în îndeplinirea obiectivelor tale. Tu cum ți-ai dori să investești banii obținuți printr-un credit de nevoi personale?

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.