AVBS Soft

Vestita taxă pe lăcomie provoacă angajatul din bancă să devină antreprenor!

606 4 min
0
(0)

Vestita taxă pe lăcomie provoacă angajatul din bancă să devină antreprenor!

Vestita taxă pe lăcomie, numită oficial taxa pe activele financiare ale băncilor, presupune impozitarea profitului băncilor în funcție de nivelul ROBOR aplicat creditelor.

Taxa este de 0,1% pentru un ROBOR între 2% și 2,5%.

Taxa este de 0,2% pentru un ROBOR între 2,51% și 0,3%.

Taxa este 0,3% pentru un ROBOR între 3,01% și 3,5%.

Taxa este de 0,4% pentru un ROBOR între 3,51% și 4%.

Așadar, pentru ca instituțiile bancare să plătească taxa minimă posibilă, o măsură ar fi scăderea ROBOR-ului, ceea ce va conduce la rate lunare mai mici pentru debitorii cu credite în lei.

Însă aceasta nu este singura măsură luată de instituțiile bancare din România. Aflat într-o astfel de situație, primul lucru pe care îl va face un antreprenor de pe piața financiar-bancară din România, va fi să analizeze profitabilitatea tuturor sucursalelor sale. Așadar, vor fi închise sucursalele băncilor și agențiile care nu se situează în parametrii de succes ai băncii respective.

Închiderea agențiilor bancare va conduce la disponibilizări în masă a angajaților băncilor din sucursalele considerate a fi neperformante. Se preconizează că peste 25% din personalul bancar va fi disponibilizat ca urmare a vestitei taxe pe lăcomie. 

Acesta nu este un scenariu negativ, ci un fapt real cu care au început, deja, să se confrunte numeroși angajați ai băncilor.

Vestita taxă pe lăcomie conduce la concedieri în masă!
Vestita taxă pe lăcomie conduce la concedieri în masă!

Ce este de făcut atunci când, în calitate de angajat al băncii, te afli în pragul concedierii?

Schimbarea înseamnă provocare. Ceea ce pare o mare nenorocire poate să însemne o oportunitate nemaipomenită în evoluția ta din punct de vedere profesional.

În fața ta se află două posibilități: poziția de putere, adică cea în care ești stăpân pe situație și ALEGI asumat să îți schimbi viața, SAU poziția de slăbiciune și frică, în care AȘTEPȚI să vezi ce ți se întâmplă.

În poziția de frică speri să nu îți pierzi jobul sau dacă ți-l pierzi, să fii recompensat cu cele 12 salarii compensatorii pe care să le folosești ulterior cum știi tu mai bine. A aștepta înseamnă a oferi controlul vieții tale altcuiva, angajatorului tău în această situație. Nefiind stăpân pe situație, nici viitorul nu pare prea promițător.

În poziția de putere preiei controlul asupra viitorului tău. Nu aștepți să fii concediat, ci îți urmărești interesul propriu și te orientezi către cea mai bună opțiune profesională.

Dacă în calitate de angajat NU mai satisfaci nevoia băncii, atunci care este cheia prin care banca să te considere în continuare un canal important de vânzare?! Soluția NU este să te sperii de vestita taxă pe lăcomie! Soluția este să adopți poziția de putere și invincibilitate și să devii broker de credite – adică instrumentul de vânzare cel mai important pentru bancă.

Cheia succesului în domeniul financiar-bancar o reprezintă brokerajul de credite!

Luând în considerare faptul că în România anului 2018 volumul total al activității de intermediere credite ipotecare a însumat 18% din întreaga piața bancară din România, avem convingerea că în 2019 volumul total al vânzărilor prin broker are potențialul de a se dubla!

În America 90 din 100 de clienți apelează la un broker de credite pentru contractarea unui credit, ceea o să se întâmple și în România! Totul constă în încrederea pe care noi brokerii o avem în capacitățile și în cunoștințele noastre. Imediat ce vom înțelege și vom crede că suntem cei mai importanți piloni ai sistemului financiar-bancar din România, fără nici cea mai mică urmă de îndoială, brokerii de credite vor deveni principalul canal de vânzare al instituțiilor bancare și non-bancare din România.

Așadar, transformă posibila concediere din bancă într-un atu pentru tine. Provoacă-te să renunți la salariu de câteva mii de lei pe lună pentru a câștiga lunar chiar și 15.000 de euro. Acordă-ți șansa de a fi independent, liber și prosper!

Viitorul brokerajului bancar de succes este marcat de încrederea pe care o are brokerul de credite în el însuși!

Vestita taxă pe lăcomie TE PROVOACĂ să devii antreprenor!

Pentru a obține o franciză în domeniul financiar-bancar, FĂRĂ taxă de înscriere în divizia noastră de brokeri de elită, sună la numărul de telefon: 021 230 43 43 sau trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail [email protected].

Pentru a obține un credit bancar sau non-bancar, sună la numărul de telefon: 021 230 43 43 sau folosește formularul online de contact!

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu 0 / 5. Număr de voturi: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în:

Ai o întrebare?