AVBS Soft

Ți-ai scris lista de dorințe pentru 2015? E momentul să treci la fapte!

1789 4 min

Obiceiul de a scrie o listă a dorințelor, obiectivelor sau planurilor la fiecare început de an nu mai este de mult timp o tendință, ci o practică frecventă. Când ceasul anunță noul început, mulți oameni își vor fi stabilit deja, în mod tacit, cele mai importante țeluri pentru anul următor. Alții, mai sârguincioși, cred că listele scrise sunt mult mai eficiente și permit o mai atentă monitorizare a” progreselor”. Indiferent de preferințe, sondajele anuale arată că oamenii aspiră în general la lucruri cât se poate de comune, dar care sunt în realitate destul de greu de îndeplinit: să piardă în greutate, să se lase de fumat, să fie mai organizați sau să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, să se bucure mai mult de viață, să evite excesele de orice natură.

Între acestea, un loc aparte îl ocupă și dorința de ieși din datorii, care sunt, se pare, o problemă destul de apăsătoare. Un nou început de an poate fi văzut ca o oportunitate de a achita creditele mai vechi printr-un stil de viață mai chibzuit, mai multe economii și un plan financiar ferm.

Majoritatea angajamentelor de Anul Nou sunt încălcate

De ce? Pentru că un angajament luat în noaptea dintre ani este la fel de puternic și are la fel de multe șanse să fie dus la bun sfârșit ca unul luat în prima zi de primăvară, dacă acesta nu este stabilit în mod realist, în baza unor motivații puternice și ținând cont de o planificare clară a modului în care va fi îndeplinit. Să pierzi în greutate nu e un țel imposibil, dar să găsești o modalitate de a respecta acest plan este o adevărată provocare, dacă ai un program încărcat care îți lasă (prea) puțin timp pentru tine.

Ce poți face?

Nu-ți putem oferi secretul magic pentru renunțarea la fumat sau miracolul pierderii în greutate rapid și ușor, dar în ceea ce privește banii, avem câteva sugestii care ți-ar putea fi de folos.

” Vreau să îmi achit datoriile din anii anteriori”

Dacă în noaptea dintre ani ți-ai propus să te eliberezi de povara datoriilor, o soluție realistă este un credit de refinanțare, prin care să reunești mai multe credite într-unul singur, la o singură bancă, fapt care îți va aduce economii lunare considerabile, dar și posibilitatea de a ieși mai repede și mai cumpătat din datorii. O ofertă atractivă în această perioadă îți permite să refinanțezi creditele deja existente printr-un produs mai avantajos:

  • Moneda: RON;
  • Suma: 200 – 15.000 Euro;
  • Perioada: maxim 5 ani;
  • Dobândă variabilă;

” Vreau sa mă bucur mai mult de viață”

Dacă ai început anul gândindu-te că nu te bucuri din plin de viață, probabil vei căuta înainte de toate motivele care te împiedică să o faci. Iar dacă lipsa banilor se numără printre acestea, un credit de nevoi personale rapid este cea mai simplă metodă de a beneficia de o sumă care să-ți cumpere biletul spre destinația mult dorită, mașina sport pe care ți-o dorești, în fine, micile sau marile evadări din cotidian la care visezi și care te fac fericit.

31 decembrie 2015. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar ritualul rezoluțiilor de Anul Nou se repetă. Ce sentimente te vor încerca? Satisfacția de a-ți fi respectat o mare parte din angajamente sau regretul de a fi eșuat? În cazul în care nu vrei să faci parte din a doua categorie, acesta este un moment cât se poate de potrivit pentru a porni la drum.

Se spune că unul dintre micile secrete pentru a îndeplini cât mai multe obiective este să-ți setezi țeluri cât mai înalte. În felul acesta, chiar dacă nu le vei atinge pe toate, vei face tot posibilul pentru a le îndeplini, iar acest lucru va aduce progrese importante.

Dacă ești pregătit pentru schimbare, o întreagă echipă de profesioniști îți va fi alături. Ia legătura cu ei chiar acum!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în:

Sună Acum!