AVBS Soft

Termeni legali

()

Termeni și Condiții: Ultima actualizare 28.05.2023.

1. Informațiile prezente pe acest site aparțin companiei AVBS Broker de Credite;

2. O parte din imaginile prezente pe acest site sunt descărcate gratuit din galeria de imagini Google. La cererea ta, dacă vreuna dintre aceste imagini îți aparține și poți face dovada deținerii dreptului de autor asupra lor, acestea vor fi eliminate imediat.

3. Toate informațiile prezente pe acest site au caracter informativ, ele NU reprezintă oferte sau caracteristici exacte ale serviciilor și produselor bancare pe care AVBS Broker de Credite le oferă.

4. AVBS Broker de Credite are dreptul oricând și în orice moment să schimbe sau să modifice conținutul și/sau structura site-ului, fără a te informa dinainte.

5. Site-ul AVBS Broker de Credite conține informații cât mai clare și mai concise, însă tocmai pentru că serviciile de brokeraj bancar sunt personalizate pentru fiecare client în parte, acestea reprezintă numai o imagine de ansamblu a ceea ce însumează, de fapt, compania de intermedieri credite bancare AVBS Broker de Credite, serviciile de intermediere credite bancare și/sau non-bancare și produsele bancare prezentate de noi.

6. AVBS Broker de Credite nu este responsabilă pentru nicio eroare, inadvertență ori descriere eronată a informațiilor, care au fost preluate din surse externe, precum site-urile partenerilor bancari și/sau non-bancari, instituții de stat, legi aflate în vigoare ș.a.m.d. AVBS Broker de Credite preia, cu bună credință, toate informările publice ale terților, însă responsabilitatea pentru corectitudinea și actualitatea informațiilor preluate aparțin exclusiv entităților emitente.

7. Dacă dorești să aplici sau vrei să te informezi despre unul din serviciile și/sau produsele prezente pe acest site, ești rugat să accesezi rubrica noastră CONTACT, să trimiți un e-mail la adresa [email protected] sau să suni la numărul de telefon 021 230 43 43, iar noi te vom îndruma către cea mai apropiată franciză AVBS Broker de Credite. Dacă ai domiciliul în București, te vom invita la sediul nostru central de pe strada Matei Basarab, numărul 16, etaj 1, sectorul 3.

8. AVBS Broker de Credite este operator de date cu caracter personal, înregistrat sub nr. 11835 din 16 iulie 2009. Atunci când utilizezi site-ul avbs.ro și folosești serviciile noastre, AVBS Broker de Credite colectează, direct sau indirect, anumite date personale despre tine. Datele personale cuprind, de obicei, informații generale, cum ar fi: nume, prenume, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail.

9. Atunci când primim cererea ta de creditare și îți exprimi intenția clară de a beneficia de serviciile noastre de brokeraj credite bancare și/sau non-bancare, colectăm și date despre situația ta financiară. Datele colectate sunt folosite pentru a-ți oferi informații corecte și detaliate, pentru a procesa cererile de creditare, pentru a identifica cel mai bun produs bancar și/sau non-bancar pentru tine, pentru a realiza scoringul preliminar necesar procesului de creditare, pentru a evalua situația ta financiară, pentru a preveni fraudele și/sau alte incidente de plată, pentru a soluționa în cel mai scurt timp cererile de creditare, dar și pentru a soluționa eventualele reclamații adresate companiei AVBS Broker de Credite.

10. Departamentul Sales Support preia datele tale cu caracter personal și le transmite brokerului AVBS Broker de Credite aflat în apropiere de tine. Acesta te va contacta și îți va identifica cea mai bună soluție de finanțare. Cu acceptul tău, datele tale cu caracter personal se transmit instituției bancare și/sau IFN-ului ales, în vederea analizării dosarului tău de credit.

11. AVBS Broker de Credite folosește, de asemenea, datele tale personale și în scopuri de marketing. Îți prelucrăm datele personale pentru a-ți trimite buletine informative (newslettere) și noi oferte pe e-mail, mesaje (SMS și/sau Whatsapp) și/sau apeluri telefonice, pentru a-ți oferi informații utile despre serviciile noastre, informații utile și/sau știri din domeniul bancar, dar și noi oferte despre creditele bancare și/sau non-bancare oferite de partenerii noștri. Dacă nu dorești să fii informat proactiv cu privire la ofertele și noutățile companiei noastre, te poți dezabona oricând. AVBS Broker de Credite nu este răspunzătoare pentru materialele informative transmise de băncile și/sau IFN-urile partenere.

12. Compania AVBS Broker de Credite se angajează să folosească datele tale personale în conformitate cu obiectivele prevăzute, și se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate în condițiile prevăzute de lege. Acest angajament de confidențialitate nu se extinde asupra paginilor web ale terților cu link-uri către site-ul avbs.ro.

13. În scopul realizării de statistici, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a contura și înțelege mai bine profilul clienților noștri, vom colecta și folosi, de asemenea, date nepersonalizate. Datele tale personale vor fi prelucrate pentru a realiza studii de piață și pentru a-ți trimite materialele promoționale specifice strategiilor de marketing pe care le întreprindem.

14. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, îți dai acordul în mod expres ca anumite date personale pe care le deții să fie stocate și prelucrate de către AVBS Broker de Credite. Declari expres și neechivoc faptul că ai luat la cunoștință prevederile Legii 679/2016 și completarile aduse de Legea nr. 190/2018 privind masurile de punere in aplicare a respectivului regulament și drepturile prevăzute în cuprinsul acestei legi, pe care le poți exercita, de asemenea, conform prevederilor legale.

15. Prin Legea nr. 679/2016 care protejează persoanele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, dispui de următoarele drepturi: 

  • să solicitați acces la informațiile dvs. și informații referitoare la utilizarea și prelucrarea informațiilor dvs.;
  • să solicitați corectarea sau ștergerea datelor dvs.;
  • să solicitați limitarea utilizării datelor dvs.;
  • să primiti informațiile pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fișier text sau excel) și dreptul de a transfera informațiile respective unui alt operator de date;
  • să obiectați asupra procesării datelor dvs. în anumite scopuri; și
  • să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. dacă temeiul legal al procesării este consimțământul. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă retrageți consimțământul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizării și prelucrării datelor dvs. pe baza consimțământului dvs. înainte de momentul la care vă retrageți consimțământul.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată, inclusiv profilarea care produce efecte juridice asupra dvs. sau vă afectează semnificativ în mod similar.

Aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere către autoritatea de supraveghere pentru orice presupusă încălcare a protecției generale a datelor dvs. cu caracter personal.

Atenție, în cazul în care solicitați acces la informațiile dvs., suntem obligați prin lege să folosim toate măsurile rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a face acest lucru. Aceste măsuri sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a reduce riscul de fraudă de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informațiile dvs.

Datele personale sensibile sunt informații despre un individ care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informațiile genetice, informațiile biometrice în scopul identificării unice a unui individ, informațiile privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Nu colectăm cu bună știință sau în mod intenționat informații personale sensibile de la persoane fizice și vă rugăm in consecință să nu ne furnizați astfel de date. Dacă, totuși, ne transmiteți din greșeală sau în mod intenționat date personale sensibile le vom procesa strict in scopul ștergerii acestora.

16. Pentru a te informa asupra drepturilor tale, te rugăm să vizitezi site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

17. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne suni sau să ne contactezi prin intermediul secțiunii CONTACT din acest site.

18. Datele tale personale nu vor fi înstrăinate sau vândute.

19. Datele tale personale nu vor fi preclucrate în scopuri ilegale sau care te-ar putea leza în vreun fel.

20. AVBS Broker de Credite nu poate garanta și nici controla actualitatea și exactitatea infomațiilor prezente pe alte site-uri/bloguri. Aceste site-uri/bloguri, chiar dacă fac trimitere la serviciile și/sau produsele AVBS Broker de Credite, în funcție de perioada când au fost publicate, pot fi mai mult sau mai puțin corecte. Pentru verificarea tuturor infomațiilor aflate din alte surse, îți recomandăm să folosești rubrica CONTACT din acest site.

21. Este interzisă reproducerea sau republicarea, sub orice formă, a conținutului materialelor prezente pe www.avbs.ro fără acordul companiei AVBS Broker de Credite.

22. Orice încercare de modificare a imaginii și/sau a informațiilor prezente pe acest site, precum și realizarea de link-uri către www.avbs.ro, fără acordul companiei AVBS Credit, dă dreptul companiei să se adreseze instanțelor legale competente pentru sancționarea acestui fapt.

23. AVBS Broker de Credite este membră a Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC).

24. Citește Politica de Confidențialitate aici

25. Citește Politica Cookies aici

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Am apărut și în: