AVBS Soft

SuperBrokerii și SuperBloggerii s-au întâlnit la SuperBlog 2015, ediția de primăvară

1987 5 min
Pe 30 martie, s-a încheiat cea de-a 10-a ediție a concursului Spring SuperBlog, una dintre cele mai longevive competiții din blogosfera românească și un veritabil spațiu de interacțiune și de încurajare a creativității, în cadrul căruia AVBS Credit a participat în calitate de sponsor. Astfel am avut ocazia să-i cunoaștem mai bine pe bloggerii înscriși în concurs, să îi provocăm în competiția celor care stăpânesc cu măiestrie cuvintele cu o probă cel puțin interesantă, credem noi, și să le recunoaștem talentul și implicarea. De ce am ales să fim sponsori ai acestui concurs, care a fost atmosfera și cum s-a văzut Spring SuperBlog din punctul nostru de vedere?

 

Dincolo de creșterea vizibilității în mediul online și offline, motivul care se află de cele mai multe ori în spatele unei astfel de inițiative, AVBS Credit a participat la această ediție a concursului SuperBlog pentru a-și face prieteni și pentru a-și forma relații autentice și solide cu formatorii de opinie din online-ul românesc. Am putea spune, fără teama de a exagera, că AVBS Credit este o companie care comunică și care se comunică, iar membrii ei formează o echipă de oameni energici, deschiși și mereu aflați în căutarea de noi experiențe.

AVBS Credit, sponsor al concursului Spring SuperBlog 2015
AVBS Credit, sponsor al concursului Spring SuperBlog 2015

Provocarea AVBS Credit: Un LUX care NU COSTĂ

Puși în situația de a alege tema probei de concurs, ne-am decis fără să stăm pe gânduri. Pornind de la ideea lui Valentin Anghel, Directorul General AVBS Credit, potrivit căruia A avea brokerul TĂU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTĂ, participanții au fost provocați să scrie despre  modul în care ar obține și ar administra o franciză AVBS având posibilitatea de a opta pentru un credit pentru casă ca sediu al viitoarei sucursale.

Un LUX  care NU COSTĂ a fost pentru noi o ocazie de a afla cum este privită și primită ideea unei francize AVBS și de a demonta un mit: cel al luxului obținut prin investiții financiare considerabile. În fapt, cu un minim de efort, investiții reduse, experiență în domeniu și multă voință, oricine poate să înceapă propriul business de succes.

Iar rezultatele au depășit toate așteptările

Cu 69 de articole înscrise în concurs la această probă, alegerea celor mai bune creații a fost de-a dreptul dificilă. Cei doi membri ai juriului AVBS, Alina Gheorghe și Bianca Alexandra Bîzîiac, s-au sfătuit, au discutat și au punctat, iar în final 10 articole au primit peste 97 de puncte din punctajul maxim de 100. În criteriile de jurizare, au cântărit mai greu talentul, viziunea personală și creativitatea decât cunoștințele tehnice despre procesul de obținere a unei francize.

Gala Spring SuperBlog 2015

Gala Spring SuperBlog 2015
Gala Spring SuperBlog 2015

Cu emoții și entuziasm, pe 4 aprilie, în Brașov, ne-am pregătit pentru Gală și pentru întâlnirea offline cu bloggerii și cu ceilalți sponsori și parteneri. Gala Spring SuperBlog 2015 a fost poate cel mai important moment al întregului concurs, întrucât am avut ocazia să-i cunoaștem personal pe cei care au scris cu talent și onestitate despre franciza AVBS și de a-i felicita. Tot atunci am întâlnit-o și pe cea care primit 100 de puncte în cadrul probei Un LUX care NU COSTĂ, câștigând Premiul I.

Olimpia Săpunaru, câștigătoarea probei Un LUX care NU COSTĂ, în timpul Galei SuperBlog
Olimpia Săpunaru, câștigătoarea probei Un LUX care NU COSTĂ, în timpul Galei SuperBlog

Câștigătoarea probei și cea care ne-a impresionat pe toți prin abordarea sa originală este Olimpia Săpunaru, cu al său articol presărat cu simboluri și semnificații, Oamenii. În alegoria ei, întâlnirea dintre Omul-Sfoară, Omul-Cântec și Omul-Credit în ACELLOCÎNCAREOAMENIISEADUNĂ naște o discuție în jurul creditelor bancare și a francizei AVBS sub forma unui dialog savuros, din care vom reda un scurt pasaj:

— Am o iubită. E broker. De fapt, acum e șomeră. Și, da, vreau un loc al meu, firește. Nici nu știu de ce îi zice „prima casă”. De parcă oamenii normali o vor și pe-a doua.

— Am înțeles. Oamenii risipesc, oamenii-clipă! zâmbi cu subînțeles Omul-Sfoară. Notează-ți: Fran-ci—ză, Franciza AVBS Credit. E gratuită!

— …fran…ce? îngăimă Omul-Cântec, căci îi displăceau total cuvintele străine. Omul-Sfoară scoase o bucățică ruptă dintr-o revistă și i-o dete Omului Cântec.

În loc de încheiere…

Le mulțumim încă o dată tuturor participanților și lansăm invitația de a citi în tihnă câteva dintre cele mai bune articole scrise în cadrul probei ”Un LUX care NU COSTĂ”:

http://dorinadanila.com/2015/03/04/avbs-cum-sa-incepi-o-afacere-fara-sa-ti-asumi-riscuri-prea-mari/  (Dorina Danilă)
http://www.pe-cuvant.ro/2015/03/coltul-de-rai-la-coltul-strazii.html (Daniela Havarneanu)
http://danielbotea.blogspot.ro/2015/03/avem-visuri-vrem-businessuri-solide.html  (Daniel Botea)
http://www.cristianmanea.eu/credite-pentru-bloggeri/  (Emil Călinescu)
http://sub-un-cer-violet.blogspot.ro/2015/03/la-un-moment-dat-in-viata.html (Radu Țuglea)

Surse Foto: https://www.facebook.com/valentin.anghel.921?fref=ts&ref=br_tf; https://www.facebook.com/SuperBlogs?fref=photo; www.super-blog.eu

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.