AVBS Soft

Ce variante ai când se termină fondurile Prima Casă?

2969 4 min
()

Ce variante ai când se termină fondurile Prima Casă? Apelează la serviciile GRATUITE ale unui broker de credite bancare și o să afli care sunt soluțiile existente pentru tine!

Sperai să te muți într-o casă nouă înainte de sărbătorile de iarnă? Suntem convinși că ți-ai făcut o mulțime de planuri și abia aștepți să îți vezi visul împlinit. Numai că… fiind atât de aproape de sfâșitul anului, vechile planuri s-ar putea să nu mai funcționeze. La sfârșit de an, în domeniul financiar-bancar, socoteala de acasă nu se mai potrivește cu cea din târg.

Din experiență cunoaștem faptul că în această perioadă numeroase instituții bancare își termină fondurile alocate creditului Prima Casă și puține dintre ele mai suplimentează aceste resurse financiare. Persoanele care au aplicat deja pentru un credit Prima Casă și au dat sume importante de bani prin antecontracte, au parte în asemenea momente de o stare de incertitudine aproape sufocantă. Nici nu-i de mirare, în aceste condiții visul achiziționării primei locuințe este greu de îndeplinit prin programul guvernamental Prima Casă. Ba chiar mai mult decât atât, dacă antecontractul nu prevede o clauză de returnare a sumei, există riscul de a pierde banii dați cu titlu de avans.

Ce este de făcut atunci când fondurile Prima Casă s-au sfârșit? În primul rând trebuie să acționezi repede și bine! Dar pentru că tu nu ești la curent cu noutățile și schimbările din domeniul bancar și nu știi care sunt produsele pe care le poți contracta, ideal ar fi să apelezi la profesioniști.

AVBS Broker de Credite este o echipă de specialiști în domeniul financiar-bancar. Suntem brokerii care intermediază dosarul tău de credit și nu doar atât, monitorizăm pentru tine toate etapele până la aprobarea creditului. Pentru tine suntem un serviciu de LUX care NU costă. Comisionul este 0!

Avem o experiență de peste 8 ani și dacă există măcar o soluție, atunci o vom găsi! Terminarea fondurilor anumitor instituții bancare nu sunt un impediment pentru noi. Oricât de sumbră ar fi perspectiva ta de viitor, îți putem oferi soluții alternative astfel încât să nu pierzi banii alocați pe avansul locuinței. Suntem la curent cu toate informațiile de pe piața financiar-bancară, oficiale și neoficiale.

Apelând la noi, nu faci altceva decât să dai încă o șansă visului tău de a-ți cumpăra o casă înainte de finele anului – primul tău imobil și poate nu ultima locuință pe care o vei achiziționa de-a lungul vieții tale. Alături de AVBS Broker de Credite ești pe mâini bune. Intră în legătură cu noi și îți vom face cele mai bune recomandări. Îți vom monitoriza dosarul de creditare și vom munci pentru tine și dosarul tău astfel încât să NU pierzi banii dați cu titlu de avans pentru locuința mult-visată. Scopul nostru este să te vedem la casa ta.

AVBS Broker de Credite este compania de brokeraj bancar perfectă pentru tine tocmai pentru că în portofoliul nostru se află o mulțime de instituții care au produse ipotecare foarte bune. Aceste credite ipotecare au dobânzi promoționale similare creditului Prima Casă, însă sunt mai ușor și mai rapid de obținut. Creditele ipotecare recomandate de noi te scapă de parcurgerea anumitor etape. Pe scurt, îți putem oferi un produs ipotecar asemănător Prima Casa, care va fi aprobat într-un timp mai scurt și pentru care nu ai nevoie de antecontract. Astfel nu există niciun risc de a-ți pierde banii dați ca avans pentru locuință. Există multe bănci care nici măcar nu solicită semnarea unui antecontract.

În concluzie, dacă visul de a obține creditul Prima Casă nu mai este realizabil, întotdeauna se găsesc alte soluții. Apelează la noi cu încredere, iar noi te vom ajuta să te muți în noua ta casă.

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: