AVBS Soft

Pokemon GO, vino și ia-ți banii

3803 6 min

Proiectul Pokemon GO se bucură de un succes fenomenal la nivel mondial, transformându-se în doar trei săptămâni în una din cele mai descărcate aplicații din lume. La două zile de la lansarea aplicației Pokemon GO în SUA, 5% din dispozitivele mobile americane au descărcat jocul Pokemon GO, pe 13 iulie jocul fusese deja descărcat de peste 15 milioane de ori, ia la două săptămâni de la lansare depășea 25 de milioane de descărcări. Ca și număr de utilizatori zilnici, Pokemon GO a depășit cu mult aplicația de dating Tinder, dar și rețelele de socializare Twitter și Facebook!

Astăzi, Pokemon GO face parte din categoria celor mai de succes jocuri, bucurându-se de o popularitate inimaginabilă.

Povestea Pokemon GO a început în anul 1996 în Japonia, atunci când jocurile cu pokemoni se puteau juca doar pe consolele Nintendo. Jocurile Pokemon destinate consolelor Nintendo aveau la bază aceeași strategie de joc: capturarea monștrilor pokemoni și antrenarea lor pentru bătăliile între adversari. Douăzeci de ani mai târziu, John Hanke, antreprenor american, fondatorul Niantic Labs, dezvoltatorul aplicațiilor Ingress, Google Maps și Google Earth, decide să facă pasul cel mare și creează aplicația-joc Pokemon GO. Având o vastă experiență în domeniul jocurilor și hărților online, observând faptul că oamenii sunt mai interesați de jocurile cu persoane adevărate decât de banelele jocuri pe calculator și fiind conștient de efectele negative ale jocurilor pe calculator, a dat naștere jocului Pokemon GO – jocul care aduce în realitatea de zi cu zi monștrii animați și viu colorați din universul Pokemon creat de Nintendo. Lumea reală și lumea virtuală se întâlnesc datorită procedeului numit realitatea augumentată (AR), dar și datorită tehnologiei GPS Google.

Cum se joacă Pokemon GO?

Jocul Pokemon GO se descarcă din App Store sau Google Play, se instalează pe dispozitivul mobil, se activează GPS-ul, se deschide aplicația și se stabilește un „avatar” personalizat. Acest avatar va apărea tot timpul pe harta virtuală alături de jucătorul de Pokemon GO. Jucătorul trebuie să se plimbe în lumea reală cu aplicația deschisă pentru a identifica în lumea virtuală, cu ajutorul camerei foto, un pokemon sălbatic. Capturarea lui se realizează cu o minge specială, numită Poke Ball. Mingea trebuie aruncată cu precizie pentru ca monstrul fictiv să fie prins. Jucătorul este răsplătit cu bombonele, praf de stele și tot felul de „bunătăți” menite să dezvolte pokemonii. Jucătorii de Pokemon GO trebuie să captureze toate cele 151 de specii de pokemoni existenți. În esență, jocul este asemănător cu o căutare de comori, însă mult mai complex, tocmai de aceea, pentru a descoperi toate avantajele, secretele și funcțiile Pokemon GO, trebuie să descarci aplicația imediat.

Scopul Pokemon GO este acela de a încuraja oamenii să iasă din casă, să facă mai multă mișcare, să devină mai activi și mai sociabili, să cunoască persoane noi, să se bucure mai mult de realitatea înconjurătoare și să-și îmbogățească cultura generală. Prin funcțiile Pokestops și Gyms, arii în care utilizatorii Pokemon GO își pot antrena și dezvolta pokemonii, jucătorii Pokemon GO sunt condiționați să viziteze cele mai importante și mai impresionante atracții și obiective turistice din zona de acțiune a utilizatorului. Pokemon GO are ca obiectiv principal îmbunătățirea sănătății fizice, psihice și emoționale a omului, indiferent de vârstă, sex, statut, condiție economică și așa mai departe.

Ca orice produs creat de om, Pokemon GO vine la pachet și cu o serie de dezavantaje. Jucătorul Pokemon GO este predispus accidentelor și jafurilor. Se speculează și faptul că Pokemon GO este un experiment în masă care urmărește robotizarea omului. Oricare ar fi adevărul, să nu uităm că omul este înzestrat cu rațiune și are capacitatea de a trece prin filtrul personal absolut orice lucru sau informație cu care intră în contact.

Trebuie să recunoaștem că Pokemon GO este mai mult decât o aplicație și un joc online, este un business de succes în centrul căruia se află OMUL.

De la naștere și până la moarte omul vânează un singur lucru: fericirea. Pokemon GO dorește să ofere omului o satisfacție și o bucurie pe care doar plăcerea unui joc ți le poate oferi. La fel ca orice produs sau serviciu care generează bucurie și plăcere, Pokemon GO creează dependență în rândul a numeroși utilizatori.

AVBS Credit dorește să realizeze aproape același lucru, să ofere oamenilor satisfacție, bucurie și echilibru de lungă durată prin îndeplinirea dorințelor și visurilor personale. Dacă Pokemon GO îți oferă plăcere de moment, un vis personal îndeplinit este o satisfacție incontestabilă pe termen lung. Nimic nu alimentează mai puternic starea de bine și de fericire decât realizarea personală și dragostea împărtășită. Așadar, pentru că nu putem oferi oamenilor iubirea altor persoane, AVBS Credit îți obține finanțarea necesară pentru realizarea celor mai ambițioase dorințe personale.

Identificarea pokemonilor

versus

Identificarea celor mai bune soluții de finanțare!

Dacă cu Pokemon GO trebuie să mergi mult și bine pentu a identifica și captura pokemonii sălbatici, cu AVBS Credit scurtezi drumul până la identificarea celor mai bune soluții de finanțare pentru îndeplinirea unui vis personal îndrăzneț. Pentru că suntem în parteneriat cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România, îți vom identifica fără probleme cea mai avantajoasă soluție de creditare. Și pentru că nu ne plac și nu suntem adepții secretelor, produsele îți vor fi prezentate cu avantaje și dezavantaje, pentru a te scăpa de grija surprizelor neplăcute. Cu AVBS Credit spui ADIO timpului pierdut pentru realizarea dosarului de creditare, grijilor și temerilor pe care nu le poți stopa înainte de a afla dacă dosarul de creditare a fost sau nu aprobat.

În plus, „funcțiile” de care dispun brokerii AVBS Credit îți pot asigura un împrumut personalizat, realizat pe măsura posibilităților tale financiare, însă suficient de generos încât să-ți îndeplinești acea dorință arzătoare. „Funcțiile speciale” ale brokerilor AVBS Credit îți pot elimina în întregime taxele pentru obținerea unui credit, pot micșora comisioanele bancare și pot negocia dobânda unui credit.

AVBS Credit generează o altfel de bucurie. O fericire puternică, de durată, în care realizarea visului de-o viață devine o satisfacție personală pentru tot restul vieții.

Pokemon GO este o aplicație GRATUITĂ!

Serviciile AVBS Credit sunt și ele în totalitate gratuite!

Vino și ia-ți banii, nu ai nevoie de GPS pentru a beneficia de serviciile noastre! Avem pentru tine un credit de nevoi personale cu 1% dobândă + ROBOR!

Aplică AICI pentru un credit cu 1% dobândă + ROBOR

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

31 de comentarii la „Pokemon GO, vino și ia-ți banii”

 1. Buna ziua. As vrea sa stiu daca sunt in biroul de credite, as putea opta pentru un imprumut la dumneavoastra? Momentan sunt in concediu pentru crestera copilului, iar in luna decembrie incep munca. Am vechime la locul de munca de 12 ani. Va multumesc

  Răspunde
  • Buna ziua! Este o situatie mai dificila, avand in vedere ca sunteti si raportata in biroul de credit si sunteti si in indemnizatie de crestere copil. Spuneti-mi, va rog, din ce localitate sunteti si sa ne lasati si un numar de telefon la care sa va putem contacta, pentru a ne oferi mai multe detalii. Multumim!

   Răspunde
  • Buna ziua! Trebuie analizata situatia si ulterior vom vedea daca putem gasi o varianta de finantare. Va rugam sa ne spuneti numele complet si sa ne lasati un numar de telefon la care sa va putem contacta sau ne puteti suna la numarul 021 2304343.

   Răspunde
 2. As dori sa ma contactati si va rog frumos, am incercat sa obtin un imprumut la mai multe banci, dar am fost refuzat. Va rog sa ma sunati la nr 0799 498 476. Va multumesc.

  Răspunde
 3. Buna ziua, as dori un imprumut in valoare de 10000 lei, dar lucrez cu jumatate de norma. Ma puteti ajuta să obțin un credit? Multumesc.

  Răspunde
 4. As dori un credit de 20.000 lei. Lucrez de 2 ani și am un salariu de 2700 net, dar sunt în biroul de credit din cauza unor IFN-uri. Numarul meu este 0735727946, multumesc.

  Răspunde
 5. Buna ziua, m-ar interesa un credit, dar am o mica problema. Am avut un card si in ultimele 4 luni am intarziat cu plata fiind plecata din tara, acum l-am achitat integral. Am un loc de munca stabil de 13 ani, cu o intrerupere de 2 ani pt indemnizatia copilului. Acuma am reinceput munca de 3 luni. Sunt din Hunedoara, iar numarul meu de telefon este 0774409948. O zi buna.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.