AVBS Soft

Nu te mai șterge din Biroul de Credit!

33 0 min
()

Nu v mai tergei din BIROUL DE CREDIT!
Este posibil s dai banii degeaba!

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Un comentariu la „Nu te mai șterge din Biroul de Credit!”

  1. Stimabilul Valentin Anghel vorbeşte "pro domo"! La acest "Birou de Credit" pus de bancheri în "slujba poporului", sunt trecuţi de-a valma rău-platnici reali alături de oameni care, întâmplător ori nu cu rea credinţă, au întârziat sau efectiv nu au mai putut să plătească nişte rate la un moment dat. El spune că o bancă poate arăta încrederea sa unui solicitant căruia îi va acorda un credit chiar dacă este "membru" al acestei instituţii cu apucături paternaliste. Ipocrizie mai mare nu am putut vedea decât tot la un bancher. Concret, cu nişte ani în urmă, având contract un împrumut la o anumită bancă cu acţionariat majoritar românesc, la un moment dat am fost în imposibilitate de a achita o rată. Am luat legătura cu ofiţerul de credit, i-am explicat situaţia, adică l-am informat că solicit o amânare de o lună după care voi relua plăţile corect până la lichidarea datoriei contractate. Omul a zis că da, se poate, cum să nu, şi mi-a arătat pe calculator că a operat amânarea.

    Urmarea? "Bunul samaritean" nu mi-a împins în jos tot blocul de rate rămase de plătit, vreo 25 – 26 la număr, aşa cum mi-a lăsat de înţeles, ci a mutat datoria la sfârşitul scadenţarului, aceasta figurând în permanenţă ca neplătită vreme de mai bine de doi ani, termen până la finalul cărora s-au aplicat dobânzi şi penalităţi de întârziere preţ de încă vreo trei rate întregi, iar ca bonus a adăugat şi înscrierea în registrul acestui "Birou de Credit" atât de duios descris de protagonistul filmuleţului e mai sus şi al cărui "membru" cu "drepturi" depline am devenit pentru cinci ani de zile. Aşa că, d-le Anghel, ciocu' mic şi caută fraieri în altă parte. Mulţumiţi-vă cu tunurile pe care le-au tras şi încă le mai trag multe bănci pe spinarea multor români strâmtoraţi de un sistem financiar-bancar cu obiceiuri de junglă.
    În încheiere vă întreb: ştiţi ce definiţie dădea Mark Twain băncilor? Nu? v-o spun eu: o Bancă este acea instituţie care îţi dă cu împrumut o umbrelă când afară este soare şi ţi-o ia înapoi când începe să plouă.

    Aşadar, nu vă mai victimizaţi atâta pentru că sunteţi al naibii de penibil.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: