AVBS Soft

Nu mai ÎNCERCăm – FACEM

2543 5 min

Există în vocabularul nostru un verb toxic – ÎNCERC.

Fără să ne dăm seama, îl folosim mai des decât ar trebui. Aparent inofensiv, el de fapt face ravagii în rândul multor oameni. De fiecare dată când spui „încerc” de fapt îți programezi un eventual eșec. Previi oamenii din jurul tău că nu vei putea duce la bun sfârșit misiunea pe care, aparent, ți-ai asumat-o. Da, este o asumare parțială. Începi ceva, dar nu finalizezi acel ceva. De ce? Pentru că din start ai spus „încerc”.

„Încerc, dar asta nu înseamnă că reușesc.”

„Încerc, dar să nu ai așteptări de la mine.”

Reține, de fiecare dată când la baza unei acțiuni se află verbul „încerc”, de fapt îți programezi, inconștient, eșecul. Vrei sau nu vrei, cel mai probabil nu vei reuși ceea ce ți-ai propus. Ți-ai setat mintea că este foarte probabil să nu poți și atunci chiar că nu vei putea să-ți îndeplinești dorința. Puterea minții este infinită. Trebuie să fim foarte atenți cum ne alegem gândurile și cuvintele tocmai pentru că ele au o putere mare asupra voinței noastre. Este important să-ți dorești ceva, însă dorința nu este de ajuns. Pentru a realiza ceva trebuie să ai VOINȚĂ, să ai acea ambiție constructivă care te va determina să mergi, onest, până-n pânzele albe pentru a-ți îndeplini scopul.

Nu mai spune „ÎN(CERC)” pentru că realmente te vei învârti în cerc și nu se va întâmpla nimic. Înlocuiește acest verb al eșecului cu alte verbe care te vor motiva. Spune: VREAU, FAC, POT, INSIST, REZOLV, REUȘESC. Folosește verbe la prezent, care îți insuflă acel aplomb de a FACE, oricât ar fi de greu și de sinuos drumul.

Fiecare dintre noi ne dorim să evoluăm din toate punctele de vedere, însă câți reușim cu adevărat? Și dacă acest articol te îndeamnă să NU mai încerci, ci să faci, astăzi îți vom da 7 idei de afaceri cu investiții minime. Cu un simplu credit de nevoi personale fără garanție poți da startul unui business care în timp ar putea deveni o afacere extrem de productivă.

Iată care sunt cele 7 idei de afaceri cu investiții minime:

  1. Blogging – blogul tau poate deveni sursa unor venituri destul de frumoase dacă tratezi această pasiune cu seriozitate, te dedici și implementezi corect numeroasele intrumente de făcut bani. Poți vinde publicitate pentru firme și companii, poți participa la concursuri de blogging ale căror premii sunt tentante, poți folosi celebrul Google Adsens și, evident, să nu uităm programele de afilie care au capacitatea de a deveni instrumente foarte productive.
  2. Meditatii, traduceri, corecturi, redactare articole – dacă stăpânești foarte bine limba română și o limbă străină, iubești copii, îți place să scrii și să citești, dar ești și o persoană atentă la detalii, ți-ai putea folosi astfel cunoștințele pentru a-ți suplimenta veniturile. În timp ai putea dezvolta un birou de traduceri nemaipomenit sau de ce nu, ai putea face o mică școală de meditații, o grădiniță și așa mai departe.
  3. Fotografie – ceea ce astăzi pare o simplă fotografie, mâine ar putea fi un serviciu foto senzațional pentru evenimente de tot felul. Tot ce ai nevoie este un aparat foto profesional și un program de editare pentru prelucrarea pozelor. Ai putea fi chiar detectiv particular pentru că nu uita, o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte.
  4. Babysitting – bineînțeles că îți plac copii, la fel și nouă. Deschide-ți o mică firmă, fă-ți o echipă de bone, găsește-le copilași de care să aibă grijă, iar tu oprește-ți comisionul aferent. În timp poți dezvolta o adevărată companie de babysitting sau o creșă incredibilă.
  5. Livrare, transport la domiciliu – chiar dacă dispun de bani, oamenii au din ce în ce mai puțin timp liber. Aici vei interveni tu și te vei ocupa de serviciile mărunte, dar importante. Poți duce copilul la școală, poți lua covoarele de la spălătorie, poți face cumpărături, poți ridica pachete, poți transporta marfă, mobilă sau diverse obiecte grele sau mai puțin grele. Pentru început ai nevoie de o mașină spațioasă și de câteva voci care să te recomande.
  6. Handmade – lumea adoră produsele handmade, personalizate. Așadar, dacă știi să faci haine, bijuterii sau accesorii, atunci ai dat lovitura! Oamenii folosesc și poartă cu mare drag tot ce este făcut de mâna altui om, cu atât mai mult dacă acel obiect este și personalizat.
  7. Copt, gătit – produsele ca la bunica acasă sunt la mare căutare. Chiar dacă vorbim despre feluri principale de mâncare sau despre dulciuri, oamenii ar cumpăra oricând produse sănătoase și delicioase. Poți face chiar la tine acasă aceste delicii, în ediție limitată, la prețuri direct proporționale cu munca ta, iar dacă faci un parteneriat cu o firmă de livrare, afacerea ta ar putea avea un succes fantastic. Oare nu ți-ar plăcea să ai un restaurant micuț și drăguț, cu mâncare uimitoare?

Care idee de afacere crezi că ți s-ar potrivi?

Quintilian spunea că „ambiția este un viciu, dar un viciu care poate deveni părintele unei virtuți”. Așadar, fii hotărât și ambițios. Renunță la dubiile care te fac să spui ÎN(CERC). Dacă vrei, poți și faci! Orice!

De astăzi nu mai ÎNCERCăm – FACEM!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sună Acum!