AVBS Soft

Nu există situații imposibile, ci soluții pe care nu le-ai încercat încă. Povestea nespusă a francizei AVBS Credit

1731 3 min
Rolul brokerilor AVBS CreditTe urmărește zilnic, pretutindeni. În drumul spre birou, în discuțiile cu apropiații, în planurile de vacanță, ideile de renovare sau banala listă de cumpăraturi, nu pot se furișează și lansează piedici în calea îndeplinirii obiectivelor tale. Dacă unele lucruri sunt puțin probabile, altele sunt de-a dreptul imposibile – să-ți cumperi o casă doar a ta, să pornești pe cont propriu business-ul dorit sau sejurul într-o țară îndepărtată.

Pe de altă parte, o privire obiectivă și o viziune nouă ar putea să descopere soluții acolo unde tu nu ai reușit, iar aici intervine rolul brokerilor din cadrul AVBS Credit.

Ți-am povestit încă de la început ce face un broker pentru tine și ți-am oferit detalii despre cum poți deveni un francizat AVBS, odată cu povestea de succes a fondatorului și Directorului General al AVBS Credit, Valentin Anghel. Dar în spatele tuturor acestor povești se află o idee:

Noi te putem ajuta să transformi imposibilul în posibil

Nu credem în existența baghetei magice a zânei bune din povești, însă experiența de aproape opt ani pe piața bancară din România, cu bune și cu rele, ne-a oferit provocări transformate în oportunități de a învăța, de a ne perfecționa și de a ne calibra pe toate cerințele și așteptările clienților noștri. Dovada stă în numeroasele dosare care au fost aprobate prin intermediul nostru și în zâmbetele de satisfacție ale clienților care, prin banii obținuți, și-au transformat visurile în realitate.

Astfel, printr-o abordare axată pe client și prin prisma tuturor cunoștințelor acumulate de-a lungul timpului, am descoperit formula care transformă imposibilul în posibil.

Echipa noastra de brokeri

Cum?

Găsim o rezolvare pentru orice problemă de natură financiară. Așa cum am mai spus, acordăm o atenție deosebită detaliilor și contribuim cu un bagaj amplu de cunoștințe la soluționarea cererilor tale. Pe scurt, ne ocupăm de tot procesul de creditare – de la depunerea dosarului și până la decizia de aprobare, ferindu-te de efortul laborios de documentare și de capcanele din spatele contractelor bancare.

Te ajutăm să te dezvolți pe plan personal, profesional și financiar. Prin franciza AVBS, ai ocazia de a-ți pune în aplicare cunoștințele deja acumulate în domeniul bancar, de a obține câștiguri pe plan financiar, bucurându-te în același timp de libertatea de a fi propriul șef și, nu în ultimul rând, de a te dezvolta în permanență întâlnindu-te cu noi provocări și oportunități.

Suntem însă de părere că franciza AVBS nu se vinde, nu se oferă, ci se MERITĂ, iar metafora copacului ce crește doar pe teren fertil explică cel mai bine această afirmație. Fără dorința de a reuși, motivare personală, voință și muncă izvorâtă din pasiune, misiunea de a duce mai departe franciza AVBS este sortită eșecului, indiferent de resursele pe care noi le punem la dispoziție.

Dacă la finalul articolului, citind aceste rânduri, te vei fi convins că poți mai mult și că ești capabil să faci lucruri pe care le-ai pus până acum la adăpostul confortului oferit de nu pot și imposibil, trebuie să știi că punctul de plecare se află la sediul AVBS Credit, unde obstacolele, mai mici sau mai mari, se depășesc printr-un efort comun de a rescrie orice poveste imposibilă într-una de succes. 

Următoarea mutare îți aparține:  https://www.avbs.ro/contact

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.