AVBS Soft

Noul site AVBS aduce solutiile financiare mai aproape de tine

1595 1 min

La vremuri noi, site-uri noi! Si o mai buna deschidere catre tine si nevoile tale financiare, in completare!
Stim ca iti este mai usor sa culegi informatiile necesare stand in fata laptopului personal. Stim si ca apreciezi comfortul propriei locuinte si posibilitatea de a parcurge o serie de informatii in liniste. Asa ca am decis sa facem un site cat mai usor de folosit si cat mai util.
Am lansat noul site in speranta ca ne va aduce mai aproape de tine si ne-am dorit sa iti aratam ca stim cat de importanta este transmiterea unor informatii corecte si utile. Ne-am propus sa tinem pasul cu tine, mai ales in momentele in care timpul nu iti permite sa ne treci pragul fizic pentru a afla oferta noastra. Am dorit sa stim ca oricand vei avea o intrebare sau nelamurire, nu va trebui sa astepti pauza de masa sau terminarea programului de munca pentru a primi un raspuns.
Am pastrat etica profesionala si transparenta, dedicarea a de oferi cel mai bun produs pentru fiecare client in parte, precum si flexibilitatea si confidentialitatea pe care te poti baza, si le-am pus intr-o noua formula de prezentare, mai dinamica, mai actuala, mai utila.

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.