AVBS Soft

La Gala ARBC 2019, ediția a IV-a, am sărbătorit 10 ani de experiență și excelență!

653 4 min

La Gala ARBC 2019, ediția a IV-a, am sărbătorit 10 de experiență și excelență în domeniul brokerajului bancar din România. Renumita Gala ARBC 2019 a avut loc miercuri, 20 martie 2019, de la ora 19:30, la Castelul din inima Bucureștiului, Le Château.

Au fost prezenți membrii Asociației Române a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.), ziariști, colaboratori, parteneri, clienți de renume și prieteni, dar și reprezentanți de seamă din industria financiar-bancară și Banca Națională a României.

Partenerii si sponsorii Galei ARBC 2019, ediția a IV-a, au fost: OTP Bank (Gold), Appello, Alpha Bank, BCR Erste si Idea Bank (silver), Garanti Bank, CertSign, Telekom și BNP Paribas (Bronze) cărora le mulțumim pentru implicare și generozitate.

Gala ARBC 2019 a fost prezentată de Stelian Muscalu și a fost ilustrată cu proiecții 3D de Les Ateliers Nomad.

AVBS Credit a fost reprezentată la Gala ARBC 2019 de Mariana Copăceanu – Premium Broker AVBS Credit, Raluca-Ioana Nănescu – Office Manager Bucharest Headquarter si Alina Gheorghe – Director Regional Francize.

Invitații speciali ai evenimentului si beneficiari ai serviciilor de intermediere credite au fost: actorul Șerban Pavlu și jurnalistul Cristian Pantazi. 

Ediția a IV-a a Galei ARBC a fost deschisă de doamna Anca Bidian, Președinte ARBC și CEO Kiwi Finance, al cărei discurs a adus în atenția invitaților subiectele si evenimentele cele mai importante ale anului precedent. În contextul economic național și european, Anca Bidian ne-a vorbit despre noutățile legislative și ordonanțele anului 2018, fluctuațiile ROBOR, despre evoluția dobânzilor și costurile bancare, precum și despre reacțiile, dar și cauzele și efectele care au impactat activitatea brokerilor de credite în anul 2018.

Deși 2018 a fost un an plin de evenimente și schimbări, brokerii de credite și instituțiile bancare și non-bancare partenere au oferit clienților lor servicii de brokeraj bancar de excepție.

După criza economică din 2008, anul 2018 a fost cel mai bun și mai productiv an al industriei de brokeraj bancar. Membrii ARBC au intermediat în anul 2018 un volum total de credite de peste 1,2 miliarde de lei, din care 71% au fost credite ipotecare, 17% au fost credite de nevoi personale și 12% au fost credite Prima Casă.

Brokerii de credite din Asociația Română a Brokerilor de Credite au creat o listă cu 8 categorii și la fiecare categorie au fost realizate câte 3 nominalizări și un câștigător, după cum urmează:

  • Categoria Cea mai bună rețea: Unicredit Bank, IDEA Bank și BCR. Câștigător: BCR.Premiul a fost oferit de Aurel Meiroșu, Business Development Manager CertSIGN.
  • Categoria Cel mai bun FLUX:Garanti Bank, Idea Bank si Alpha Bank. Câștigător: Garanti Bank. Premiul a fost oferit de Ruxandra Cauc, Senior ICT&Key Accounts Manager, Financial Sales Telekom.
  • Categoria Cel mai bun credit de nevoi personale: Unicredit Consumer Finance IFN, Idea Bank, BNP Parisbas. Câștigător: Idea Bank. Premiul a fost oferit de Marius Mardale, Branch Manager Appello Banking Software.
  • Categoria Premiul special Educație financiarăAsociația Română a Băncilor. Premiul a fost oferit de Lucian Anghel, Președintele Bursei de Valori București.
  • Categoria Cea mai spectaculoasă revenire: Unicredit Bank, Unicredit Consumer Finance IFN, ING Bank. Caștigător: Unicredit Bank.Premiul a fost oferit de actorul Șerban Pavlu.
  • Categoria Cel mai bun credit ipotecar: Unicredit Bank, BCR, OTP Bank. Câștigător: OTP BANK.Premiul a fost oferit de David Grigorescu, Președinte ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din Româ
  • Categoria Mereu Aproape: Idea Bank, Alpha Bank, BCR. Câștigător: Alpha Bank. Premiul a fost oferit de Florin Dănescu, Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor.
  • Categoria Banca anului: Alpha Bank, BCR, OTP Bank. Câștigător: OTP Bank.Premiul a fost oferit de Liviu Andrei, Vicepreședinte ARBC, Managing Partner ALLIANCE Finance.

Câștigătorii au fost stabiliți în baza unor voturi obiective, în care brokerii au avut în vedere experiențele de anul trecut în procesul de intermediere al creditelor și opiniile și feedback-urile clienților, și au premiat experiența, excelența, inovația, realizările și viitorul în serviciile de brokeraj bancar și educația financiar-bancară din România.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri bancari și non-bancari, sponsorilor, colaboratorilor, clienților și prietenilor noștri, precum și tuturor brokerilor de credite care fac cinste brokerajului bancar.

2 comentarii la „La Gala ARBC 2019, ediția a IV-a, am sărbătorit 10 ani de experiență și excelență!”

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.