AVBS Soft

Jurnal de vacanţă

1720 2 min

„A trecut deja o săptămână de când eu şi Alexandra ne-am întors din sejurul pe Coasta de Azur pe care ni-l doream de mult. Chiar dacă am amânat până în ultima clipă plecarea, pentru că nu aveam suficienţi bani, într-un final ne-am decis că merită să facem acest efort, mai ales ca aniversăm doi ani de la căsătorie.

Cum a fost? Ei bine, pe scurt, a fost evadarea pe care o aşteptam de mult: în primele patru zile, am vizitat staţiunile Nisa, Cannes şi Saint-Tropez, pe care mi-e greu să le descriu fără a recurge la o gama largă de adjective şi epitete. Nu puteam să ratăm cazinoul din Monaco  sau oraşul Monte Carlo, pe care mi-am dorit dintotdeauna să le vizitez, iar în ultima zi am traversat partea de sud a Franţei care, trebuie să mărturisesc, pare a fi locul ideal de locuit.                        

 Adevărul este că n-am fi reuşit să plecăm niciodată în această călătorie cu banii strânşi de noi, aşa că am apelat la un credit de nevoi personale, care (ştiu, de necrezut) a fost aprobat în doar două zile. Ce-am făcut mai exact? Prezentând adeverinţa de venit, adeverinţa de salariu cu veniturile pe anul anterior, copia după CI şi copia după factura de utilităţi, am beneficiat de un credit în valoare de 40.000 RON, rambursabil pe o perioadă de 5 ani, cu o dobândă de 9.75%, pentru care plătesc aproximativ 900 RON pe lună. Cu banii rămaşi, vrem să ne renovăm apartamentul şi să cumpărăm mobilă nouă, deşi Alexandra pare tot mai hotărâtă să plecăm într-un tur al Europei de sărbători”.

Mihai, Bucureşti, 34 de ani

Poveştile cu final fericit nu încep întotdeauna cu “A fost odată ca niciodată”. Uneori, e vorba doar de alegeri inspirate. La fel ca Mihai şi Alexandra, personajele noastre fictive, şi tu poţi face mai mult din ce-ţi doreşti, dacă apelezi la unul dintre specialiştii în credite gata oricând să te ajute.

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

2 comentarii la „Jurnal de vacanţă”

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în:

Sună Acum!