Sistemul bancar din România se afla într-un proces puternic de extindere și dezvoltare înainte de criza financiară din 2009. Astăzi, sectorul bancar este unul din numeroasele domenii în care INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ (A.I.) a eliminat numeroase posturi. Restructurările din ultimii ani au condus la micșorarea numărului de sucursale bancare și, implicit, la concedierea multor bancheri.
Care sunt locurile de muncă ÎNLOCUITE total sau parțial de inteligența artificială? Cum se pot adapta bancherii acestei revoluții tehnologice?
Absolut toate meseriile din instituțiile bancare vor fi supuse schimbărilor, transformărilor și dezvoltării. Deși, aparent, acest progres prin intermediul noilor tehnologii pare unul distructiv pentru angajații din industria financiar-bancară, în realitate robotizarea ne provoacă să ne dezvoltăm latura creativă și să devenim mai mult decât niște simpli angajați sau executanți, ne câștigă timp și energie pentru a le dedica planurilor personale și unor noi drumuri profesionale.
Inteligența Artificială capătă tot mai multă importanță în domeniul bancar, tehnologia înlocuiește progresiv și ireversibil numeroase funcții pentru a reduce riscul operațional.
Joburile care vor avea cel mai mult de suferit sunt cele care vizează vânzarea produselor simple, cât și cele de back office și middle office, în special activitățile cu caracter repetitiv, cum ar fi efectuarea plăților, manipularea numerarului sau analiza creditelor standard.
Robotizarea funcțiilor financiar-bancare a condus la crearea unor servicii mai eficiente pentru clienți, facile, atractive și mult mai ieftine decât cele tradiționale. Datorită acestor schimbări benefice, clienții au acces în timp real la datele lor bancare, pot compara produsele de pe piața financiar-bancară, pot efectua tranzacții online sau telefonic și așa mai departe.
Inteligența artificială va înlocui în continuare procese și locuri de muncă, însă nu va putea înlocui NICIODATĂ munca de creație, relația cu clientul, consultanța, cercetarea sau activitățile manageriale. Locurile de muncă care prezintă un grad ridicat de specializare și expertiză sunt susținute de această revoluție tehnologică.
Inteligența Artificială reprezintă un AVANTAJ, nicidecum o piedică.
Robotizarea în banking este adoptată în BENEFICIUL CLIENTULUI, în timp ce angajații din bănci sunt „forțați” de Inteligența Artificală să-și extindă capacitățile și abilitățile nu doar pentru a avansa în carieră, dar mai ales pentru a-și păstra locurile de muncă. În astfel de situații tensionante aceștia mai au o opțiune care merită explorată – TRECEREA DE LA STADIUL DE SALARIAT LA CEL DE ANTREPRENOR.
Desigur că salariul lunar oferă iluzia stabilității financiare pentru angajații din bănci. În acest caz, este bine de știut, însă, că a fi antreprenor poate să-ți asigure mai mult decât SIGURANȚA FINANCIARĂ, îți conferă un statut și o satisfacție pe măsură. În mod clar responsabilitățile sunt direct proporționale cu beneficiile, însă astfel ai ocazia de-ți fructifica curajul și potențialul pe care, poate, ca angajat ești nevoit să le dozezi. Ca antreprenor nu există limite, poți deveni tu deschizătorul de drumuri, cel care dă startul schimbării.
AVBS Broker de Credite te invită să iei parte la REVOLUȚIA TEHNOLOGICĂ. Acceptă și bucură-te de Inteligența Artificială devenind ANTREPRENOR și nu angajat. Noile reglementări fiscale adoptate la începutul anului 2018 te provoacă să devii antreprenor, așa că aplică pentru o FRANCIZĂ GRATUITĂ AVBS Broker de Credite în domeniul financiar-bancar.
Condițiile pentru a obține o franciză AVBS Broker de Credite sunt:
- Experiența în domeniul financiar-bancar;
- Abilități de comunicare și relaționare;
- Compatibilitate cu valorile și principiile AVBS Broker de Credite.
Beneficiile de a avea o franciză AVBS Broker de Credite sunt:
- Franciza AVBS Broker de Credite este gratuită, ZERO taxe de intrare în sistem;
- Francizatul beneficiază de întregul know-how al companiei-mamă;
- Francizatul are acces la peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România;
- Francizatul beneficiază de cea mai avantajoasă grilă de comisioane de pe piața financiar-bancară din România;
- Francizatul are posibilitatea de a intermedia toate tipurile de credite: credite ipotecare, Prima Casă, de nevoi personale, carduri de credite și refinanțări, cât și credite adresate companiilor.
- Francizatul beneficiază de suport tehnic și asistență oferite de către managementul companiei;
- Francizatul este invitat periodic la training-uri de pregătire;
- Francizatul are ocazia de a fructifica rezultatele campaniilor de marketing și PR implementate la nivel național de AVBS Broker de Credite pentru întreaga rețea de francize;
- Polița de asigurare a companiei-mamă protejează întreaga rețea de francize;
- Francizatul are posibilitatea de a-și crea propriul sistem de francize, francize de nivel 2, datorită cărora va putea să-și suplimenteze veniturile lunare.
- Mai multe detalii despre franciza AVBS Broker de Credite găsiți aici.
În prezent, compania AVBS Broker de Credite, înființată în urmă cu 10 ani, se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar, însumând peste 55 de francize în București, Baia Mare, Constanța, Cluj, Focșani, Galați, Iași, Ilfov, Mehedinți, Petroșani, Piatra Neamț, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Lăpuș și Vatra Dornei.
Vino în echipa AVBS Broker de Credite, APLICĂ PENTRU O FRANCIZĂ și trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail [email protected] sau sună-ne la numărul de telefon 021.230.43.43 și te vom contacta noi pentru a avansa discuțiile pentru o franciză în ORAȘUL TĂU!
Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.