09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Întrebări frecvente

Intrebari frecvente AVBS Credit

Aici vă răspundem la cele mai importante întrebări adresate nouă. Am făcut o selecție cu cele mai multe astfel de întrebări și am grupat mai jos răspunsurile la acestea. Sperăm să vă fie de folos.

Dacă totuși nu găsiți răspunsurile la întrebările voastre, noi suntem aici și vă răspundem în cel mai scurt timp.

Cine suntem?

AVBS Credit este o companie de intermedieri credite bancare și/sau non-bancare, înființată în 2007. Prin intermediul nostru, clienții aleg cel mai bun produs financiar de care au nevoie, în timp util și cu toate informațiile de care au nevoie.

Ce ne angajăm să facem pentru clienţii noştri?

  • Ne asigurăm că înainte de a lua o decizie, clienții cunosc toate amănuntele contractului creditare pe care își iau angajamentul să îl respecte.
  • Ne ocupăm de obținerea întregii documentații necesare pentru întocmirea dosarului de credit.
  • Depunem dosarul la bancă și îl urmărim până la aprobare.

În calitate de client, voi mai lua legătură cu banca dacă apelez la serviciile AVBS Credit

Doar în momentul semnării contractului de credit.

Care sunt serviciile oferite de AVBS Credit?

Intermedierea creditelor bancare și/sau non-bancare.

De ce AVBS Credit?

  • Pentru că ne definim prin seriozitate și profesionalism și suntem flexibili și deschiși în discuțiile cu clienții nostri.
  • Pentru că avem experiența necesară și înțelegem cât de importante pot fi aceste servicii pentru clienții noștri.
  • Pentru că nu percepem comision.

De ce AVBS Credit nu percepe comision?

Deoarece suntem comisionați de băncile și IFN-urile cu care lucrăm, și doar în cazul în care dosarul este aprobat. Astfel, băncile și IFN-urile aleg să lucreze cu noi și să își reducă costurile pe care le-ar fi suportat cu deschiderea unor noi sucursale și pentru angajarea unor noi agenți, în vederea câștigării unor noi clienți.

Ce fel de credite pot contracta?

Orice tip de credit, menit să iți satisfacă cele mai ambițioase proiecte și să îți rezolve cele mai apăsătoare nevoi financiare.

Să iau un credit în LEI sau în EURO?

Aceste decizii variază de la caz la caz deoarece fiecare produs financiar are utilitatea lui și caracteristici proprii. Mai mult, această decizie depinde în mare parte de situația financiară a debitorului. O idee bună ar fi totuși un împrumut în moneda în care este încasat salariul, pentru o mai bună protecție împotriva riscului valutar.

Pentru ce tip de dobândă pot opta?

Și acest aspect depinde de produsul bancar sau non-bancar ales, de situația financiară proprie, chiar și de situația economică de la momentul solicitării. Te poți baza pe cunoștințele solide de economie ale colegilor noștri care te vor sfătui cu privire la acest aspect.

Programul meu este foarte încărcat și nu am timp să ajung la bancă sau să vă vizitez de foarte multe ori. Putem colabora?

Da. Suntem aici pentru a ne ocupa de aceste probleme pentru tine. Suntem flexibili și te poți baza pe faptul că vei primi toate informațiile necesare și sfaturile cele mai bune în alegerea unui produs de creditare, fără a pierde timp pe drumurile dintre bănci.

Pot obține un credit în condițiile în care mă regăsesc raportat în Biroul de Credite?

Istoricul de creditare este analizat pentru fiecare client în parte. Dacă la un moment dat ai întâmpinat dificultăți care te-au adus în imposibilitatea achitării la timp a creditelor, nu înseamnă ca ți s-au închis toate porțile. Împreună vom încerca să găsim o soluție de finanțare potrivită nevoilor tale actuale.

Care sunt veniturile acceptate pentru un credit?

Orice tip de venit poate reprezenta o bază pentru acordarea unui credit. De la veniturile din salarii, la încasările de tip P.F.A. sau P.F.A. cu normă de venit, până la veniturile din străinătate și dividende. Însă, este foarte important ce procent din respectivul venit poate fi luat în considerare. Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected], sună-ne la numărul de telefon 021.230.43.43 sau completează formularul de aplicare de pe site și în cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea ta.

Dacă sunt din alt oraș, pot să apelez la serviciile AVBS Credit?

Desigur, suntem prezenți în București și în alte orașe din țară. Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected], sună-ne la numărul de telefon 021.230.43.43 sau completează formularul de aplicare de pe site, iar noi vom găsi cel mai apropiat broker de credite de zona ta.

În cât timp pot obține un credit?

În funcție de tipul de credit pentru care ai optat, dar și de alți factori, durata de aprobare variază de la câteva zile pentru creditele de nevoi personale, până la 3-4 săptămâni pentru creditele ipotecare.

Informaţii utile

La dispoziţia voastră, în mai multe locaţii din Bucureşti şi România.

Sediu central
str. Matei Basarab, nr.16, et.1, sector 3, Bucureşti, România

Tel:       021 2304343
Email:    [email protected]

Locatia noastra pe harta

Dacă ai mai multe idei despre această pagină, te rugăm ne contactezi.

Top