AVBS Soft

Intre mit și realitate: CREDITUL FĂRĂ DOBÂNDĂ

2077 3 min
()

Exista un produs-minune despre care lumea a inceput sa vorbească.  Întocmai ca în cazul unei creaturi legendare, pe care mulți spun că au văzut-o, dar puțini pot spune cum arată, și chiar mai puțini – cei mai  curajoși – o pot descrie în detaliu, creditul de refinanțare fără dobândă este o promisiune a băncilor de a te ajuta să scapi de datorii, cu costuri mult mai mici, de care oricine poate beneficia. Specialiștii noștri în credite l-au întâlnit, știu că există și vor să-ți împărtășească toate secretele lui. Cum arată deci acest credit-minune și ce poți face pentru a te bucura de”puterile” lui aproape mitice?

Un credit…de poveste

Oricine poate face alegeri neinspirate atunci când vine vorba de bani. Poate ai apelat la un credit pentru că ai avut nevoie urgentă de bani sau poate ai decis să faci o investiție care în timp s-a dovedit a fi neprofitabilă. Leasing-ul auto și cele două carduri de credit pe care le-ai folosit atunci când ai călătorit în străinătate și când ți-ai cumpărat în rate acel televizor 3D? Da, și ele sunt datorii. Fie că ți-ai pus deja problema unei refinanțări, fie că încă te mai frământă gândul că nu-ți vei putea plăti toate datoriile lunare și toate drumurile și telefoanele la bănci, poți să optezi pentru un credit cu dobândă 0. Da, acesta există și iată cum funcționează:

EXEMPLU in LEI

CREDIT EXISTENT

CREDIT FARA DOBANDĂ*)

CÂȘTIG în 3 ani

Suma

15000

15000

Rata lunară

493

416,67

Dobânda platită în 3 ani

2,732

FARA DOBÂNDĂ*)

2,732

Toatal credit rambursat

17,732

15000

0

*) La un credit actual de 15.000 RON, acordat pe o perioadă de 3 ani, la care plătești 493 RON rată lunară, DAE de 11.8%, în cazul în care alegi să refinanțezi, în total, vei putea economisi 2732 RON (diferența dintre rata la creditul actual și rata la creditul refinanțat, fără dobândă), o sumă considerabilă pe care o poți folosi într-un mod mult mai util.

Realitatea

Povestea poate suna frumos, însă realitatea este ușor diferită, pentru că banca nu este nici pe departe Moș Crăciun. Deoarece preia 90% din expunerile de credit existente la alte bănci, refinanțarea are  dobândă 0 câtă vreme îți respecți planul de rate lunar. Altfel spus, dacă ești chibzuit cu banii, responsabil cu datoriile tale și dacă urmezi îndeaproape planul de rambursare stabilit în contract, dobânda 0 se aplică pe toată durata creditului. Altfel, vei fi doar unul dintre cei care au văzut produsul-minune, s-au bucurat de el pentru o vreme, iar acum trăiesc cu nostalgia și regretul de a-l fi pierdut. Pentru că dobânda 0 există, dar se arată doar celor care fac dovada unei inteligențe și discipline financiare reale.

Vrei și tu un credit cu dobândă 0? Cu detaliile și documentația necesară obținerii creditului fără dobândă te ajută unul dintre experții financiari AVBS Broker de Credite, care te va îndruma și proteja astfel încât povestea ta să aibă un final fericit, arătându-ți că e mai bine fără…dobândă!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: