AVBS Soft

Intermediere credite de aproape 50 milioane de euro în primele 8 luni ale 2022 | Bilanț AVBS Credit

566 6 min

Intermediere credite pentru aproximativ 1200 de clienți, în sumă totală de aproape 50 de milioane de euro în primele 8 luni ale anului 2022 – realizările excepționale pe care le-au înregistrat brokerii de credite AVBS din București și din celelalte 20 de orașe din țara noastră.

În ciuda tuturor provocărilor întâmpinate în acest an, specialiștii în creditare AVBS, autorizați de A.N.P.C., s-au întrecut în profesionalism și cunoștințe și au oferit numărului mare de clienți cele mai avantajoase soluții de finanțare ale momentului. Drept dovadă, volumul total de credite intermediate de brokerii AVBS Credit este mai mare cu 17% față de cel intermediat în anul precedent. Volumul de intermediere credite ipotecare a crescut anul acesta cu 30% față de cel intermediat în 2021. Astfel că, de la an la an, brokerii AVBS intermediază un volum de credite din ce în ce mai mare.

Intermediere credite de peste 420 milioane de euro, în 15 ani de activitate, pentru mai mult de 17.000 de clienți!

Vanzari AVBS Credit ianuarie - august 2022
Vanzari AVBS Credit ianuarie – august 2022

Din volumul total de aproape 50 de milioane de euro, clienții au contractat creditele în mod procentual, astfel:

  • 81% credite ipotecare, contractate în special pentru achiziționarea de imobile spațioase, care să îndeplinească atât nevoile familiale și de agrement, dar și pe cele din punct de vedere profesional.

Atunci când vine vorba de achiziții importante prin credit, contractat pe 30-35 de ani, un număr în plină creștere de românii preferă să apeleze la un specialist în creditare pentru a se asigura că obțin creditul ipotecar potrivit, cel mai avantajos al momentului.

În această categorie intră inclusiv creditele de refinanțare în credit ipotecar cu dobândă fixă pe care clienții cu credite în dobânzi variabile raportate la IRCC sau ROBOR le-au accesat pentru a-și diminua ratele lunare și pentru a se asigura că în viitorii 3, 5 sau 10 ani nu vor mai fi afectați de fluctuațiile ROBOR sau IRCC.

De exemplu, de peste o lună de zile ROBOR 3M oscilează între 7.91% și 8%. IRCC 3M vine din urmă cu rapiditate, crescând începând cu 1 octombrie la 4.06% (de la 2.65% cât era în trimestrul precedent). De la 1 ianuarie 2023, IRCC va avea o valoare de 5.71%. Găsești aici detalii referitoare la ultima actualizare IRCC.

Așadar, fiind prevăzători și știind de aceste creșteri ale indicilor IRCC și ROBOR, clienții noștri au optat din timp pentru oferte de refinanțare în credit ipotecar cu dobânzi fixe.

  • 11% credite de nevoi personale, contractate de regulă pentru achiziții importante (autoturisme, mobilă, electronice, electrocasnice, etc.) și pentru amenajări / modernizări ale locuințelor.
  • 6% credite Noua Casă, contractate de obicei de persoanele care au dorit să-și achiziționeze propria lor locuință, dar care nu au dispus de un avans mai mare de 5%.

Cu toate acestea, apetitul pentru Noua Casă a scăzut mult față de anii precedenți deoarece dobânda variabilă s-a dovedit a fi instabilă, crescând mult în ultimele 12 luni. Acum cetățenii preferă creditul ipotecar cu dobândă fixă deoarece este mai sigur și mai avantajos, chiar dacă acest lucru presupune un avans de minimum 15%.

  • 2% alte tipuri de credite, contractate în special de persoanele juridice. Entitățile juridice care au apelat la specialiștii în creditare AVBS au utilizat finanțările pentru dezvoltarea afacerilor, pentru plăți curente ale businessurilor și/sau pentru achitarea datoriilor la Bugetul de Stat.

Produsul de finanțare preferat de români în anul 2022 rămâne creditul ipotecar!

Istoric IRCC
Istoric IRCC

Valoarea creditului ipotecar a crescut cu 15% în 2022 față de 2021, ajungând la o marjă medie, pe întreaga țară, de 75.000 euro. Așadar, putem concluziona că românii care accesează credite ipotecare pentru achiziționarea propriilor locuințe se îndreaptă spre imobile din ce în ce mai frumoase și mai spațioase. Pandemia ne-a învățat că nu este de ajuns să avem un acoperiș deasupra capului, casa noastră trebuie să îndeplinească toate standardele noastre pentru a o putea numi acasă.

Obiectivul nostru principal rămâne în continuare acela de a ajuta clienții care se confruntă cu majorări substanțiale ale ratelor, din cauza creșterilor ROBOR și IRCC. Știm că în cazul creditelor legate de ROBOR ratele lunare aproape că s-au dublat, iar ratele legate de IRCC urmează să crească cu 70% – 80% în viitoarele 6 luni.

Pe această cale aducem la cunoștință românilor faptul că pot refinanța GRATUIT, fără NICIUN COST, creditele cu dobânzi variabile în credite ipotecare cu dobânzi FIXE.

Cel mai bun credit ipotecar de refinanțare al momentului are următoarele specificații:

  • Dobânda FIXĂ pe 3 ani de 6.9%, cu asigurare de viață inclusă oferită GRATUIT de bancă;
  • Din anul 4 al creditului dobânda devine variabilă și va fi formată din marja fixă a băncii de 2.25% + IRCC 3M;
  • ZERO lei costuri notariale;
  • ZERO lei cost de evaluare imobil;
  • ZERO lei cost de analiză dosar;
  • ZERO lei cost de administrare lunară a creditului;

În concluzie, în acest moment, cea mai bună soluție de a diminua ratele lunare este de a refinanța creditul vechi în credit ipotecar nou, cu dobândă FIXĂ, mult mai avantajoasă și sigură, fără niciun cost!

În ultimii 2 ani volumul de intermediere credite realizat de brokerii AVBS Credit s-a dublat. Așadar, piața de brokeraj de credite este în plină expansiune și pe viitor va crește și mai mult. Oamenii știu că instituțiile de finanțare au oferte de creditare și condiții de eligibilitate diferite și au conștientizat faptul că ajutorul GRATUIT al unui broker de credite este esențial pentru a obține creditul potrivit.

Ba chiar mai mult decât atât, oricât de provocatoare ar fi piața bancară și situația economică, chiar dacă dobânzile variabile cresc și unele instituții de creditare diminuează volumul de creditare, alte instituții bancare concep oferte de creditare MAI IEFTINE decât media practicată tocmai pentru a menține contractarea de credite în parametri optimi.

Așadar, soluții de finanțare și de refinanțare există, ele doar trebuie identificate și aplicate de către un broker de credite, în avantajul clientului lui! Intermediere credite COMPLET GRATUITĂ pentru clienții AVBS!

Ești interesat de ofertele de intermediere credite? Contactează telefonic un broker de credite la numărul: 021 230 43 43 (apel cu tarif normal, program de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00) sau pe e-mail: [email protected].

Lasă un comentariu