AVBS Soft

Intermediere credite de aproape 73 milioane de euro în 2022 | Bilanț AVBS Credit

1744 6 min

Intermediere credite pentru aproximativ 1800 de clienți, în sumă totală de aproape 73 de milioane de euro în anul 2022! – realizările excepționale pe care le-au înregistrat brokerii de credite AVBS din București și din celelalte 20 de orașe din țara noastră.

În ciuda tuturor provocărilor întâmpinate anul trecut, specialiștii în creditare AVBS, autorizați de A.N.P.C., s-au întrecut în profesionalism și cunoștințe și au oferit unui număr mare de români cele mai avantajoase soluții de finanțare ale momentului. Drept dovadă, volumul total de credite ipotecare intermediate de brokerii AVBS Credit în 2022 este mai mare cu 12% față de cel intermediat în 2021. De la an la an, brokerii AVBS intermediază un volum de credite ipotecare din ce în ce mai mare.

Intermediere credite de peste 450 milioane de euro, în aproape 16 ani de activitate, pentru mai mult de 18.000 de clienți!

Vanzari AVBS 2022
Vanzari AVBS 2022

Din volumul total de aproape 73 de milioane de euro, clienții au contractat creditele în mod procentual, astfel:

 • 81% credite ipotecare, în sumă totală de 59 milioane de euro, contractate în special pentru achiziționarea de imobile spațioase, care să îndeplinească atât nevoile familiale și de agrement, dar și pe cele din punct de vedere profesional.

Atunci când vine vorba de achiziții importante prin credit, contractat pe 30-35 de ani, un număr în plină creștere de românii preferă să apeleze la un specialist în creditare pentru a se asigura că obțin creditul ipotecar potrivit, cel mai avantajos al momentului.

În această categorie a împrumuturilor ipotecare intermediate, intră inclusiv creditele ipotecare de refinanțare cu dobânzi fixe pe care clienții cu împrumuturi cu dobânzi variabile raportate la IRCC sau ROBOR le-au accesat pentru a-și diminua ratele lunare. Astfel, clienții noștri s-au asigurat că în viitorii 3, 5 sau 10 ani nu vor mai fi afectați de fluctuațiile ROBOR sau IRCC.

Din volumul de 59 de milioane de euro intermediate sub formă de credite ipotecare, 60% au fost credite ipotecare de refinanțare.

 • 10% credite de nevoi personale, contractate de regulă pentru achiziții importante (autoturisme, mobilă, electronice, electrocasnice, etc.) și pentru amenajări / modernizări ale locuințelor.
 • 6% credite Noua Casă, contractate de obicei de persoanele care au dorit să-și achiziționeze propria lor locuință, dar care nu au dispus de un avans mai mare de 5%. Volumul de credite Noua Casă a scăzut cu aproape 36% în 2022 față de 2021. Astfel, se poate constata că în contextul majorării IRCC, în 2022 oamenii au ales creditele ipotecare cu dobânzi fixe în detrimentul creditelor Noua Casă cu dobânzi variabile.

Acum cetățenii preferă creditul ipotecar cu dobândă fixă deoarece este mai sigur și mai avantajos, chiar dacă acest lucru presupune un avans de minimum 15%.

 • 3% alte tipuri de credite, contractate în special de persoanele juridice. Entitățile juridice care au apelat la specialiștii în creditare AVBS au utilizat finanțările pentru dezvoltarea afacerilor, pentru plăți curente ale businessurilor și/sau pentru achitarea datoriilor la Bugetul de Stat. Volumul de credite pentru persoane juridice s-a majorat cu 50% față de 2021.

Produsul de finanțare preferat de români în anul 2022 rămâne creditul ipotecar!

Evolutie IRCC
Evolutie IRCC

Valoarea creditului ipotecar are o marjă medie, pe întreaga țară, de aproape 74.000 euro. Așadar, putem concluziona că românii care accesează credite ipotecare pentru achiziționarea propriilor locuințe se îndreaptă spre imobile din ce în ce mai frumoase și mai spațioase. Pandemia ne-a învățat că nu este de ajuns să avem un acoperiș deasupra capului, casa noastră trebuie să îndeplinească toate standardele noastre pentru a o putea numi acasă.

Am încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1.4 milioane de euro, iar în 2023 ne propunem să creștem volumul de credite intermediate cu cel puțin 35%.

Obiectivul nostru principal rămâne, în continuare, acela de a ajuta românii care se confruntă cu majorări substanțiale ale ratelor, din cauza creșterilor ROBOR și IRCC, să-și refinanțeze împrumuturile în credite cu dobânzi fixe, mult mai avantajoase decât cele variabile pe care le au.

Pe această cale aducem la cunoștință românilor faptul că pot refinanța GRATUIT, fără NICIUN COST, creditele cu dobânzi variabile în credite ipotecare cu dobânzi FIXE. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii martie 2023.

Creditul ipotecar fără taxe de refinanțare are următoarele specificații:

 • Moneda: LEI;
 • Dobânda FIXĂ pe 3 (de 7.50%) sau 5 ani (7.65%), cu asigurare de viață inclusă oferită GRATUIT de bancă;
 • Din anul 4 sau 6 al creditului, dobânda devine variabilă, fiind formată din marja băncii de 2.25% + IRCC;
 • ZERO lei costuri notariale;
 • ZERO lei cost de evaluare imobil;
 • ZERO lei cost de analiză dosar;
 • ZERO lei cost de administrare lunară a creditului;

Menționăm că în portofoliul nostru avem soluții de refinanțare chiar mai ieftine decât cele menționate mai sus, însă pentru accesarea acestora debitorul trebuie să achite taxele de refinanțare!

În concluzie, în acest moment, cea mai bună soluție de a diminua ratele lunare este de a refinanța creditul vechi în credit ipotecar nou, cu dobândă FIXĂ, mult mai avantajoasă și sigură!

În ultimii 2 ani volumul de credite ipotecare intermediat de brokerii AVBS Credit s-a dublat. Așadar, piața de brokeraj de credite este în plină expansiune și pe viitor va crește și mai mult. Oamenii știu că instituțiile de finanțare au oferte de creditare și condiții de eligibilitate diferite și au conștientizat faptul că ajutorul GRATUIT al unui broker de credite este esențial pentru a obține creditul potrivit.

Ba chiar mai mult decât atât, oricât de provocatoare ar fi piața bancară și situația economică, chiar dacă dobânzile variabile cresc și unele instituții de creditare reduce volumul de credite acordate, alte instituții bancare concep oferte de creditare MAI IEFTINE decât media practicată tocmai pentru a menține contractarea de credite în parametri optimi.

Așadar, soluții de finanțare și de refinanțare există, ele doar trebuie identificate și aplicate de către un broker de credite, în avantajul clientului lui! Intermediere credite COMPLET GRATUITĂ pentru clienții AVBS!

Ești interesat de ofertele de intermediere credite, mai exact de serviciile noastre de intermediere credite GRATUITE?

Contactează telefonic un broker de credite la numărul: 021 230 43 43 (apel cu tarif normal, program de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00) sau pe e-mail: [email protected].


Intermediere Credite GRATUITĂ – Contactează un broker de credite din orașul tău!

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.