AVBS Soft

Ghidul cumpărăturilor de Crăciun cu cardul de credit

1577 3 min

Febra cumpărăturilor te-a cuprins deja, dar cauţi o soluţie pentru a nu cheltui foarte mult? În această perioadă, cumpărăturile cu cardul ar putea fi o alegere inspirată. Folosit în mod responsabil, micul accesoriu din plastic te va ajuta să faci economii considerabile la cadouri sau alte cumpărături. Îţi prezentăm în continuare tot ceea ce trebuie să ştii pentru a folosi cardul de credit ca un adevărat expert în finanţe.

Programe de fidelitate

Multe bănci au oferte promoţionale de care poţi profita în perioada sărbătorilor. Opţiunile sunt variate: de la puncte bonus în lei, restituirea unui anumit procent din valoarea cumpărăturilor, reduceri la magazinele partenere, la concursuri cu premii variate sau alte facilităţi pe care le poţi folosi în favoarea ta. Şi ce moment mai bun ai putea să alegi pentru un card de credit nou-nouţ decât luna cadourilor?

Tranzacţii confortabile şi sigure

Poţi să uiţi de cozile interminabile din apropierea sărbătorilor. Cu un card de cumpărături, vei alege cadourile din faţa calculatorului, fără a mai fi nevoit să te deplasezi până la sediul magazinului. Iar cum toţi furnizorii de astfel de servicii asigură protecţia online a datelor, poţi sta linştit – toate tranzacţiile sunt sigure!

Reduceri adiţionale

Pe lângă programe de fidelitate şi cadouri, mulţi comercianţi promit reduceri la cumpărăturile cu cardul. Urmărind promoţiile marilor retaileri, vei putea să faci economii neaşteptate. Mai mult decât atât, multe carduri includ diverse facilităţi pentru cei care călătoresc în afara ţării în această perioadă, deci fii sigur că vei profita la maxim de acestea.

 Ce trebuie să eviţi?

Dacă plăteşti cash, este mai uşor să te opreşti atunci când ţi-ai depăşit bugetul, iar banii din portofel s-au terminat. Nu la fel se întâmplă în cazul cumpărăturilor cu cardul – fără autocontrol şi un plan stabilit în prealabil, s-ar putea să realizezi că ai cheltuit mai mult decât ar fi trebuit. Mai mult, este important să acorzi o atenţie deosebită planului de rambursare, astfel încât să beneficiezi în continuare de dobânda 0 la cumpărături. În caz contrar, dorinţa de a face economii de sărbători s-ar putea întoarce împotriva ta.

Ce îţi recomandăm?

Dacă alegi să plăteşti cumpărăturile folosind cardul de credt, calculează suma maximă pe care o poţi restitui, fără a fi nevoit să plăteşti dobândă luna următoare. Cu puţină prudenţă şi inteligenţă financiară, vei profita de toate beneficiile unui card de credit, fără costuri suplimentare şi fără teama că vei rămâne fără cash în prag de sărbători.

Ai întrebări, nelămuriri sau pur şi simplu vrei mai multe informaţii despre folosirea cardurilor de credit? Pentru sfatul profesioniştilor, completează acest formular sau intră în legătură cu unul din specialiştii noştri folosind datele de contact!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în:

Sună Acum!