AVBS Soft

Gala Asociației Române a Brokerilor de Credite

2460 3 min
()

Miercuri, 23 martie 2016, de la ora 19:30, AVBS Broker de Credite va participa la Gala Asociaţiei Române a Brokerilor De Credite, eveniment care va avea loc la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel.

gala-asociatiei-romane-a-brokerilor-de-credite

A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite) a luat naștere în 2008 din inițiativa mai multor companii de brokeraj din România. În prezent și AVBS Broker de Credite face parte din A.R.B.C., alături de alte instituții de intermedieri credite bancare, iar scopul nostru comun este de a apăra interesele brokerilor de credite din țara noastră, dar și interesele celor care apelează și beneficiază de serviciile brokerilor de credite. Fiecare membru A.R.B.C. își desfășoară activitatea sub pecetea unui Cod de Etică fără cusur.

Asociația Română a Brokerilor de Credite promovează profesionalismul, integritatea și confidențialitatea în relația cu clienții și partenerii săi, iar motto-ul A.R.B.C este: Experiență, Excelență și Viitor în Servicii Financiare!

În cadrul Ediției I a Galei A.R.B.C. vor fi premiate rezultatele excepționale pe care instituțiile financiar-bancare din România le-au avut în anul 2015. Cei care au contribuit la consolidarea, dezvoltarea și îmbunătățirea parteneriatelor și a serviciilor financiare vor fi aplaudați și premiați așa cum se cuvine.

La eveniment vor fi prezenți peste 100 de invitați din domeniul financiar-bancar și din presă, dar și reprezentanți BNR și ai Asociației Române a Băncilor, cu care ne va face o deosebită plăcere să ne revedem și alături de care vom celebra evoluția industriei brokerilor de credite în anul 2015!

Ediția I a Galei Asociației Române a Brokerilor de Credite a putut fi realizată și cu sprijinul generos și implicarea următorilor sponsori: MoneyGram, Telekom, Alpha Bank, BCR și Claret IFN, cărora le mulțumim în mod deosebit!

Mulțumim de asemenea și partenerilor noștri: Idea Bank, Cetelem, RTC, Central District, Business Arena Magazine, Finzoom și Marketing Focus.

Programul Galei:

19:30 – 20:00Întâmpinare/ înregistrare invitați;
20:00 – 20:10Cuvânt de deschidere Anca Bidian, Președinte ARBC;
20:10 – 20:20Discurs Dr. Ligia Georgescu Golosoiu, Consilier BNR;
20:20 – 20:30Discurs Dl. Florin Dănescu, Președinte Executiv ARB;
20:30 – 21:00Prima parte a Galei moderată de Dl. Bogdan Stanoevici;
21:00 – 21:10Moment special, Corul de copii al Școlii generale 13, condus de Prof. Teodor Stanciu;
21:10 – 21:20Discurs Dl. Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat Ministerul Economiei;
21:20 – 21:50A doua parte a Galei moderată de Dl. Bogdan Stanoevici.

Gala Asociației Române a Brokerilor de Credite reprezintă un pas mare în evoluția și dezvoltarea serviciilor financiar-bancare din România!

Evoluție, Excelență și Viitor în Servicii Financiare!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: