AVBS Soft

Fonduri Noua Casă 2021 epuizate?! Ce facem când se termină fondurile Noua Casă?

1404 3 min

Fonduri Noua Casă 2021 epuizate?! Într-adevăr fondurile pentru Noua Casă, adică pentru vechiul Program Guvernamental Prima Casă, sunt aproape epuizate. În curând NU vor mai fi acordate credite Noua Casă deoarece băncile își vor termina plafonul de bani disponibil. Pare un pronostic sumbru?! Nicidecum!

Chiar dacă nu vei mai putea obține un credit Noua Casă, obiectivul tău de a achiziționa locuința visurilor tale este REALIZABIL în anul 2021! Încă îți poți cumpăra o casă printr-un credit bancar.

Înainte de a-ți oferi soluția de creditare, te invităm să clarificăm cel mai important aspect, și anume, de ce apelai la acest Program Noua Casă!

Vrei Prima Casă deoarece ai avans redus de 5% și/sau dobândă mică de 2% + IRCC calculat la 3 luni!

Așadar, în esență, îți dorești un credit cu dobânda MICĂ și avans MINIM pentru a-ți achiziționa o locuință decentă pentru tine și familia ta. Locuința ta va fi modestă deoarece suma creditului la Noua Casă poate fi de maximum 70.000 EURO. Altfel, dacă vrei o sumă mai mare de 70.000 EURO la creditul Noua Casă, trebuie să achiți un avans de 15%. În plus, Noua Casă te limitează și din alte puncte de vedere: în primii 5 ani nu poți vinde și nu poți închiria.

Dar ce părere ai avea dacă ai afla că există un credit ipotecar fără limită pe sumă, cu dobândă MINIMĂ, poate chiar fără avans și fără alte limitări?

Fonduri Noua Casă 2021 epuizate? Iată ce este de făcut când se termină fondurile pentru Noua Casă 2021:

  1. Poți obține un credit ipotecar cu dobânda REDUSĂ.

Sau

2. Poți obține un credit ipotecar cu finanțare 100%, adică FĂRĂ AVANS!

Aceste două oferte se adresează unui anumit segment de clienți, iar un broker de credit îți poate verifica cel mai bine eligibilitatea pentru un astfel de produs de creditare imbatabil.

credit ipotecar cu dobânda redusă

În exemplul de calcul, avansul pentru Noua Casă NU mai este de 5% deoarece valoarea creditului depășește suma de 70.000 EURO, iar în acest caz se intră automat pe avans de 15%.

Așadar, când nu vor mai exista fonduri Noua Casă 2021, vei putea beneficia de un credit ipotecar cu dobânda MINIMĂ!

Găsești aici care sunt avantajele unui credit ipotecar IEFTIN!

Vrei și tu un credit ipotecar cu CEA MAI MICĂ DOBÂNDĂ de pe piață? Contactează-ne pentru a-ți verifica eligibilitatea:

– II –

AVBS Broker de Credite este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care oferă servicii de intermedieri credite bancare personalizate și 100% GRATUITE pentru clienți!

Brokerii de credite NELEGAȚI, francizați AVBS Broker de Credite, se află în orașele: Arad, București, Bihor, Bistrița, Brașov, Brăila, Caransebeș, Călărași, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Lugoj, Mangalia, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu Mureș și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în:

Sună Acum!