AVBS Soft

Finanțare pentru pasiuni – Școala de Navigație SetSail

2003 8 min

Cauți finanțare pentru pasiuni? Ești pasionat de navigație? Vrei să navighezi pe mare, dar nu știu cum și cui să te adresezi? Citește articolul și află mai multe detalii despre Școala de Navigație SetSail și metodele de creditare pentru pasiuni oferite de AVBS Credit!

 Creditele pentru nevoile personale nu mai sunt de mult simple metode de finanțare de ordin personal. Când vorbim de un credit pentru nevoile personale, în mod normal ne gândim la achiziții, renovări ale locuințelor, vacanțe sau rezolvarea unor probleme juridice, medicale și așa mai departe. Astăzi AVBS Credit îți arată o altă față a creditelor de nevoi personale. Creditele de nevoi personale sunt și o metodă senzațională de finanțare pentru pasiuni. O modalitate prin care tu îți poți materializa cele mai puternice dorințe și poți da frâu liber, în sfârșit, celor mai tainice năzuințe.

Carnet de conducator pentru ambarcatiuni

Brokerii de credite bancare AVBS Credit nu se ocupă numai cu ajutorul gratuit acordat oamenilor care își doresc să obțină o metodă de finanțare personalizată pentru nevoile lor; nu oferă doar consultanță în domeniul financiar-bancar și nu se ocupă doar cu intermedierea dosarelor de creditare între instituțiile bancare și potențialii debitori; nu sunt doar specialiști, sunt și oameni. În timpul liber brokerii de credite dau curs pasiunilor și își îndeplinesc cele mai frumoase dorințe. Viața nu reprezintă numai muncă și luptă. Viața înseamnă să te bucuri, să cauți fericirea și să o construiești din cele mai frumoase experiențe. Apropierea de natură este una din cele mai eficiente și sigure modalități de a simți bucuria autentică. Nicio satisfacție materială nu va putea concura cu o experiență spirituală în mijlocul naturii.

 Finantare pentru pasiuniPentru că și Valentin Anghel, directorul general și fondatorul companiei AVBS Credit, este un om cu foarte multe pasiuni și cu o mare deschidere pentru tot ce înseamnă frumos și natură, a decis să dea curs unui vis care aștepta de mult timp să fie îndeplinit. Valentin Anghel este foarte atras de tot ce înseamnă mare, deltă, râuri și pescuit, de aceea a și ales să urmeze Cursurile de Navigație SetSail. În curând Valentin Anghel va fi deținătorul unui carnet de conducător pentru ambarcațiunile de agrement din categoria C/D (S) și va putea să navigheze oricând pe mare, pe Delta Dunării sau pe Dunăre. El însuși va fi la cârma unui vas cu pânze, iar asta o să îi umple sufletul de bucurie.

De ce cursuri de navigație și de ce carnet de conducător de ambarcațiune de agrement? În primul rând pentru că Valentin și-a dorit foarte mult să învețe ceva nou, pentru că dintotdeauna a vrut să conducă un velier și pentru că nimic nu se compară cu o călătorie pe mare. Imaginează-te la bordul unui yacht micuț, cu pânze, cochet și elegant, pe care tu singur îl conduci. În jurul tău sunt câțiva oameni dragi, marea, freamătul apei și adierea vântului cald de iunie. Te vei simți ca Zeul Neptun al navigatorilor. Ce poate fi mai frumos de atât și ce te poate apropia mai mult de sentimentul acela divin pe care îl cauți în orice pasiune pe care te decizi să o împlinești?! Chiar dacă ești un om spiritual sau nu, să navighezi pe mare este o experiență fantastic de frumoasă. O experiență care nu se compară cu nicio alta.

Dacă și tu îți dorești să navighezi, însă nu știi unde poți urma aceste cursuri și cum poți obține o metodă de finanțare pentru pasiunea ta, află că ai poposit unde trebuie. Creditul de nevoi personale este perfect pentru tine, noi te finanțăm, tu înveți să navighezi. Investește în pasiunile tale! Meriți! Pentru contractarea unui credit de nevoi personale nu trebuie decât să faci dovada unui venit stabil, de restul ne ocupăm noi, astfel încât să obții creditul dorit, potrivit posibilităților tale financiare. Și nu uita, consultanța și întocmirea dosarului de creditare prin AVBS Credit sunt gratuite! Tu urmează-ți pasiunile, noi ți le finanțăm!

Scoala de Yachting SetSail

De ce SetSail.ro? Pentru că AVBS Credit are încredere în liderii de top din orice domeniu. Așa cum AVBS Credit oferă cele mai bune servicii de brokeraj bancar, Valentin Anghel a ales una din cele mai bine cotate școli de navigație din România și singura școală de yachting care face practică și pe timpul nopții, nu doar pe timpul zilei. Într-o mică sau mare măsură, fiecare dintre noi suntem niște exploratori. Vrem să descoperim marea, vrem să simțim bucuria descoperirii de parcă am fi un soi de urmași ai lui Cristofor Columb. Exact asta face Școala SetSail, trezește la viață dorința puternică de a naviga. Și totul în numele unei pasiuni, pentru o experiență aproape mistică.

Școala de Navigație SetSail pune la dispoziția cursanților săi cursuri și sesiuni captivante de navigație. Pasionații de lumea nautică, abonați la newsletter-ul www.setsail.ro vor primi informații prețioase despre evenimentele sportive din lumea yachtingului românesc, chartere, workshop-urile intensive de mânuire a ambarcațiunilor, târgurile și showroom-urile, dar și  despre echipamentele de yachting de top. Echipa care se află la baza acestei școli de yachting este formată din instructori cu experiență și yachtmeni pasionați. Valentin Anghel ne asigură că lupii de mare de la SetSail transformă fiecare oră de curs într-o experiență de-a dreptul uluitoare, care îți trezește setea de învățat, dar mai ales dorința de a naviga pe o ambarcațiune de agrement cu pânze.

Echipa SetSail

La sfârșitul celor patru săptămâni de curs, viitorii navigatori se vor putea bucura de etapa de practică de 24 de ore pe Marea Neagră și de 2 zile de angrenament intensiv cu manevre în marină. Cursurile teoretice se țin la București și oferă pentru iubitorii lumii nautice materia de examen, cât și o mulțime de informații de bază, atât de necesare pentru navigarea în perfectă siguranță. Dacă în Bătrânul și Marea a lui Hemingway, marea și pescuitul reprezentau lupta omului cu existența; în vremurile noastre, să navighezi pe un velier este o acțiune pe care trebuie să o întreprinzi cel puțin o dată în viață.

Cursurile de navigație care se organizează la Școala de Yachting SetSail sunt:

 1. Categoria C/D (S). Datorită acestui curs poți obține carnetul de conducător pentru ambarcațiunile de agrement din categoria C și D. Categoria C se referă la apele maritime și îți permite să navighezi pe o distanță de maxim 6 mile marine de coastă. Categoria D se referă la râuri, lacuri și Delta Dunării, iar mențiunea S vine de la sailing. Această mențiune „S” se înscrie pe carnet după absolvirea școlii de manevră a navei cu vele.
 2. Categoria B – Balcik. Acest curs îți permite obținerea carnetului pentru ambarcațiunile de agrement din categoria B. Categoria B se referă tot la apele maritime, numai că distanța de navigare este mai mare – 12 mile marine în larg.
 3. Categoria A. Este nivelul maxim de pregătire al unui conducător de ambarcațiune de agrement. Categoria A nu are o limită de mile și este cunoscută ca fiind ALL-ZONE. Carnetul de navigator în cadrul categoriei A permite chiar și traversările oceanice. Senzațional am spune noi!
 4. Radiocomunicații GMDSS/LRC. Cursul este împărțit în două – teoria și simulatorul. Acest curs îți permite obținerea certificatului de operator radio, necesar pentru închirierea de ambarcațiuni în Grecia, Croația, Turcia, România și în alte țări din Europa.

Valentin AnghelDacă ești interesat și despre partea teoretică a cursurilor de navigație, atunci trebuie să știi că pentru fiecare categorie vei învăța despre:

 • Cadrul legal în care se desfășoară activitatea de agrement nautic din România;
 • Construcția navelor maritime și fluviale;
 • Manevrarea navelor;
 • Marinărie;
 • Meteorologie marină;
 • Motoare și instalații;
 • Navigație maritimă;
 • Prim ajutor;
 • Radiocomunicații navale;
 • Vitalitatea navei;
 • Mijloace de salvare pe mare;

Aparent dificilă, partea teoretică este de fapt suma unor informații de bază, cu caracter captivant, care te vor face și mai mult să-ți dorești să navighezi. Indiferent că ești novice sau nu în lumea navigației, dacă îți dorești să devii un navigator cu certificat internațional de conducător de ambarcațiunile de agrement, atunci Școala de Yachting SetSail este cea care îți va transforma visul în realitate. SetSail deține o flotă impresionantă de ambarcațiuni – yachturi elegante, veliere moderne de croazieră și de competiție, cât și ambarcațiuni cu motor.

Vrei să navighezi? Noi te finanțăm, cursurile școlii SetSail te inițiază în lumea navigării. Valorifică-ți noua pasiune, de acum bucuria se află în mijlocul a câtorva mile marine! Meriți!

Succes și vânt la pupă!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.