AVBS Soft

Dezvoltăm noi parteneriate: Crédit Agricole Bank Romania se alătură misiunii AVBS Credit

2056 2 min

Ca răspuns la cererea diversă și la nevoile variate ale clienților noștri, unul dintre eforturile echipei AVBS Credit se concentrează în direcția atragerii de noi parteneriate cu instituțiile bancare importante din România. Motivul este simplu: credem în necesitatea de a oferi cele mai bune oferte tuturor celor care ne trec pragul în căutarea unui credit care să le soluționeze problemele.

De aceea, începând din această lună, cei care apelează la serviciile noastre se vor bucura de posibilitatea de a opta pentru unul dintre creditele oferite de Crédit Agricole Bank Romania.

Credem în importanța partenerilor de încredere

În Franța, țara unde își are originea, grupul Crédit Agricole este unul dintre cei mai importanți actori de pe piața financiar-bancară și peste 54 milioane de clienți i-au acordat încrederea lor. Totodată, este lider mondial în finanțarea industriei aeronautice. În țara  noastră, banca este prezentă încă din 2012 și se adresează tuturor categoriilor de clienți, oferind o gamă diversă de credite.

Dintre acestea, AVBS Credit va intermedia, gratuit, credite de nevoi personale și credite ipotecare pentru toți cei interesați de obținerea unei forme de finanțare.

În prezent, în portofoliul de credite intermediate de AVBS Credit se numără oferte de la următoarele bănci și IFN-uri:  Crédit Agricole Bank Romania, BRD, Leumi, TBI Bank, Garanti Bank, Intesa San Paolo, OTP Bank, BCR, Alpha Bank, Extra Finance, Credius, Patria Credit, BRD Finance, TBI IFN, TBI Leasing, Ralfi IFN, Simplu Credit IFN și Verida Credit.

Obține o ofertă de credit personalizată sau află mai multe detalii contactând unul dintre membrii echipei noastre!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.