09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Istoric AVBS Credit

Cu o experiență îndelungată, operând încă de la începutul anului 2007, AVBS Credit este una dintre cele mai importante instituții de brokering de credite bancare din România, care îți va pune la dispoziție întreaga sa experiență profesională pentru ca Tu să fii cel care beneficiază de cele mai avantajoase oferte bancare.

Pentru că este normal să știi cine suntem înainte de a te încrede în noi, am ales să ne prezentăm altfel decât ceilalți competitori din domeniu – noi știm că Tu ne ești client, ești cel care visează, planifică, speră și pune în practică și meriți să știi că destinul AVBS se identifică, în fond, cu visul lui Vali – Anghel Valentin.

Acesta lucrează în armată la începutul anilor 2000 până când realizează că locul său se afla altundeva. Se reorientează, angajându-se la un notariat, unde ajunge omul de încredere al firmei, chiar fără a avea, încă, studii de specialitate

Își dă seama, acum, că lumea afacerilor financiare este cea care îl reprezintă. Vali observă că România trecea, la momentul respectiv, printr-o lipsă acută de specialiști în domeniul intermedierii creditelor. Dacă în Vestul Europei sau în Statele Unite astfel de firme reprezentau, de foarte multă vreme, un aspect normal al pieței economice, datorită căruia clientul putea să obțină cele mai bune condiții, condițiile istorice românești, dar și lipsa unor vizionari, împiedicau clienții români să aibă acces la o facilitate atât de necesară.

Observând că oamenii vor să își pună visele în practică și că mecanismele bancare erau mult prea rigide – de altfel, una din cauzele principale pentru care Vali a  abandonat prima sa slujbă – el a luat îndrăzneața decizie de a-și deschide propria firmă, fiind conștient de cunoștințele extrem de valoroase dobândite până atunci.

Odată luată decizia, lucrurile au fost de neoprit la începutul lui 2007, alături de un prieten foarte bun. Curând, se vor dedica full-time companiei și în același an vor găsi și primul sediu. Menționăm doar că contractul de închiriere a fost semnat pe plajă, în zorii unei zile de vară, după o noapte galopantă pe drumul spre mare, în încercarea de a nu pierde întâietatea asupra ofertei. Mai spunem doar că cei doi și-au descoperit un neașteptat talent de peisagiști transformând ceea ce părea a fi o grădină în paragină într-o curte primitoare, cu o cascadă ce a rămas, încă, în memoria clienților cei mai vechi…

La scurt timp, au început angajările. Mai întâi timid, apoi din ce în ce mai multe, în măsura în care numărul clienților mulțumiți creștea zi după zi.

Exact când lucrurile păreau să fie pe drumul cel bun și ceea ce păruse un vis nebunesc al unui om ce a crezut mereu că propria condiție este dată pentru a fi îmbunătățită, a lovit criza economică. Când competitorii de pe piață se retrăgeau unul după altul, Vali nu a încetat să spere și să creadă că serviciile de calitate asigurate clienților săi sunt cele mai importante. A renunțat la confortul propriu, s-a mutat într-o garsonieră, pe care a transformat-o în birou și nu s-a fi sfiit să își bea cafeaua în garajul părinților sperând că Mâine va fi mai bine…

Iar intuițiile sale s-au adeverit, astfel că, la sfârșitul anului 2009, după luni de așteptare, AVBS Credit rămânea una din puținele firme de pe piața românească care a crezut cu fermitate că oricine are dreptul la un credit, care să îi permită să viseze, nu doar să se îndatoreze. Unde înainte fuseseră peste 300 de competitori, acum mai erau AVBS și vreo alți 3-4.

Trecând această neașteptată probă de foc, AVBS a dobândit încrederea celorlalți pentru că nu și-a pierdut niciodată încrederea în sine. Apelând la cele mai originale mijloace de a face cunoscut oamenilor ce înseamnă un broker de credite – amintim doar trotineta electrică cu care angajații s-au plimbat, în cele mai negre momente ale crizei – AVBS Credit a devenit astăzi o franciză cu peste 50 de parteneri francizați, ce sunt mândri că fac parte din echipa noastră.

AVBS continuă să viseze, iar lucrurile evoluează încurajator. Meseria de broker de credite a fost, în sfârșit, reglementată de Guvernul României, pentru ca doar oamenii specializați în domeniul financiar să poată opera în intermedierea unui împrumut – de aici clientul obținând infinite avantaje – , iar situația economică generală s-a întors, în sfârșit, la normal.

Astfel, istoria AVBS Credit este istoria unui vis devenit realitate. Visează măreț. Realitatea se află AICI și ACUM!

Top