AVBS Soft

Despre credite şi bani…în 3D

1688 2 min

V-au captivat, v-au relaxat sau întristat, iar mai nou au început să prindă viaţă. De la Avatar încoace, filmele, căci despre ele vorbim, au dobândit la propriu o nouă dimensiune şi continuă să atragă un număr tot mai mare de fani. Despre credite şi bani, multe s-au spus de-a lungul timpului, dar nimeni nu a făcut-o în format 3D. Până acum. În curând, vom lansa primul film din România având ca subiect educaţia financiar-bancară, în format 3D, care va putea fi vizionat pe site-ul nostru, într-o secţiune specială.

 Nu-i veţi vedea pe Leonardo di Caprio sau Brad Pitt  în rolurile principale, dar veţi avea ocazia să aflaţi totul despre echipa AVBS şi serviciile oferite sau  despre credite şi creditare chiar de la experţii noştri în domeniu, într-o manieră inedită, cu efecte 3D care promitem  să vă surprindă.

Filmul, disponibil pe site-ul www.avbs.ro,  va putea fi vizionat cu ajutorul unor ochelari speciali, pe care îi vom distribui în curând în 2500 de companii din ţară. Gândit ca o mini-serie formată din 5 sezoane cu 5 episoade fiecare, filmul  va răspunde unor întrebări de interes pentru toţi cei care au nevoie de un credit sau pentru cei care au o problemă de natură financiară şi caută o  rezolvare.

Sit back, relax and press play, sau, pe româneşte, aşezaţi-vă confortabil şi pregătiţi-vă pentru film. Educaţia financiar-bancară 3D apare, în curând, pe monitoarele dumneavoastra!  

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.