AVBS Soft

De ce să apelezi la un broker de credite atunci când cauți o ofertă de creditare personalizată nevoilor tale?

555 3 min

Un broker de credite facilitează obținerea de finanțări pentru clienții săi, pe care îi ajută astfel să economisească timp.

Atunci când apelezi la un broker de credite, nu numai că renunți să mai alergi după oferte și informații legate de creditare la fiecare în bancă în parte, dar capeți și siguranța că vei primi în timp util o ofertă personalizată nevoilor și veniturilor tale.

Un astfel de broker va găsi varianta potrivită la una din băncile cu care colaborează pentru a-ți contura o ofertă care să-ți respecte posibilitățile financiare și care să permită accesarea creditului mult dorit în cel mai scurt timp posibil.

Colaborând cu un număr mare de bănci, brokerul de credite cunoaște standardele și criteriile de eligibilitate ale fiecăreia.

Astfel, clientul este scutit de repetarea aceluiași tip de informații personale la fiecare bancă și de interogările repetate la instituțiile financiare care conduc la scăderea scorului FICO și la scăderea șanselor de creditare. Un broker de credite va centraliza aceste informații și, pe baza lor, va depista rapid sau chiar pe loc oferta optimă pentru situația fiecărui client în parte.

Dacă ai ajuns în acest punct cu un broker de credite și ai acceptat oferta de creditare propusă, expertul în creditare va întocmi dosarul tău și îl va înainta către bancă. În cel mai scurt timp, imediat ce banca analizează dosarul de credit și îl aprobă din toate punctele de vedere, vei fi chemat să semnezi contractul de credit agreat pentru a primi finanțarea.

Un broker de credite profesionist va putea obține, de exemplu, un credit ipotecar în decurs de 2-3 săptămâni.

Atunci când apelezi la un broker de credite, nu numai că vei primi servicii de brokeraj bancar personalizate 100% gratuite, dar vei fi îndrumat să iei cele mai bune decizii care să te avantajeze și vei fi sprijinit să iei legătura cu cei mai buni profesioniști din domenii adiacente (notar, evaluator, asigurator, etc.).

Brokerii de credite se informează în permanență și cunosc toate actualizările din piața bancară (băncile își schimbă periodic produsele și/ sau anumite condiții de eligibilitate). De aceea, după analizarea profilului tău financiar, expertul de credite va ști pe loc ce tip de credit și bancă te avantajează.

Beneficii pe scurt pentru cei care apelează la un broker de credite:

  • Accesarea de servicii personalizate de brokeraj bancar, 100% gratuite pentru client.
  • Flexibilitate în creditare (în portofoliul brokerului de credite se regăsesc toate tipurile de credite).
  • Posibilitatea de a compara mai multe oferte, de la mai multe instituții financiare, fără a-i diminua scorul FICO al clientului.
  • Obținerea unui credit potrivit și avantajos pentru client.
  • Parcurgerea rapidă și în perfectă siguranță a procesului de creditare.
  • Aprobarea creditului este ca și garantată.
  • Flexbilitate din partea brokerului de credite (se pliează pe programul clientului).

Descoperă și alte benficii ale colaborării cu o companie renumită de brokeraj, precum AVBS Credit, înregistrată la ANPC și parte din Asociația Română a Brokerilor de Credite: https://www.avbs.ro/despre-noi/

Cu o experiență în creditare de peste 14 ani și parteneră cu aproximativ 30 de bănci și IFN-uri, AVBS Credit a intermediat peste 350.000.000 euro și poate ajuta clienții în obținerea a peste 150 de oferte de creditare.

Contactează-ne astăzi și îți garantăm că ne vom ocupa de toate aspectele privind obținerea creditului optim pentru nevoile și veniturile tale: [email protected] sau la telefon 0212.304.343.

Lasă un comentariu