AVBS Soft

De ce ai nevoie de un credit de nevoi personale?

2296 4 min
()

Ce anume ne diferenţiază pe noi, adulţii, de copii? Spunem că am crescut pentru că, la un interval de 360 de zile, adăugăm o unitate la numărul de ani, pentru că avem experiență şi mai multe cunoştinţe, pentru că mergem zi de zi la locul de muncă, avem responsabilități, ne implicăm în proiecte, iar termeni precum „criza economică” sau „independentă financiară” nu ne mai sunt de mult străini?

În fapt, ceea ce ne face fundamental diferiți de copii este neputința de a mai visa, realismul sau chiar resemnarea care filtrează realitatea ca o lentilă şi imprimă un „NU” scris îngroșat pe orice lucru pe care ni-l dorim, dar pe care nu știm când sau dacă ni-l vom putea vreodată permite.

Sistemul bancar oferă o soluție viabilă la această problemă, creditul de nevoi personale, soluţie pe care mulţi o refuză din lipsă de informații sau dintr-o informare precară, care duce la respingerea ideii de a colabora cu băncile dintr-un instinct de conservare uneori nejustificat. Desigur, există şi cei aflați la polul opus, care ajung în incapacitatea de a plăti ratele lunare din cauza unei succesiuni de decizii nepotrivite. Doar raționalii, precauți din fire, înțeleg rolul unui astfel de produs şi vor analiza toate ofertele înainte de a lua o decizie, aventurându-se într-un proces de informare lung şi complicat…

Indiferent de categoria în care vă situați, echipa AVBS Broker de Credite înțelege toate aceste aspecte şi ştie cum să vă ajute pentru a obţine un credit fără riscuri, adaptat nevoilor dumneavoastră şi, mai mult decât atât, se va asigura că îl primiţi într-un timp cât mai scurt, fără a merge la toate băncile pentru a vă informa în prealabil.

Creditul de nevoi personale, o soluţie rapidă pentru a-ţi satisface nevoile

Creditul de nevoi personale este destinat finanţării nevoilor personale, inclusiv refinanțării unor alte produse bancare, fără a fi necesară prezentarea unor documente care să justifice modul în care vor fi folosiți banii. Creditul poate fi accesat pe o perioadă între 6 şi 60 de luni, de orice persoană cu vârsta între 18 şi 70 de ani, iar dobânda poate fi variabilă sau fixă.

Creditul de nevoi personale se adresează oricărei persoane care dorește să obţină rapid o anumită sumă de bani, pentru a face o investiție limitată ca amploare: achiziționarea unor aparate electrocasnice, a  unei maşini,  sau o excursie.

creditul de nevoi personale

Cine poate solicita un credit de nevoi personale?

Pentru a beneficia de un astfel de credit, există o serie de condiții impuse de bănci, printre care nivelul veniturilor, tipul veniturilor, vârsta, vechimea în muncă. Astfel, sunt eligibile persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:

  • Pot face dovada unui venit stabil (salarii, drepturi de autor, contracte de PFA, venituri din chirii, diurne etc), de preferat lunar;
  • Studenţii care au o sursă minimă de venit (colaborare, job part-time).

Suma care poate fi solicitată se calculează în funcţie de venitul lunar, de perioada de timp pentru care se doreşte contractarea creditului, de rata lunară şi de gradul de îndatorare acceptat de banca aleasă pentru finanţare. Pentru un calcul orientativ, puteţi folosi Calculatorul de credite disponibil pe aplicaţia pentru telefon AVBS Broker de Credite, care poate fi descărcată gratuit pe Google Play şi AppStore.

Tendinţe în contractarea creditelor de nevoi personale

În ultimii ani, creditul de nevoi personale a fost produsul financiar predilect în rândul românilor. De pildă, în anul 2013, cele mai accesate produse de credite au fost cele de nevoi personale, urmate de creditele rapide, creditele Prima Casă şi creditele acordate persoanelor juridice (sursa: www.business24.ro).

Potrivit statisticilor, în anul 2013,  AVBS Broker de Credite a înregistrat 5500 de solicitări de credite de nevoi personale, dintre care 5000 au fost acceptate, rezultând o medie lunară de 400 de dosare intermediate.

În primul trimestru al anului 2014, s-a resimțit o ușoară scădere, AVBS înregistrând aproximativ 1000 de cereri pentru credite de nevoi personale nenominalizate.

Potrivit specialiştilor de la AVBS Broker de Credite, în ceea ce priveşte dobânzile cu care se acordă creditele de nevoi personale, concurenţa mare dintre băncile cu renume a determinat o aliniere la acest început de an, astfel că dobânzile foarte bune se situează în jurul valorii de 9-10%.

Creditele personaleMaşina pe care vrei să o cumperi de ani de zile, dar pentru care nu ai reuşit să strângi suficienţi bani?

Un tur al Europei la care visezi de când studiai harta lumii în băncile de liceu?

Un calculator performant, care să ruleze orice program fără probleme?

Pentru toate acestea şi multe altele, creditul de nevoi personale este răspunsul.

Tu ce îți dorești?

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: