AVBS Soft

Cum să porneşti o afacere de succes: franciza AVBS

2482 4 min
()

AVBS Broker de Credite, una dintre cele mai importante companii de consultanţă financiară din România, oferă posibilitatea deschiderii unui sediu AVBS în Bucureşti şi în orice oraş din ţară, în regim de franciză. Planul de afaceri este oferit în mod gratuit celor care optează pentru înfiinţarea unei francize până în luna iunie a acestui an, singurele condiţii fiind ca francizatul să fie cetăţean român, să aibă o vastă experienţă în domeniul bancar sau în cadrul unei firme de intermedieri de credite şi să fie motivat de dorinţa de a duce mai departe renumele şi calitatea serviciilor de consultanţă oferite de AVBS.

A fost odată ca niciodată…

De când am pornit la drum, acum 7 ani, ne-am dedicat constant timpul şi energia aceluiaşi obiectiv: crearea unei echipe de experţi, cu standarde etice ridicate, care vor să schimbe faţa serviciilor financiar-bancare şi să vină în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune oferte. De acel moment ne separă 100.000 de ore de consultanţă financiară, credite intermediate în valoare de 700.000.000 de euro şi un portofoliu format din 50.000 de clienţi. În ultimii ani, AVBS s-a extins în mai multe oraşe din ţară, numărând în prezent 47 de francize Master, în oraşe ca Hunedoara, Cluj, Chiajna, Constanţa, Braşov, Craiova, Galaţi, Sibiu sau Timişoara, unde lucrează peste 300 de consultanţi financiari, dar nu vrem să ne oprim aici.  Cunoaştem riscurile pe care le presupune deschiderea unei afaceri pe cont propriu şi şansele mici de reuşită într-un mediu puternic competitiv, cum este cel bancar, aşa că ne dorim să împărtăşim cunoştinţele şi experienţa noastră unor persoane dedicate, motivate, cu experienţă în domeniul bancar, care vor să plece la drum cu investiţii mici şi beneficiind de asistenţa constantă a unor specialişti.

Care sunt beneficiile deschiderii unei francize AVBS?

Optând pentru deschiderea unei francize, vei beneficia de întreg bagajul de cunoştinţe necesar pentru derularea activităţii în domeniul serviciilor de consultanţă bancară, de resurse de natură logistică, de consiliere constantă în probleme de marketing şi management, de training-uri de pregătire în domeniul vânzării produselor financiare şi, poate cel mai important, de acces la toate parteneriatele bancare şi non-bancare pe care le are în prezent AVBS. De asemenea, intervenim în procesul de recrutare şi selecţie, în vederea alegerii celor mai pregătiţi consilieri şi folosim un sistem eficient de gestiune şi distribuire a portofoliului de clienţi. De curând, am lansat şi aplicaţia pentru telefon mobil AVBS Broker de Credite, o adaptare firească la evoluţia tehnologică accelerată, aplicaţie care aduce un număr mai mare de clienţi şi pe care o punem la dispoziţia francizatului.

Frranciza de succes - ABS CreditUn alt aspect important al acestei colaborări îl reprezintă aderarea la valorile AVBS şi la imaginea elaborată şi atent construită în timp a companiei. Site-ul nostru este în permanenţă actualizat, suntem activi pe numeroase reţele de socializare, ne poziţionăm drept un partener de încredere pentru clienţii noştri şi vrem să arătăm publicului larg ce presupune activitatea unui broker bancar. Servicii gratuite, transparente şi cu avantaje enorme care ţin de calitate, timpul economisit şi siguranţa mai mare în demersul de obţinere a creditelor sunt ceea ce ne recomandă şi, totodată, ceea ce ne defineşte, sub deviza “Smartly invest your time and money”.

În fine, achiziţionând o franciză, şansele de reuşită sunt de partea ta. Potrivit studiilor, francizele au de 5 ori mai multe şanse să rămână pe piaţă sau să facă faţă perioadelor de declin decât alte companii. Mai mult, o franciză înseamnă preluarea unui model care s-a dovedit deja a fi viabil, prin urmare toate riscurile sunt mult diminuate. Alege să porneşti la drum cu AVBS şi noi te vom ajuta să scrii primul capitol dintr-o poveste de succes.

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: