AVBS Soft

Cum să găsești cel mai bun credit de nevoi personale?

1481 5 min

Atunci când vrei să accesezi un credit de nevoi personale este recomandat să colaborezi cu un broker de credite, acesta te poate ajuta să identifici oferta cea mai potrivită pentru situația ta financiară și astfel să obții un împrumut avantajos de la o instituție bancară sau nebancară. Pentru a găsi cel mai bun credit de nevoi personale trebuie să ții cont de trei aspecte: alegerea unui broker de credite profesionist care să-ți găsească rapid opțiunea compatibilă cu nevoile tale, identificarea tipului de dobândă perceput de instituția respectivă, precum și a taxelor și comisioanelor incluse.

Colaborează cu un broker de credit profesionist

Dacă vrei să descoperi cel mai bun credit de nevoi personale pentru tine începe prin a găsi un broker de credite capabil să evalueze ofertele propuse de instituțiile financiare și să îți propună cea mai avantajoasă opțiune de creditare pentru tine.

Serviciile unui broker de credite sunt gratuite, fără costuri ascunse (transparență garantată), și 100% profesioniste, deoarece acesta este autorizat și înregistrat la ANPC ca intermediar de credite. Așadar, specialistul în creditare este un intermediar profesionist care are rolul de a facilita procesul de creditare dintre client (persoană fizică sau juridică) și instituțiile financiare din portofoliul acestuia.

Identifică împreună cu brokerul de credite cea mai mică dobândă a momentului

Majoritatea celor care accesează un credit de nevoi personale își doresc să obțină și o dobândă minimă. Costurile totale ale unui credit de nevoi personale diferă în funcție de tipul de dobândă aleasă, (aceasta poate fi fixă sau variabilă), dar și în funcție de alte aspecte interne ale băncii finanțatoare.

În prezent, cea mai mică dobândă pentru un credit de nevoi personale fără garanție începe de la 6.27%. Pentru a accesa un astfel de credit și pentru a te putea bucura de cea mai mică dobândă de pe piață este necesar să îndeplinești anumite condiții pe care brokerul de credite ți le poate dezvălui pe loc.

Firește, un avantaj esențial al creditului de nevoi personale este acela că NU ți se solicită să prezinți documente justificatoare pentru modul în care utilizezi banii creditului. Chiar dacă banca întreabă despre modul în care vei utiliza banii obținuți din credit, ulterior, aceasta nu solicită o dovadă a felului în care s-a cheltuit suma accesată. Este recomandat însă ca motivele de solicitare a creditului de nevoi personale să fie serioase, precum achiziție mașină, renovare casă sau mobilare casă, și așa mai departe.

Un broker de credite profesionist te va îndruma întotdeauna să te împrumuți doar dacă ai cu adevărat nevoie de acea sumă, pentru îndeplinirea unei nevoi sau al unui obiectiv important.

Poți alege să accesezi unul din cele două tipuri de credite de nevoi personale: credit de nevoi personale FĂRĂ GARANȚIE IMOBILIARĂ, cu suma maximă a creditului de cel mult 225.000 lei, sau credit de nevoi personale CU GARANȚIE IMOBILIARĂ, cu suma maximă de 300.000 euro (dar nu mai mult de 80% din valoarea garanției aduse).

Un aspect care facilitează mult procesul de obținere a sumei dorite este faptul că documentația pentru un credit de nevoi personale fără garanție este minimă și este stabilită în funcție de tipul de venit cu care clientul dorește să obțină creditul.

Verifică taxele și comisioanele

După verificarea dobânzii percepută de bancă este recomandat să afli care sunt comisioanele și taxele percepute de banca respectivă, iar brokerul ți le va dezvălui pe toate.

Instituțiile financiare pot utiliza diverse comisioane, precum cele de administrare credit, de rambursare anticipată dacă e cazul, de analiză dosar sau altele.

În prezent, chiar dacă unele comisioane pot fi reprezentate de sume mici, altele pot ajunge la sume destul de ridicate (cel de administrare al creditului este cuprins între 0 – 20 lei, cel de analiză al dosarului poate fi cuprins între 0 – 500 de lei, iar cel de rambursare anticipată este de 0% pentru creditul cu dobânda variabilă și 0,5% în ultimul an de contract și de 1% înainte de ultimul an de contract, în cazul unui credit cu dobândă fixă).

Cum poți să afli toate comisioanele percepute de o instituție financiară?

Colaborând cu un broker de credite poți afla informațiile necesare, economisești timp și accesezi opțiunea de creditare cea mai bună pentru tine. Acesta îți poate oferi explicații financiar-bancare complete despre ofertele de creditare, contractele de credit, procesul de creditare, pașii până la obținerea creditului și inclusiv detalii despre costurile pentru obținerea creditului pe care îl dorești (taxe sau comisioane percepute de instituțiile financiare sau costuri adiacente contractării creditelor, așa cum sunt costurile notariale în cazul contractării unui credit ipotecar, de exemplu).

Specialiștii în creditare AVBS Broker de Credite îți oferă sprijin permanent pe parcursul procesului de creditare și îți oferă beneficii multiple, precum: accesarea unui credit potrivit și avantajos pentru tine, fără să mai alergi la diverse bănci, un proces de creditare rapid, fără surprize neplăcute și fără întârzieri, dar și flexibilitate din partea brokerului de credite (se pliează pe programul tău, se poate deplasa inclusiv la locul tău de muncă sau acasă).

Află acum cum poți obține cel mai bun credit de nevoi personale cu AVBS Broker de Credite și investește în îndeplinirea visurilor tale!

Contactează-ne astăzi, iar un broker de credite îți va da mai multe detalii despre toate beneficiile colaborării cu o companie renumită de brokeraj, precum AVBS Broker de Credite, înregistrată la ANPC și parte din Asociația Română a Brokerilor de Credite: https://www.avbs.ro/despre-noi/

Email: [email protected]

Telefon: 0212.304.343

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în:

Sună Acum!