09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

18 martie 2019

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Credite personale – ipotecare

Ce este, de fapt, un credit?

Creditul  poate fi perceput strict ca un împrumut în bani, însă de fapt, la bază, creditul reprezintă un ajutor, rezolvarea unor probleme sau îndeplinirea unor visuri. Ai privit vreodată creditul ca pe un ajutor sau ca pe o soluție de finanțare pentru materializarea unor scopuri în viață? Dacă nu… poate că ar fi timpul să judeci lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Cine este creditorul?

Creditorul este reprezentat de instituția bancară sau non-bancară care oferă împrumutul debitorului.

Cine este debitorul?

Debitorul este persoana fizică sau juridică care solicită, contractează și se angajează să achite împrumutul conform condițiilor contractuale impuse de creditor.

Serviciile financiare oferite de AVBS sunt GRATUITE pentru clienţi.

În cazul unei creditări, clientul beneficiază de un credit care presupune aceleaşi costuri ca şi în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii.

Serviciile de creditare oferite de AVBS sunt remunerate de banca sau instituția non-bancară finanţatoare, în momentul în care dosarul trimis spre finanţare este aprobat.

Brokerii de credite AVBS Credit asistă clienţii pe tot parcursul obţinerii unui credit bancar și/sau non-bancar, reprezentând interesele acestora în relaţia cu banca sau IFN-ul ales.

Avantajul de a apela la un broker bancar este acela că brokerul cunoaşte cel mai bine ofertele băncilor și/sau IFN-urilor şi care sunt condiţiile de finanţare pentru fiecare caz în parte. Astfel, clientul nu mai este nevoit să meargă singur de la o banca la altă, cu riscul ca dosarul să-i fie respins, în încercarea de a găsi finanţatorul potrivit.

 

Ce tipuri de credite poți contracta cu ajutorul companiei AVBS Credit?

Cu scopul de acoperi toate nevoile de finanțare ale clienților, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, AVBS Credit intermediază următoarele tipuri de creditecredite garantatecredite negarantaterefinanţarePrima CasăCard CreditCredit IMMcredit rapid.

Top