09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Credit Rapid

Ce înseamnă credit rapid?

Printr-un credit rapid sau microcredit cum i se mai spune, clientul poate accesa o suma mica de bani comparativ cu cele obținute prin creditele de nevoi personale cu sau fără garanție.

  • Suma: până la 1.900 RON
  • Perioada de rambursare: 30 – 45 zile
  • Vârsta: 24 ani

Avantaje:

Creditul rapid poate fi achitat anticipat oricând, fără comision de plată anticipată.

Un alt avantaj este rapiditatea cu care se aprobă, răspunsul poate fi oferit în câteva minute sau pe loc, iar banii pot fi ridicați în câteva zeci de minute sau sunt transferați în cont în aceeași zi.

Credit Rapid

La ce poți folosi un credit rapid?

Creditele rapide sunt soluții de finanțare urgente pentru a rezolva toate acele nevoi financiare mici, dar care nu pot suferi amânare.

Fiind o alternativă a creditelor de consum, creditele rapide sunt utile pentru a îndeplini urgențele medicale și pentru a soluționa toate acele situații neprevăzute care nu mai pot fi amânate până la încasarea propriilor venituri.

Cu un credit rapid poți face o plată urgentă, îți poți repara autoturismul pentru te deplasa la muncă în timp util, îți poți repara imprimanta pentru a-ți desfășura în continuare activitatea profesională fără probleme, îți poți repara instalația sanitară sau de ce nu, poți face un cadou special unei persoane dragi ție.

Când ai o nevoie urgentă de un împrumut, dar nu vrei să apelezi la familie sau cunoștințe, creditul rapid este soluția ideală pentru tine. Datoriile la apropiați ies, în sfârșit, din calcul acum!

Visează… obține cu AVBS un credit rapid până la încasarea veniturilor!

Top