AVBS Soft

Credit Prima CasCă pentru aventurieri

2205 7 min

Credit Prima CasCă pentru aventurieri…

Facem valuri pe râurile munților. Băgăm dobânzile la apă și spunem de o mie de ori DA energiei, libertății, adrenalinei, noului și naturii. Creditul Prima CasCă nu se adresează tuturor oamenilor, ci este pentru cei care au un spirit liber și aventurier, pentru cei care iubesc muntele, pentru cei care vor să iasă din zona de confort pentru a se bucura de o experiență unică și incredibil de frumoasă alături de cei dragi.

credit prima casca pentru aventurieri

Weekend-ul trecut echipa AVBS Credit a părăsit capitala și sediul central de pe Matei Basarab și a pornit spre Târgu Jiu, acolo unde a trăit o experiență outdoor absolut senzațională. Brokerii de credite au plecat la drum spre aventura vieții lor înarmați cu multă voie bună și o dorință imensă de a-și testa limitele. Au părăsit zona de confort, s-au deconectat de la rutina zilnică și au hotărât ca împreună, ca o echipă unită ce sunt, să facă o activitate pe care niciunul dintre ei nu o mai încercaseră până atunci.

Prietenii și colegii de la AVBS Credit nu vor uita niciodată ziua când au făcut pentru prima dată RAFTING PE JIU. O adevărată provocare pentru fiecare dintre ei, o experiență inedită, o aventură pe care este suficient să o trăiești o singură dată în viață ca să vrei să o repeți. O distracție palpitantă, emoționantă și de fiecare dată unică. O activitate în echipă pe care am putea să o caracterizăm prin două cuvinte: ADRENALINĂ PURĂ!

Senzația de a face rafting seamănă foarte mult cu cea de a credita un client cu o speță foarte grea. Pe cât de dificil și solicitant este traseul, pe atât de mare este bucuria succesului de la final.

AVBS Credit la rafting

Odată ajunși în Târgu Jiu, echipa AVBS Credit a fost preluată de instructorii profesioniști de la Outdoor Experience. Având cunoștințe vaste în domeniu, Outdoor Experience organizează următoarele activități: rafting pe râurile Jiu, Buzău, Cerna, cheile Lăpușului, defileul Mureșului, Crișul Repede și Arieș, ture de canoe și caiac pe Olt și Mureș și ture de caiac pe ape repezi. Pentru aventura vieții noastre noi am ales Jiul, după spusele specialiștilor, un râu excelent pentru rafting. Este complex, învolburat, cu debit mare, plin de surprize și obstacole, antrenant și viu. Dacă ai echipamentul potrivit, inițiativă și curaj, Jiul îți permite să faci rafting pe aproape toată perioada anului.

Noi am venit cu spiritul de echipă și entuziasmul, iar Outdoor Experience ne-a pus la dispoziție kilometrii întregi dintr-un râu de care ne-am bucurat pe deplin. Am primit un echipament complet de rafting format din barcă mare de rafting, vâsle, veste de salvare, costume și încălțăminte din neopren, căști de protecție și un instructaj fără cusur. Ghizii atestați IRF de la Outdoor Experience ne-au asigurat un traseu de rafting spectaculos. La început Jiul are o albie îngustă mărginită de o mulțime de stânci, apoi surprinde prin curbe neașteptate și blocuri de piatră pe care trebuie neapărat să le ocolești dacă nu vrei să cazi din barcă sau chiar să răstorni barca. Ne-am lovit de valuri uriașe și ne-am udat din cap până-n picioare parcurgând cei 7 kilometri de râu până la Lainici. Cu greu am putea descrie toată frumusețea și emoția pe care am simțit-o weekend-ul trecut. Doar cei care au mai făcut până acum rafting ne-ar putea înțelege.

Iar dacă raftingul nu este de ajuns, în această perioadă a anului iubitorii de sporturi extreme pot face tir cu arcul, canoe, rapel, tiroliană, caiac, trekking, canioning și speologie.

rafting pe Jiu

Odată cu această experiență inedită ne-am dat seama că nu ne-am mai distrat atât de frumos și de intens de ani de zile. Muncim, avem grijă de viețile noastre, însă nu întotdeauna trăim cu adevărat. Ne îngrijim trupurile, dar ne neglijăm sufletele. Ne dezvoltăm personal și profesional, însă investim prea puțin în dezvoltarea spirituală. O minte limpede este întotdeauna însoțită de un suflet cel puțin liniștit, dacă nu chiar bucuros.

AVBS Credit intermediază credite bancare pentru ca tu să îți poți cumpăra casa visurilor sau mașina dorită, pentru a-ți continua studiile sau pentru a-ți dezvolta afacerea, pentru a-ți rezolva problemele de sănătate sau pe cele de ordin juridic. Oferim credite Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale cu garanție imobiliară sau fără garanție imobiliară și chiar credite IMM. Orice nevoie ai avea, noi avem capacitatea de a identifica pentru tine cea mai bună soluție de finanțare căci suntem în parteneriat cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România.

Am scris adesea pe blogul nostru despre faptul că nevoile și problemele importante se soluționează cu ajutorul creditelor bancare, iar dorințele și plăcerile se îndeplinesc cu ajutorul banilor pe care îi economisești. Am ajuns la concluzia că lăsăm prea des plăcerile sufletului pe ultimul plan, iar acest aspect ne transformă în niște persoane robotizate, care muncesc, își plătesc datoriile, au grijă de familie și cam atât. Amânăm frecvent bucuria, iar acest lucru ne întristează și ne afectează întreaga viață. Avem nevoie de pauze, momente de respiro, vacanțe și bucurii pentru inimă. Doar așa vom putea funcționa la capacitate maximă și vom putea dărui celorlalți din energia pe care o folosim pentru a realiza fiecare lucru, oricât ar fi el de mărunt.

rafting

Pentru dezvoltarea ta spirituală, AVBS Credit a inventat un nou credit pe care l-am numit Prima CasCă. Este un credit de nevoi personale fără garanții imobiliare pe care îl poți contracta pentru a fugi în inima munților pentru a face rafting, caiac și canoe, trekking, rapel, tiroliană sau alte sporturi extreme care îți vor solicita, evident, forța fizică pentru a-ți încărca bateriile.

Ca orice alt sport extrem, raftingul prezintă și anumite riscuri, însă alături de Outdoor Experience vei fi ferit de orice pericol pentru că vei beneficia de un echipament adecvat și de îndrumările unor ghizi cu experiență. Pentru rafting ai nevoie doar de un costum de baie, o șapcă și poate puțină cremă de protecție, restul îl primești de la Outdoor Experience. Nu ai nevoie de experiență pentru a face rafting, însă trebuie să-ți placă apa și să știi să înoți. Nu trebuie să fii slab sau să ai mușchi ca să faci rafting, dar trebuie să faci fața unui anumit efort fizic, până la urmă raftingul este un sport. Raftingul se face în echipă, trebuie să iubești natura și apa și să-ți dorești să te simți extraordinar, în rest lucrurile vin de la sine pentru că ai de-a face cu niște adevărați profesioniști.

Creditul Prima CasCă îți oferă șansa de a te conecta cu natura într-un mod incredibil de frumos. Dacă banii sunt o problemă, AVBS Credit va identifica pentru tine soluția de finanțare perfectă pentru ca tu să pleci în aventura vieții tale. Nu-ți neglija sufletul pentru că sănătatea lui îți va influența întreaga viața. Un om fericit este un om puternic!

 

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.