09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Credit de nevoi personale fără garanție

Ce înseamnă credit de nevoi personale fără garanție?

Este creditul destinat finanțării nevoilor personale pe termen scurt sau mediu, fără a fi necesară prezentarea unor documente care să justifice modul în care folosiți banii și fără aducerea în garanție a unui imobil.

Caracteristici:

  • Perioada: 6 – 60 luni
  • Vârsta: 20 – 70 ani
  • Suma: până la 225.000 RON
  • Dobânda: fixă sau variabilă
Credit de nevoi personale fara garantie - AVBS Credit

La ce poţi folosi un credit de nevoi personale?

Apelezi la un credit de nevoi personale atunci când vrei să obţii rapid, în 1-3 zile, o suma de bani în scopul achiziţionării anumitor produse: cumpărarea unor produse electronice şi electrocasnice, achiziţionarea unui autoturism sau pentru renovarea apartamentului, călătorii, studii, etc.

Şi tu poţi contracta un credit de nevoi personale!

Atât timp cât poţi face dovadă existenţei unui venit stabil, aducând documente justificative ale acestor venituri, poți contracta un credit de nevoi personale fără garanție. În cazul veniturilor salariale NU sunt necesare documente justificative.

AVBS te ajută să-ţi îndeplineşti visurile!

Gândeşte-te că între tine şi visul tău se află doar o suma de bani, iar acest amănunt n-ar trebui să te oprească să faci ceea ce vrei să îndeplinești, să cumperi ce îţi doreşti sau să ajungi acolo unde tânjesti de multă vreme. Sunt anumite nevoi care justifică costurile deoarece acestea îţi fac viaţă mai frumoasă. În astfel de situaţii contractarea unui credit de nevoi personale este cea mai bună decizie pe care o poţi lua. Asta pentru că tu meriţi tot ce-i mai bun!

 

Top