09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Credit de nevoi personale cu garanţie

Ce înseamnă un credit de nevoi personale cu garanție?

Presupune accesarea unui împrumut, de obicei peste 20.000 EURO, pentru care este necesară aducerea în garanție a unui imobil.

Caracteristici:

  • Perioada: 5 ani
  • Vârsta: 20 – 70 ani
  • Suma: 10.001 EURO – 300.000 EURO sau echivalentul în RON
  • Moneda: EURO sau RON
  • Dobânda: variabilă
  • Grad de finanțare: cel mult 85% din valoarea evaluată imobil pentru creditele în RON sau cel mult 75% din valoarea evaluată imobil pentru creditele în EURO
Credit de nevoi personale cu garantie - AVBS Credit

AVBS Credit deține în portofoliu cele mai bune oferte:

Portofoliul nostru conține peste 30 de instituții bancare și non-bancare, așadar, decât să bați la ușile tuturor instituțiilor bancare, mai bine ne dai voie să te ajutăm. În baza imobilului ofert drept garanție, primești oferte de creditare din partea băncilor partenere, iar AVBS Credit te ajută să alegi cea mai potrivită soluție de finanțare pentru tine.

Serviciile oferite de AVBS Credit:

Serviciile de intermediere credite bancare oferite de noi sunt GRATUITE. Te ajutăm să faci cea mai bună alegere, îți întocmim dosarul de creditare, iar totul este gratuit și personalizat.

Creditul de nevoi personale cu garanţie, dar fără secrete:

Ofertele instituțiilor bancare și/sau non-bancare îți vor fi prezentate cu avantaje și dezavantaje, pentru ca tu să știi dinainte ceea ce alegi. De la AVBS Credit pleci întotdeauna cu produsul de creditare cel mai avantajos pentru tine, care a fost conceput după nevoile și profilul tău financiar. Și dacă totuși salariul nu-ți permite să contractezi suma dorită, nu-i nimic, poți participa la credit cu un codebitor.

Fiecare bancă vine cu oferte și beneficii tentante:

Băncile și IFN-urile se întrec între ele pentru a-ți oferi cel mai bun produs bancar, iar tu poți beneficia de o dobândă mai mică dacă ai un profil de client VIP – genul de client pe care orice bancă și/sau IFN l-ar dori.

Este foarte probabil să beneficiezi și de alte avantaje, nu doar de o dobândă mai mică, însă acest lucru îl vom studia împreună, după ce ne alegi să fim intermediarii tăi de nădejde pentru contractarea creditului de nevoi personale cu garanţie/ipotecă.

Noi știm ce credit este croit pentru tine:

Împreună cu tine vom „ținti” exact creditul care să fie croit după nevoile și profilul tău financiar. Suntem profesioniști, avem experiență, iar mulțumirea ta este principalul nostru obiectiv.

Top