AVBS Soft
()

CREDIT IPOTECAR

  Cere-ne informa╚Ťii despre cel mai bun !

  Numele t─âu*


  Email*

  Valoare credit*

  Moneda*

  Telefon*

  Judet*

  Când vrei să fii contactat?*

  Sunt DE ACORD cu prelucrarea datelor mele personale pentru ob╚Ťinerea unui credit ╚Öi/sau pentru a mi se transmite noi oferte de creditare! *

  Morianu Dan
  Morianu Dan
  06/02/2024
  Am contractat 2 credite si la ambele am avut un super suport din partea Dianei Oprea si Roxanei Tatu. Pur si simplu lucrurile au mers ca pe roate - totul online / email si doar la final am dus actele in original. Servicii A++. Recomand cu încredere!
  Daniel Tudorancia
  Daniel Tudorancia
  29/01/2024
  O experien╚Ť─â pl─âcut─â avut─â cu doamna Ecaterina pentru un credit ipotecar. Comunicare de nota 10. Orice ├«ntrebare a primit r─âspunsul a╚Öteptat din partea doamnei Ecaterina. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi c─âldur─â!
  A Popa
  A Popa
  16/01/2024
  Incep acest feedback astfel: Sunt sigura ca daca nu lucram cu Valentin Anghel, de la AVBS, clar nu reuseam sa iau creditul in anul 2023, ceea ce insemna un extra cost de 20.000 euro pt mine, daca acest credit era acordat in 2024, cu semnare contract de vanzare-cumparare dupa 1 Ian 2024!!! Cum dezvoltatorul a facut receptia blocului in Dec 2023, asta insemna ca mai aveam doar luna Decembrie pentru a lua un credit imobiliar (luna concediilor), astfel incat sa ma incadrez la TVAul de 5% (si nu la TVAul de 19% incepand cu 1 Ian 2024). Valentin s-a asigurat ca rezolva situatia mea, chiar daca era in concediu intre Craciun si Revelion!!! (Un gest de apreciat) Pentru mine era vorba de o pierdere de 20.000 de euro daca acest contract de vanzare-cumparare nu era semnat pana pe 31 Dec 2023. Nu mai punem in calcul faptul ca era un real pericol ca eu sa nu mai fiu eligibila pentru credit din 2024 (cu suma marita cu 20.000 euro), daca semnarea nu avea loc in 2023, avand in vedere ca sunt in Concediu Crestere Copil. Valentin s-a asigurat ca dosarul meu depus la banca (bineinteles eligibil, corect, cu toata documentatia), va ajunge sa fie aprobat in anul 2023 si nu va fi lasat sa zaca pana in 2024. Am mai lucrat cu brokeri in trecut si nu vedeam importanta rolului lor (de aceea continuam singura), dar dupa ce am lucrat cu Valentin, am realizat de fapt cat este de important sa lucrezi cu un broker. Sunt absolut convinsa ca daca eu nu lucram cu Valentin pentru acest contract, eram buna de plata cu un plus de 20.000 euro. Fapt pentru care noi, intreaga familie, ii suntem profund recunoscatori pentru suportul lui, profesionalismul si dedicare. Multumim mult pentru tot ajutorul! PS: adaug faptul ca nu a fost nevoie de 1000 de drumuri. Totul s-a desfasurat pe Whatsapp+Email. Drumurile ai fost strict pt semnaturile contractului.
  Adrian Moraru
  Adrian Moraru
  10/12/2023
  Am avut o colaborare foarte bun─â cu doamna Ecaterina Hordei (Bucur). ├Änc─â de la ├«nceput am primit o ofert─â de la dumneaei mult mai bun─â dec├ót de la cele trei b─ânci la care am fost ├«nainte. Ulterior, dup─â g─âsirea apartamentului ╚Öi ├«nceperea demersurilor, a fost o interfa╚Ť─â extraordinar─â cu banca, notarul, evaluatorul etc.
  Andreea Deea
  Andreea Deea
  24/11/2023
  Nu pot spune dec├ót cuvinte de l─âuda la adresa Domnului Valentin si a ├«ntregii echipe! Profesionalism, inters maxim fa╚Ť─â de client ╚Öi rezolvarea tuturor situa╚Ťiilor ├«n timp util!
  Dragos Dendrino
  Dragos Dendrino
  23/11/2023
  O companie serioasa. Serviciile oferite au fost excelente. Seriozitate si profesionalism.
  GEOMI ART AGENCY
  GEOMI ART AGENCY
  22/11/2023
  De la Brokerul Valentin la Prietenul Valentin Ideea noastr─â┬á ca fiecare copil s─â aibe camera proprie p─ârea imposibil─â. De la prima discu╚Ťie cu brokerul Valentin nu numai c─â ne-a asigurat c─â ideea se poate ├«mplini ba chiar a ╚Öi f─âcut un plan, a ales b─âncile ╚Öi tipurile de credit. Pentru c─â primul dialog a fost atat de productiv, primul cuv├ónt care ne-a venit┬á pe buze dup─â ce am ie╚Öit din birou a fost: Expert. Planul de achizi╚Ťie prindea contur iar deschiderea prieteneasc─â pentru a rezolva situa╚Ťiile dificile era dincolo de profesionalism la superlativ, era clar senza╚Ťia c─â te ajut─â un prieten apropiat s─â iei cu aten╚Ťie cea mai bun─â decizie financiar─â. ├Ä╚Ťi mul╚Ťumim, Valentin! Felicit─âri frumoasei echipe AVBS! George Matei
  Daniel Neagoe
  Daniel Neagoe
  16/11/2023
  O colaborare reusita! Cu ajutorul lui Valentin si al Ralucai am reusit sa obtinem cea mai buna dobanda disponibila in piata. Acestia si-au depasit cu mult aria jobului purtand discutii cu banca si notariatul pentru urgentarea lucrurilor. Multumesc mult inca o data! Spor!
  Darius Vintila
  Darius Vintila
  28/10/2023
  Din punctul meu de vedere , cel mai bun si implicat broker ­čĹŹ recomand oricand si oricui . Experienta isi spune cuvantul . BIG LIKE ­čĹŹ

  Ce este un broker?

  Brokerul de credite este un intermediar profesionist care faciliteaz─â procesul de creditare dintre clientul persoan─â fizic─â sau juridic─â ╚Öi institu╚Ťiile financiare partenere ale acestuia.

  OUG 52 / 2016 a creat un cadru legal unitar care reglementeaz─â raporturile contractuale dintre debitori ╚Öi creditori, dar ╚Öi pozi╚Ťia clar definit─â a brokerului de credite ├«n procesul de creditare.┬á

  Brokerii profesioni╚Öti AVBS Broker de Credite sunt autoriza╚Ťi s─â intermedieze GRATUIT pentru client orice tip de credit din portofoliul a peste 30 de b─ânci ╚Öi IFN-uri!

  Care sunt beneficiile CREDITULUI IPOTECAR

  Contractezi exact creditul ipotecar potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

  Credit potrivit ╚Ťie

  Contractezi exact creditul ipotecar potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

  Ai toate b─âncile ├«ntr-un singur loc, a╚Öadar nu alergi, nu ├«╚Ťi a╚Ötep╚Ťi r├óndul, nu te stresezi!

  Economie de timp

  Ai toate b─âncile ├«ntr-un singur loc, a╚Öadar nu alergi, nu ├«╚Ťi a╚Ötep╚Ťi r├óndul, nu te stresezi!

  Creditul ipotecar intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

  F─âr─â costuri suplimentare

  Creditul ipotecar intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

  Asisten╚Ť─â nemijlocit─â ├«n procesul de creditare ÔÇô timp mai scurt p├ón─â la ob╚Ťinerea creditului!

  Asisten╚Ť─â permanent─â

  Asisten╚Ť─â nemijlocit─â ├«n procesul de creditare ÔÇô timp mai scurt p├ón─â la ob╚Ťinerea creditului!

  DESCRIERE

  CREDIT IPOTECAR

  ├Änc─â visezi la o locuin╚Ť─â ideal─â pentru tine? Cu AVBS Broker de Credite visurile devin realitate!

  Prin ob╚Ťinerea unui credit ipotecar po╚Ťi cump─âra, construi sau moderniza o locuin╚Ť─â sau po╚Ťi refinan╚Ťa ├«ntr-un nou produs de creditare avantajos alte credite ipotecare aflate ├«n derulare la alte b─ânci!

  V├órst─â: 20 ÔÇô 75 ani (la finalul perioadei de creditare)

  Perioada: 6 ÔÇô 420 luni

  Suma: 10.000 euro ÔÇô nelimitat

  Moneda: RON sau EURO

  Dobânda: VARIABILĂ, FIXĂ sau MIXTĂ (vezi mai jos cele mai mici dobânzi ale momentului).

  Avans: 0% dac─â mai aduci un imobil ├«n garan╚Ťie, min. 15% pentru creditele ├«n RON dac─â nu mai de╚Ťii un alt imobil ├«n proprietate sau min. 25% pentru creditele ├«n EURO sau dac─â mai de╚Ťii un imobil ├«n proprietate.

  Grad de ├«ndatorare: 40% dac─â mai de╚Ťii un alt imobil ├«n proprietare sau 45% dac─â nu mai de╚Ťii un alt imobil ├«n proprietare ╚Öi 55% pentru o anumit─â categorie de clien╚Ťi ╚Öi ├«n anumite situa╚Ťii.

   

  Dobândă Împrumut Ipotecar în LEI

  <b><u>Începând de la 2.1% + IRCC!</u></b><br>Dobânda este variabilă pe toată durata creditului!

  Dobânda Variabilă

  Începând de la 2.1% + IRCC!
  Dobânda este variabilă pe toată durata creditului!

  <b><u>Începând de la 5.37%!</u></b><br>Din anul 4 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja băncii de la 2.1% + IRCC!

  Dobânda FIXĂ în primii 3 ani

  Începând de la 5.37%!
  Din anul 4 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja băncii de la 2.1% + IRCC!

  <b><u>Începând de la 5.55%!</u></b><br>Din anul 6 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja băncii de la 2.25% + IRCC!

  Dobânda fixă În primii 5 ani

  Începând de la 5.55%!
  Din anul 6 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja băncii de la 2.25% + IRCC!

  În portofoliul AVBS Broker de Credite se regăsesc și credite ipotecare cu dobânzi FIXE pe toată durata creditului SAU pentru primii 10 ani.

  Dobândă Împrumut Ipotecar în EURO

  <b><u>Începând de la 3% + EURIBOR 6M!</u></b><br></b><br></b><br>Dobânda este variabilă pe toată durata creditului!

  Dobânda Variabilă

  Începând de la 3% + EURIBOR 6M!


  Dobânda este variabilă pe toată durata creditului!

  <b><u>Începând de la 4.74% !</u></b><br></b><br></b><br>Din anul 4 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja fixă a băncii de la 3.6% + EURIBOR 6M!

  Dobânda fixă în primii 3 ani

  Începând de la 4.74% !


  Din anul 4 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja fixă a băncii de la 3.6% + EURIBOR 6M!

  <b><u>Începând de la 5.1%!</u></b><br>Din anul 6 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja fixă a băncii de la 3.25% + EURIBOR 6M!

  Dobânda fixă În primii 5 ani

  Începând de la 5.1%!
  Din anul 6 al creditului și până la achitarea acestuia dobânda devine variabilă și va fi formată din marja fixă a băncii de la 3.25% + EURIBOR 6M!

  Afl─â valoarea ratei lunare pentru creditul t─âu ipotecar!

  Condi╚Ťii de eligibilitate pentru un ├«mprumut IPOTECAR

  • contract de munc─â pe perioad─â nedeterminat─â, venituri din dividende, activit─â╚Ťi independete, profesii liberale, drepturi de autor, indemniza╚Ťie cre╚Ötere copil ╚śI / SAU pensii definitive ╚Öi nerevizuibile
  • minimum 3 luni la actualul angajator
  • minimum 12 luni vechime total─â ├«n munc─â
  • venituri lunare din Rom├ónia de peste 1500 RON┬á┬á┬á
  • venituri lunare salariale din str─âin─âtate┬á
  • istoric de creditare pozitiv

  Creditul tău IPOTECAR în 5 pași SIMPLI

  • 1

   Profilarea clientului

   Identific─âm nevoia ta de creditare ╚Öi ├«╚Ťi analiz─âm capacitatea de finan╚Ťare!
  • 2

   Identificarea ofertei

   Corel─âm profilul t─âu financiar cu cele mai bune oferte de creditare existente!

  • 3

   Întocmirea dosarului

   Colect─âm documenta╚Ťia ╚Öi depunem dosarul de credit la banca potrivit─â!
  • 4

   Asistare dosar credit

   Efectu─âm toate demersurile necesare pentru ca banca s─â te finan╚Ťeze prompt!
  • 5

   Ob╚Ťinere finan╚Ťare

   Finaliz─âm ultimele formalit─â╚Ťi pentru ca tu s─â prime╚Öti rapid creditul ideal ╚Ťie!

  Înrebări frecvente despre creditul ipotecar!

  Destina╚Ťie Credit Ipotecar:

  Po╚Ťi folosi creditul ipotecar penru a cump─âra o locuin╚Ť─â, pentru a construi sau moderniza un imobil SAU pentru a refinan╚Ťa un alt credit pe care ├«l ai ├«n derulare la alt─â banc─â, de exemplu po╚Ťi refinan╚Ťa un credit Prima Cas─â, un Credit Noua Cas─â sau un alt credit cu garan╚Ťie ipotecar─â.

  Mai multe detalii despre refinan╚Ťarea ├«n credit ipotecar g─âse╚Öti aici!

  Vârsta minimă pentru un credit ipotecar:

  ├Än condi╚Ťiile generale ale institu╚Ťiilor bancare, v├órsta mimim─â este de 20 de ani. A╚Öadar, dac─â la 20 de ani ai vechime optim─â ├«n c├ómpul muncii ╚Öi un salariu corespunz─âtor, atunci po╚Ťi fi eligibil/─â pentru un credit imobiliar / ipotecar .

  Vârsta maximă pentru un credit ipotecar:

  V├órsta la care creditul trebuie s─â fie achitat este de 70 ani. ╚Üin├ónd cont de faptul c─â un credit poate fi contractat pe maximum 30-35 de ani, atunci v├órsta maxim─â la momentul contract─ârii creditului cu garan╚Ťie ipotecar─â poate fi de aproximativ 40 de ani.

  Dar dac─â ai mai mult de 40 de ani, asta nu ├«nseamn─â c─â nu po╚Ťi ob╚Ťine un astfel de ├«mprumut ipotecar. Po╚Ťi lua un ipotecar chiar dac─â ai +40 de ani, ├«ns─â se scurteaz─â perioada de rambursare a creditului.

  De exemplu, dac─â ai 50 de ani, po╚Ťi lua un credit cu garan╚Ťie imobiliar─â cu o perioad─â de rambursare de cel mult 20 de ani, astfel ├«nc├ót la finalul creditului tu s─â ai cel mult 70 de ani.

  Perioada minim─â de rambursare credit ipotecar:

  Un credit imobiliar / ipotecar poate fi contractat pe cel pu╚Ťin 6 luni, ├«ns─â acest lucru nu ├«nseamn─â c─â rambursarea anticipat─â a creditului este interzis─â.

  Dac─â ai resurse financiare, po╚Ťi rambursa creditul anticipat oric├ónd.

  Perioada maxim─â de rambursare credit ipotecar:

  ├Ämprumutul ipotecar poate fi luat pe o perioad─â de cel mult 35 de ani, ├«n func╚Ťie de v├órsta aplicantului de credit ╚Öi de normele interne ale b─âncii finan╚Ťatoare. Unele b─ânci acord─â credite ipotecare pe perioade de cel mult 30 de ani, altele acord─â credite ipotecare chiar ╚Öi pe 35 de ani. ├Än func╚Ťie de banca aleas─â, condi╚Ťiile de eligibilitate pentru creditul ipotecar difer─â.

  Rambursare anticipat─â credit ipotecar:

  Creditul ipotecar poate fi rambursat anticipat ORIC├éND. Rambursarea anticipat─â se poate face par╚Ťial sau integral.

  Rambursarea integral─â a creditului ipotecar presupune s─â achi╚Ťi creditul complet, din surse proprii sau prin refinan╚Ťarea cu un alt credit bancar.

  Rambursarea par╚Ťial─â a creditului ipotecar presupune s─â achi╚Ťi la credit o anumit─â sum─â de bani.

  Rambursarea par╚Ťial─â a creditului ipotecar se poate face ├«n 2 moduri:

  1. Scazi valoarea ratei lunare a creditului bancar ╚Öi men╚Ťii perioada de rambursare a creditului.
  2. Men╚Ťii valoarea ratei lunare a creditului bancar ╚Öi scazi perioada de rambursare a creditului.

  Aici găsești mai multe detalii despre acest subiect: rambursare anticipată credit ipotecar!

  Comisioane rambursare anticipat─â credit ipotecar:

  Pentru rambursarea anticipat─â a unui credit de achizi╚Ťie imobil, clientul NU pl─âte╚Öte niciun comision. Conform legii, orice debitor are dreptul s─â ramburseze anticipat un credit imobiliar f─âr─â niciun cost.

  Rambursarea anticipată este GRATUITĂ în cazul creditelor ipotecare. Așadar, 0% comision rambursare anticipată pentru creditul ipotecar.

  ├Äns─â aten╚Ťie, ├«n cazul ramburs─ârii anticipate a unui credit ipotecar prin refinan╚Ťare extern─â la o alt─â banc─â, institu╚Ťia financiar─â la care ai creditul ipotecar ├«╚Ťi poate percepe un comision de refinan╚Ťare.

  De exemplu, dac─â ai credit ipotecar la BRD ╚Öi ├«l refinan╚Ťezi la BCR, BRD ├«╚Ťi poate percepe un anumit comision de refinan╚Ťare. Comisioanele pentru refinan╚Ťare difer─â de la o banc─â la alta.

  Suma minim─â credit imobiliar:
  Suma minim─â a creditului ipotecar este de aproximativ 10.000 euro. Sigur, ├«n unele cazuri po╚Ťi lua un credit de achizi╚Ťie imobil mai mic de 10.000 euro, ├«ns─â pentru sume at├ót de mici este posibil ca un credit de nevoi personale s─â fie mai potrivit, mai rapid ╚Öi mai simplu de ob╚Ťinut.

  Cel mai mare credit ipotecar posibil versus suma maxim─â credit ipotecar:

  Creditul bancar cu garan╚Ťie ipotecar─â NU are setat─â o sum─â maxim─â. Am intermediat credite ipotecare chiar ╚Öi de 1 milion de euro. Suma maxim─â a creditului imobiliar se calculeaz─â ├«n func╚Ťie de mai multe aspecte: venitul lunar al clientului, dob├ónda creditului, perioada de rambursare ╚Öi gradul maxim de ├«ndatorare permis de lege.

  A╚Öadar, dac─â veniturile tale lunare suport─â o rat─â la un credit de achizi╚Ťie cas─â / apartament de 1 milion de euro, atunci ├«l po╚Ťi accesa f─âr─â probleme.

  Credit ipotecar LEI sau Credit ipotecar EURO:

  Un credit bancar cu garan╚Ťie imobiliar─â poate fi contractat ├«n LEI sau ├«n EURO. Oferta cea mai bun─â de finan╚Ťare se stabile╚Öte ├«n func╚Ťie de priorit─â╚Ťile clientului, de contextul s─âu financiar, dar ╚Öi de situa╚Ťia existent─â pe pia╚Ťa financiar-bancar─â din Rom├ónia.

  Aici g─âse╚Öti cele mai ieftine credite ipotecare ale momentului! ├Äns─â decizia cea mai bun─â ├«n privin╚Ťa creditului ipotecar trebuie analizat─â corect ╚Öi am─ânun╚Ťit.

  Credit ipotecar cu dobândă fixă, credit ipotecar cu dobândă variabilă sau credit ipotecar cu dobândă mixtă:

  În portofoliul nostru se regăsesc toate tipurile de credite ipotecare:

  • cu dob├ónd─â variabil─â pe toat─â perioada de rambursare,
  • cu dob├ónd─â fix─â pe toat─â durata de derulare a creditului, adic─â pe 30-35 de ani
  • cu dob├ónd─â mixt─â, adic─â dob├ónda este fix─â ├«n primii 3, 5, 8 sau 10 ani ai creditului ╚Öi, ulterior, din anii 4, 6, 9 sau 11 ai ├«mprumutului ╚Öi p├ón─â la achitarea acestuia, dob├ónda devine variabil─â fiind format─â din marja fix─â a b─âncii + IRCC (├«n cazul creditelor ipotecare ├«n lei) sau EURIBOR 6M (├«n cazul creditelor ipotecare ├«n euro).┬á

  Cea mai mică dobândă a creditului ipotecar:

  Dob├ónda creditului ipotecar difer─â de la o banc─â la alta. Cea mai ieftin─â dob├ónd─â a creditului ipotecar pentru un client se stabile╚Öte ├«n func╚Ťie de mai multe aspecte:

  • Profilul clientului;
  • Valoarea venitului lunar;
  • Suma creditului;
  • Destina╚Ťia creditului;
  • Perioada de rambursare a creditului;
  • Prezen╚Ťa sau absen╚Ťa asigur─ârii de via╚Ť─â;

  ╚śi altele.

  Fiecare banc─â ├«╚Öi stabile╚Öte propria ofert─â de creditare. Bankingul este un organism viu, ├«n continu─â schimbare. ├Äns─â c├ónd unele b─ânci ├«╚Öi m─âresc dob├ónzile, altele le scad, asigur├ónd un nivel optim de creditare ├«n pia╚Ť─â.

  La AVBS ai toate b─âncile ├«n acela╚Öi loc. A╚Öadar, cu siguran╚Ť─â ├«n portofoliul nostru se g─âse╚Öte ╚Öi oferta de creditare potrivit─â pentru tine.

  Cel mai bun credit ipotecar:

  Cel mai bun credit pentru achizi╚Ťia unui imobil este creditul imobiliar POTRIVIT pentru respectivul aplicant, iar creditul ipotecar potrivit se stabile╚Öte ├«n urma profil─ârii clientului ╚Öi a analiz─ârii contextului s─âu financiar.

  Creditele ipotecare NU se contracteaz─â ÔÇ×dup─â urecheÔÇŁ. Fiecare banc─â are oferte de creditare diferite, propriile norme de finan╚Ťare ╚Öi condi╚Ťii de eligibilitate diferite. ├Än plus, ofertele de credit sunt actualizate periodic de fiecare banc─â ├«n parte.

  A╚Öadar, oferta de finan╚Ťare de la banca X de acum o lun─â, poate s─â ├«╚Ťi fie total nepotrivit─â sau poate s─â nu mai fie valabil─â la momentul cererii tale de credite.

  Misiunea brokerului de credite identific─â acea ofert─â de finan╚Ťare care se potrive╚Öte cel mai bine pe nevoile ╚Öi specifica╚Ťiile tale.

  C├ónd mergi la banc─â, trebuie s─â ├«ndepline╚Öti condi╚Ťiile b─âncii respective pentru a ob╚Ťine un credit ipotecar.

  C├ónd vii la brokerul de credite, acesta ├«╚Ťi identific─â ╚Öi te ajut─â s─â ob╚Ťii exact creditul ipotecar ca se potrive╚Öte cel mai bine pe condi╚Ťiile tale.

  Cel mai bun credit ipotecar este cel care se pliaz─â perfect pe profilul t─âu de client! Contacteaz─â brokerul de credite AVBS pentru a identifica cel mai bun credit pentru tine!

  Cel mai ieftin credit imobiliar:

  Folosește acest calculator de credit ipotecar pentru a afla valorile ratelor celor mai ieftine credite ipotecare ale momentului!

  Dac─â vrei s─â afli care este cel mai ieftin credit ipotecar pe care ├«l po╚Ťi accesa, nu ezita s─â ne contactezi la num─ârul de telefon 021 230 43 43 sau pe [email protected].┬á

  Avans credit ipotecar:

  Avansul pentru un credit ipotecar poate fi:

  • 0% dac─â mai aduci un imobil ├«n garan╚Ťie;
  • Minimum 15% pentru creditele ipotecare ├«n LEI, dac─â NU mai ai o alt─â locuin╚Ť─â pe numele t─âu;
  • Minum 25% pentru creditele ipotecare ├«n EURO SAU dac─â MAI DE╚ÜII o alt─â locuin╚Ť─â pe numele t─âu.

  A╚Öadar, ├«n func╚Ťie de situa╚Ťia ta ╚Öi de tipul de ├«mprumut imobiliar ales, avansul pentru creditul ipotecar poate fi de minum 0%-25%. Unele b─ânci pot solicita un avans chiar ╚Öi de 45% pentru acordarea unui credit de achizi╚Ťie locuin╚Ť─â, fiecare banc─â are propriile sale norme interne ╚Öi politici de creditare.

  Grad de îndatorare credit ipotecar:

  Gradul maxim de îndatorare pentru un credit ipotecar are trei niveluri:

  • 40%, dac─â mai ai o alt─â locuin╚Ť─â pe numele t─âu;
  • 45%, dac─â NU mai ai o alt─â locuin╚Ť─â pe numele t─âu;
  • 55%, pentru o anumit─â categorie de clien╚Ťi ╚Öi ├«n anumite condi╚Ťii de creditare. ├Än acest caz, b─âncile ├«╚Öi arog─â dreptul de a stabili propria categorie de excep╚Ťii.

  Ce ├«nseamn─â grad de ├«ndatorare? ├Änseamn─â marja maxim─â pe care o poate avea rata ta lunar─â, raportat─â la venitul t─âu lunar. De exemplu, pentru un salariu de 10.000 lei, dac─â ╚Ťi se aplic─â gradul de ├«ndatorare de 40%, atunci rata ta lunar─â poate s─â fie de maxim 4.000 lei. Astfel, suma creditului va fi stabilit─â astfel ├«nc├ót, rata ta lunar─â s─â nu dep─â╚Öeasc─â marja de 40%, 45% sau 55% a gradului maxim de ├«ndatorare.

  ├Än func╚Ťie de profilul t─âu de client, brokerul de credite ├«╚Ťi poate spune pe loc gradul maxim de ├«ndatorare la care te ├«ncadrezi.

  Aprobare financiar─â credit ipotecar:

  Procesul de aprobare financiar─â a creditului ipotecar presupune s─â aplici pentru un credit imobiliat / ipotecar, s─â se depun─â actele de venit la banca ideal─â, iar ulterior institu╚Ťia financiar─â s─â te analizeze ╚Öi s─â ├«╚Ťi dea ok-ul din punct de vedere financiar.

  Pe scurt, semnezi cu brokerul de credite documenta╚Ťia de creditare, acesta o depune ├«n banc─â, apoi banca te analizeaz─â ╚Öi-╚Ťi spune c─â din punct de vedere financiar e╚Öti creditabil, f─âc├óndu-╚Ťi o ofert─â bun─â ╚Öi comunic├óndu-╚Ťi exact suma creditului pe care ╚Ťi-o poate oferi.

  Prin preaprobarea financiar─â a creditului ipotecar, banca ├«╚Öi d─â ok-ul pe veniturile tale, ├«╚Ťi dezv─âluie suma creditului imobiliar pe care ╚Ťi-o poate acorda, precum ╚Öi oferta de crediare pe care te va ├«ncadreaz─â.

  Preaprobarea financiar─â este valabil─â ├«ntre 30 de zile ╚Öi 180 de zile, ├«n func╚Ťie de banca la care ai aplicat pentru credit. Fiecare banc─â are stabilit propriul termen de valabilitate pentru preaprobarea financiar─â.

  Astfel, ai la dispozi╚Ťie acest timp de 30-180 de zile pentru a identifica o locuin╚Ť─â care s─â ├«╚Ťi plac─â ╚Öi care s─â se ├«ncadreze ├«n suma creditului pe care urmeaz─â s─â o ob╚Ťii de la banc─â.

  Datorit─â preaprob─ârii financiare, ╚Ötii DIN START suma creditului la care te ├«ncadrezi ╚Öi ├«╚Ťi rezervi oferta de creditare pe acea perioad─â de 30-180 de zile.

  Prin aprobarea financiar─â a creditului e ca ╚Öi cum ai deja ├«n ÔÇ×portofelÔÇŁ suma creditului, tu nu ai altceva de f─âcut dec├ót s─â-╚Öi g─âse╚Öti casa visurilor.

  Prin brokerul de credite preaprobarea financiar─â poate fi ob╚Ťinut─â ├«ntr-un termen de 2-7 zile lucr─âtoare.

  Asigur─âri credit ipotecar:

  Pentru a ob╚Ťine un credit cu garan╚Ťie ipotecar─â, sunt obligatoriile asigurarea PAD ╚Öi asigurarea facultativ─â.

  ├Äns─â ├«n func╚Ťie de ofertele de creditare existente pe pia╚Ťa financiar-bancar─â din Rom├ónia, anumite b─ânci pot impune ╚Öi asigurare de via╚Ť─â, asigurare de invaliditate ╚Öi/sau de ╚Öomaj. ├Än anumite cazuri, asigur─ârile de via╚Ť─â includ inclusiv riscurile de ╚Öomaj, concediu medical, invaliditate, etc..

  Fiecare banc─â are propriile politici ├«n privin╚Ťa asigur─ârii clien╚Ťilor ╚Öi creditelor acestora. Uneori optarea pentru o asigurare op╚Ťional─â poate s─â conduc─â la o mic─â reducere a dob├ónzii ├«mprumutului bancar respectiv.

  Durat─â ob╚Ťinere credit ipotecar:

  ├Än medie, un credit pentru achizi╚Ťie locuin╚Ť─â poate fi contractat ├«n aproximativ 3 s─âpt─âm├óni, ├«ns─â termenul se poate prelungi dac─â:

  • Nu ai locuin╚Ťa ├«nc─â identificat─â sau este ├«n curs de construire;
  • Dosarul de credite este mai complex ╚Öi necesit─â anumite demersuri birocratice care pot cre╚Öte timpul de ob╚Ťinere a creditului ipotecar;
  • Agen╚Ťia bancar─â, unde a fost depus dosarul t─âu de credit, este aglomerat─â ╚Öi are un volum mare de munc─â / dosare de credit de procesat.

  Cu toate acestea, brokerul de credite depune toate diligen╚Ťele necesare pentru ca tu s─â ob╚Ťii c├ót mai rapid creditul ipotecar potrivit ╚Ťie.

  Credit ipotecar de la banca de la care încasez salariul:

  ├Äncasarea salariului la o anumit─â banc─â nu asigur─â aprobarea unui credit, nici ob╚Ťinerea unei suma mai mari ╚Öi nici ob╚Ťinerea unui credit ipotecar mai ieftin.

  S─â iei credit de la banca la care ├«ncasezi salariu poate fi un MIT. Cea mai bun─â ofert─â se analizeaz─â ├«n func╚Ťie de contextul t─âu financiar ╚Öi de nevoile tale.

  ├Äntr-adev─âr, ├«n anumite cazuri, po╚Ťi ob╚Ťine o reducere de dob├ónd─â dac─â ├«╚Ťi ├«ncasezi sau ├«╚Ťi mu╚Ťi salariul la banca de la care ob╚Ťii creditul ipotecar. ├Äns─â ├«ncasarea salariului la banca respectiv─â nu influen╚Ťeaz─â suma creditului ╚Öi nici siguran╚Ťa aprob─ârii creditului.

  Fiecare banc─â are propriile norme ╚Öi condi╚Ťii de creditare. Unele b─ânci acord─â reduceri de comisioane pentru ├«ncasarea salariului la respectiva banc─â, altele nu acord─â acest gen de reduceri.

  Venituri eligibile credit ipotecar:

  Băncile acceptă mai multe tipuri de venituri, însă de regulă accetă veniturile cu caracter permanent din România, încasate în lei, și care pot fi dovedite legal. Totodată, băncile acceptă și venituri cu caracter permanent încasate în EURO, însă în acest caz ele trebuie să fie de peste 2.000 euro / lună, în caz contract va trebui să aplice pentru creditul ipotecar împreună cu un codebitor cu venituri permanente din România sau din străinătate.

  Veniturile acceptate pentru un credit ipotecar sunt: salariul, dividendele, veniturile din activit─â╚Ťi independente, veniturile din profesii liberale, venituri din drepturi de autor, venituri din contracte de navigator, indemniza╚Ťia de cre╚Ötere copil, pensiile definitive ╚Öi nerevizuibile, dar ╚Öi alte tipuri de venit.

  ├Än func╚Ťie de tipul de venit lunar, dovedibil legal, b─âncile iau ├«n considerare doar 50%-100% din valoarea lor pentru acordarea creditului ipotecar. B─âncile au propriile norme de ponderare a veniturilor ╚Öi propria list─â de venituri acceptate pentru acordarea creditelor ipotecar.

  De exempul, dac─â ai venituri lunare din PFA de 10.000 lei pe lun─â, pentru ob╚Ťinerea creditului b─âncile pot lua ├«n considerare doar 8.000 lei sau 7.000 lei din venitul din PFA.

  NU sunt eligibile pentru ob╚Ťinerea unui credit pensiile pe caz de boal─â ╚Öi/sau indemniza╚Ťiile de handicap. Orice venituri care conform legii nu pot fi supuse popririlor NU sunt eligibile pentru ob╚Ťinerea unui credit.

  Venitul minim trebuie s─â fie, ├«n teorie, de minimum 1500 lei. ├Äns─â av├ónd ├«n vedere c─â un client poate avea un grad de ├«ndatorare de 40% – 45%, acest lucru ├«nseamn─â c─â la acest venit rata lunar─â a creditului nu poate dep─â╚Öi suma de 600 ÔÇô 675 lei, iar ├«n acest caz suma creditului este foarte mic─â ╚Öi, cel mai probabil, nu va fi suficient─â pentru achizi╚Ťionarea unei locuin╚Ťe.

  Din practica noastr─â, un venit minim, suficient pentru contractarea unui credit pentru achizi╚Ťionarea unei locuin╚Ťe, ar trebui s─â fie de cel pu╚Ťin 3.000 lei. Un asemenea salariu poate s─â sus╚Ťin─â un credit imobiliar de achizi╚Ťie cas─â / apartament.┬á

  Credit ipotecar cu venituri la negru:

  Dac─â nu lucrezi cu carte de munc─â, dac─â veniturile tale nu sunt raportate la ANAF ╚Öi/sau nu pot fi dovedite legal, atunci nu po╚Ťi ob╚Ťine niciun tip de credit. F─âr─â venituri dovedibile legal nu se poate ob╚Ťine un credit.

  Venituri insuficiente pentru credit:
  C├ónd veniturile tale sunt insuficiente pentru a accesa un credit, ipotecar sau imobiliar, solu╚Ťia cea mai bun─â este aceea de a aplica pentru credit ├«mpreun─â cu un codebitor. Codebitor poate fi o rud─â de gradul 1 sau 2, partenerul t─âu de via╚Ť─â sau un afin de gradul 1 sau 2.
  Demn de men╚Ťionat este c─â fiecare banc─â are propria politic─â de acceptare a codebitorului. De exemplu, unele b─ânci accept─â doar so╚Ťul / so╚Ťia, pe c├ónd alte b─ânci accept─â ╚Öi varianta de logodnic / logodnic─â. Ideal este s─â identifici creditorul care se plieaz─â cel mai bine pe posibilit─â╚Ťile tale.

  Vechime în muncă pentru credit:

  În general, ca să aplici pentru un credit trebuie să ai contract de muncă pe perioadă NEDETERMINATĂ, minimum 3 luni vechime la actualul angajator și minimum 12 luni vechime totală în câmpul muncii.

  Totodat─â, b─âncile verific─â ╚Öi dac─â au existat ├«ntreruperi ├«n munc─â ├«n ultimele 12 luni ╚Öi, de regul─â, nu sunt credita╚Ťi clien╚Ťii cu ├«ntreruperi ├«n munc─â mai mari de 30 de zile.

  Există și bănci care solicită minumum 6 luni la actualul angajator, dar și bănci care creditează persoane care abia au împlinit o lună de zile la actualul angajator.

  Totodat─â, exist─â ╚Öi contracte de munc─â pe perioad─â determinat─â. Unele b─ânci nu crediteaz─â clien╚Ťi afla╚Ťi ├«n aceast─â situa╚Ťie, alte b─ânci crediteaz─â astfel de clien╚Ťi, ├«ns─â trebuie s─â se fac─â dovada re├«noirilor periodice. Aceast─â situa╚Ťie este delicat─â ╚Öi necesit─â o abordare specific─â.

  A╚Öadar, vechimea ├«n c├ómpul muncii reprezint─â o condi╚Ťie care poate s─â difere de la o banc─â la alta. Fiecare institu╚Ťie financiar─â are propriile criterii de eligibilitate, a╚Öadar trebuie identificat─â acea banc─â care se potrive╚Öte cel mai bine situa╚Ťiei tale.

  Scorul FICO pentru creditul ipotecar:

  B─âncile nu ╚Ťin cont de scorul FICO atunci c├ónd acord─â credite ipotecare, ├«ns─â un scor FICO mic ├«nseamn─â probleme ├«n Biroul de Credit, iar b─âncile de regul─â nu crediteaz─â clien╚Ťi cu istoric negativ ├«n Biroul de Credit.

  A╚Öadar, dac─â scorul FICO nu e prea mare, dar nu ├«nregistrezi ├«nt├órzieri / restan╚Ťe la alte credite, atunci ai toate ╚Öansele s─â ob╚Ťii un credit cu care s─â achizi╚Ťionezi o locuin╚Ť─â.

  Credit cu istoric negativ în Biroul de Credit:

  ├Än astfel de situa╚Ťii trebuie analizat─â situa╚Ťia clientului deosebit de minu╚Ťios pentru a vedea exact dac─â exist─â vreo solu╚Ťie de finan╚Ťare av├ónd ├«n vedere istoricul negativ ├«n Biroul de Credit al clientului.

  De regul─â, ├«n cazul creditelor ipotecar, b─âncile nu crediteaz─â clien╚Ťii care figureaz─â ├«n Biroul de Credit cu ├«nt├órzieri la credite mai mari de 30 de zile ╚Öi nu sunt credita╚Ťi clien╚Ťii care figureaz─â cu restan╚Ťe active la alte credite.

  A╚Öadar, la momentul cererii de ├«mprumut ipotecar, ideal este ca Biroul de Credit s─â fie curat, s─â nu existe ├«nt├órzieri sau restan╚Ťe de niciun fel. Sunt b─ânci care nu accept─â ╚Öi nu crediteaz─â clien╚Ťi cu istoric negativ ├«n BC, chiar dac─â restan╚Ťele sunt achitate ╚Öi ├«nt├órzierile au fost mai mici de 30 de zile.

  ├Än concluzie, astfel de situa╚Ťii trebuie analizate corespunz─âtor. Pentru mai multe detalii ne pute╚Ťi contacta la num─ârul de telefon 021 230 43 43.

  Credit cu poprire pe salariu:

  Din p─âcate, nu po╚Ťi ob╚Ťine un credit dac─â ai poprire pe salariu. C├ót timp figurezi cu restan╚Ťe active la plata unui ├«mprumut, nu po╚Ťi contracta niciun tip de credit. Dac─â situa╚Ťia a ajuns la poprire pe salariu, ├«nseamn─â c─â acel ├«mprumut a ├«nregistrat ├«nt├órzieri de peste 180 de zile ╚Öi a fost dat ├«n executare silit─â, iar b─âncile nu crediteaz─â clien╚Ťi cu poprire pe salariu.

  Toate ├«nscrisurile negative sunt p─âstrate ├«n Biroul de Credit timp de 4 ani, ulterior Biroul de Credit le ╚Öterge. Abia atunci pute╚Ťi reaplica pentru un ├«mprumut, ipotecar sau de alt fel.

  Pa╚Öi pentru ob╚Ťinerea unui credit ipotecar:

  ├Än primul r├ónd trebuie s─â ╚Ötii c─â nu pot fi accesate online creditele cu garan╚Ťie imobiliar─â. Un ├«mprumut pentru achizi╚Ťionarea unei locuin╚Ťe nu poate fi contractat online, ci sunt necesare c├óteva deplas─âri.

  Pentru a ob╚Ťine un credit cu garan╚Ťie ipotecar─â, dac─â toate actele sunt ├«n regul─â ╚Öi sunt depuse ├«n banc─â corect ╚Öi la timp, sunt necesare aproximativ 5 deplas─âri, dup─â cum urmeaz─â:

  Deplasarea 1: Vii la brokerul de credit pentru profilare, prezentare ofertă și pentru a semna documentele de creditare specifice băncii ideale.

  Deplasare 2: Mergi la notariat pentru a realiza opinia notarial─â ╚Öi pentru a semna antecontractul pentru cump─ârarea locuin╚Ťei dorite.

  Deplasare 3: Aduci la brokerul de credite opinia notarială originală și antecontractul original.

  Deplasare 4: Mergi la banc─â pentru a semna contractul de credit.

  Deplasare 5: Mergi la notar pentru semnarea documentelor specifice cumpărării imobilului (contract de ipotecă, contract de vânzare-cumpărare, etc.).

  Apoi creditul este finalizat, iar banca vireaz─â banii creditului ├«n contul v├ónz─âtorului de la care ai cump─ârat locuin╚Ťa.

  Demn de men╚Ťionat este faptul c─â la unele b─ânci opinia notarial─â nu este necesar─â, iar la alte b─ânci mai e necesar─â ├«nc─â o deplasare la banc─â pentru semnarea graficului de rambursare al creditului ipotecar.

  Orice inadverten╚Ť─â / eroare / omisiune ├«n dosarul de credit poate s─â conduc─â ╚Öi la alte deplas─âri suplimentare, ├«ns─â brokerul de credite ├«╚Öi face treaba impecabil, reduc├ónd la minim deplas─ârile ╚Öi/sau efortul t─âu.

  Costuri credit ipotecar:

  Pentru a lua un împrumut ipotecar de la o bancă din România, viitorul debitor are de achitat următoarele costuri:

  1. Antecontract locuin╚Ť─â: aproximativ 250 lei.
  2. Opinie notarial─â: aproximativ 250 lei (sunt b─ânci la care nu este necesar─â).
  3. Evaluare imobil:

  – apartament: ├«ntre 470 lei ╚Öi 650 lei.

  – cas─â: ├«ntre 570 lei ╚Öi 800 lei.

  1. Asigurare PAD imobil: 20 euro/an.
  2. Asigurare facultativ─â, dar obligatorie pentru banc─â: ├«ntre 0.1% ╚Öi 0.15% din valoarea evaluata (se poate achita o data pe an sau ├«n func╚Ťie de banc─â se poate include ├«n rata lunar─â).
  3. Taxe notariale (v├ónzare + contract de ipotec─â). Taxa de v├ónzare se stabile╚Öte ├«n func╚Ťie de pre╚Ťul imobilului, iar taxa pentru contractul de ipotec─â se stabile╚Öte ├«n func╚Ťie de suma creditului. Aceste taxe pot ├«nsuma c├óteva mii de lei, ├«n func╚Ťie de pre╚Ťurile practicate de notariat.
  4. Taxa înscriere credit în arhiva electronică: 89 lei.
  5. Taxa de procesare ordin de plat─â condi╚Ťionat (├«n cazul ├«n care folose╚Öti creditul ipotecar pentru a refinan╚Ťa un credit existent la Banca 1 la Banca 2, Banca 1 poate percepe un anumit comision pe care ├«l ai stipulat ├«n contractul de credit).
  6. Comision de analiză dosar: între 0 lei și 900 lei.
  7. Expertiza tehnic─â MLPAT: doar dac─â solicit─â banca. Nu se poate estima un pre╚Ť deoarece acest cost depinde foarte mult de expertul care realizeaz─â aceast─â expertiz─â MLPAT.
  8. Asigurare de via╚Ť─â/╚Öomaj: ├«ntre 0% ╚Öi 0.048% lunar, aplicat la soldul creditului.
  9. Costuri rambursare anticipat─â par╚Ťial─â sau total─â: 0 lei.
  10. Comision transfer credit c─âtre contul v├ónz─âtorului / contul bancar care se refinan╚Ťeaz─â: 0-100 lei, aplicabil doar la anumite b─ânci. ┬á

  Creditul Ipotecar / Creditul Imobiliar trece, de regul─â, prin 4 stadii:

  1. Analiza financiar─â: afli suma maxim─â pe care o po╚Ťi contracta;
  2. Analiza propriet─â╚Ťi: afli dac─â locuin╚Ťa ├«ndepline╚Öte standardele b─âncii pentru a fi acceptat─â ca ipotec─â;
  3. Aprobarea creditului: banca ╚Ťi-a dat ok-ul din toate punctele de vedere, urmeaz─â semnarea contractului de v├ónzare-cump─ârare, semnarea ipotecii ╚Öi semnarea contractului de credit;
  4. Virarea creditului de către bancă în contul vânzătorului de la care ai cumpărat imobilul.

  Actele necesare pentru ob╚Ťinerea unui credit cu ipotec─â sunt cele care ╚Ťin de confirmarea identit─â╚Ťii, confirmarea veniturilor proprii ╚Öi documentele propriet─â╚Ťii.

  De exemplu: CI, adeverin╚Ť─â de salariu (dac─â nu ai veniturile raportate la ANAF), decizia de pensionare definitiv─â ╚Öi talonul de pensie (dac─â e╚Öti pensionar), documente SRL (dac─â ai venituri din dividende), documente PFA (dac─â ai venituri din activit─â╚Ťi liberare, independente sau pe norm─â de venit), actele propriet─â╚Ťii (antecontract locuin╚Ť─â, certificat energetic, releveu, extras de carte funciar─â, etc) ╚Öi altele.

  Pentru mai multe detalii, contacteaz─â un broker de credite la num─ârul de telefon 021 230 43 43 sau pe [email protected].┬á

  Codebitorul trebuie s─â ├«ndeplineasc─â acelea╚Öi condi╚Ťii ca ╚Öi debitorul principal! A╚Öadar, codebitorul trebuie s─â ├«ndeplineasc─â toate criteriile de eligibilitate ale b─âncii respective.

  AVBS Broker de Credite intermediază: credit ipotecar BCR, credit ipotecar BRD, credit ipotecar Unicredit Bank, credit ipotecar Patria Bank, credit ipotecar Libra Bank, credit ipotecar Banca Transilvania, credit ipotecar ING Bank, credit ipotecar Alpha Bank, credit ipotecar EximBank, credit ipotecar Credit Europe, credit ipotecar OTP Bank, credit ipotecar Garanti Bank și altele.

  Testimoniale

  Ce spun clien╚Ťii no╚Ötri

  • Irina Milea

   ()

   Am avut onoarea sa colaborez cu Raluca ╚Öi Valentin pentru un credit ipotecar cu venituri din str─âin─âtate. Pana sa ajung sa-i cunosc, multe b─ânci ╚Öi brokeri m-au refuzat, mi s-a zis ca este imposibil ca o banca sa accepte profilul meu pentru un credit ipotecar. AVBS mi-a demonstrat contrariul, ba chiar totul a mers foarte usor datorit─â informa╚Ťiilor ╚Öi procedurilor oferite de ei. Sunt ni╚Öte oameni minuna╚Ťi, profesioni╚Öti in adev─âratul sens al cuv├óntului. Va mul╚Ťumesc din suflet pentru timp, informa╚Ťia ╚Öi ajutorul oferit ­čÖĆ­čĆ╗

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Iliescu Razvan

   ()

   A fost o exeperinta placuta, ne-am inteles foarte bine si telefonic si virtual, dar si la fata locului. Am intalnit oameni profesionisti care stiu ce au de facut si mai mult vin si cu idei folositoare si ajutatoare. Am reusit sa obtinem ce ne-am dorit intr-un timp scurt si am comunicat foarte bine pe toate canalele. Poti intreba orice si oricand, vei primi raspuns la absolut tot ce intrebi si chiar in plus. O echipa de profesionisti care merita contactata si consultata in orice probleme si in orice ti-ai dori legat de tipul activitatii lor. Le multumim din suflet pentru proptitudine si profesionalism. Sa o tina tot asa.
   Recomand cu incredere

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Nicolae Daniel

   ()

   Mul╚Ťumesc echipei AVBS Broker de Credite pentru ajutorul gratuit acordat ├«n ob╚Ťinerea unui credit ipotecar.
   Nu am crezut niciodată că un broker de credit, care mi-a părut un adevărat specialist în creditare, este un sprijin atât de important într-un proces de creditare pe care îl credeam simplu, dar care în realitate este complex și alambicat.
   Echipa AVBS Broker de Credite a descurcat cu profesionalism ╚Öi promptitudine toate ÔÇ×i╚ŤeleÔÇŁ demersurilor de creditare, ajut├óndu-m─â s─â ob╚Ťin creditul ipotecar potrivit pentru mine.
   Recomand tuturor s─â apeleze la serviciile AVBS deoarece brokerii de credite sunt un real ajutor. Dac─â nu crede╚Ťi, discuta╚Ťi cu echipa ╚Öi v─â ve╚Ťi convinge singuri.
   Mul╚Ťumesc ├«nc─â o dat─â brokerilor AVBS!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Tudor Cosmin

   ()

   O echipa tânără care da dovadă de profesionalism. A venit in sprijin prin gasirea unei solutii optime de refinantare a unui credit mai vechi care avea la baza indicele ROBOR.
   Au fost al─âturi cu sfaturi utile si explica╚Ťii pe ├«n╚Ťeles.
   Recomand cu ├«ncredere aceasta echipa (eu personal am colaborat cu Valentin si Raluca, c─ârora le mul╚Ťumesc).

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Maruntelu ionela

   ()

   Recomand cu incredere! ­čĹŹ

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Pintaudi Tonino

   ()

   Dear AVBS crew,

   thank you so much for helping me buying my new home. You made the process simple and easy to understand. I managed to have a lower cost-of-credit thanks to your valuable insight and strategy (i.e. applying for the credit with months in advance when bank rates where still lower). I don’t think I could have done this so quickly without you.
   Special thanks to Valentin and his availability and expertise at any hours.

   All my bests,
   Toni

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Andreea Enache

   ()

   Recomand 100% serviciile AVBS! Mentionez ca acesta este al doilea credit ipotecar pe care il fac, primul fiind facut direct prin banca. Este o diferenta enorma, cei de la AVBS se ocupa de tot: stii ce acte sunt necesare, negociaza dobanzi mult mai bune decat iti ofera aceeasi banca daca mergi direct si iti ofera asistenta pe parcursul intregului proces!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Adrian Coman

   ()

   Servicii impecabile.
   Explica╚Ťii concrete oferite pe orice nel─âmurire + ajutor la fiecare pas / ├«ntrebare.
   Recomand cu c─âldur─â!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • RADU RODIN

   ()

   La AVBS Broker de Credite am fost intampinat cu caldura si profesionalism. Toate intrebarile si neclaritatile mele au primit raspunsuri si certitudini. Creditul de care aveam nevoie a fost obtinut intr-un timp record. Pentru a putea obtine singur aceste informatii ar fi trebuit sa pierd mult timp si sa merg din banca in banca.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat!
   Recomand tuturor sa apeleze cu incredere la serviciile AVBS Broker de Credite pentru solutii de creditare personalizate in timp record.

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Adrian I.

   ()

   ├Än colaborarea avut─â, domni╚Öoara Ionela Iulian a dat dovad─â de amabilitate, promptitudine ╚Öi seriozitate. Am comunicat foarte u╚Öor ╚Öi mi-a oferit imediat o solu╚Ťie la solicit─ârile mele.

   Am fost foarte mul╚Ťumit, a╚Ö apela negre╚Öit pe viitor ╚Öi am recomandat-o deja ├«n cercul meu de cunoscu╚Ťi.

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Nicoleta T.

   ()

   ├Ämpreun─â cu so╚Ťul meu, Drago╚Ö, am apelat la serviciile domni╚Öoarei Ionela Iulian pentru a ne ajuta cu un credit bancar pentru achizi╚Ťionarea unei case. Cu ajutorul Ionelei, care a avut r─âbdare cu noi ╚Öi ne-a r─âspuns la toate ├«ntreb─ârile noastre, am reu╚Öit s─â contract─âm creditul necesar cu ajutorul c─âruia am cump─ârat casa mult dorit─â.

   Ionela ne-a ghidat ╚Öi ajutat pe tot parcursul acestui drum ╚Öi nu pot dec├ót s─â ├«i mul╚Ťumesc din tot sufletul pentru c─â ne-a fost al─âturi ╚Öi ne-a ajutat. O voi recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de un astfel de om minunat pentru ob╚Ťinerea unui credit!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Alex L.

   ()

   Vara aceasta ne-am hot─âr├ót s─â ne lu─âm cas─â printr-un credit ipotecar. Am auzit de AVBS de la un prieten ╚Öi am zis s─â ├«ncerc ╚Öi eu. Nu regret nicio secund─â deoarece Laura Mehmet m-a ajutat foarte mult ╚Öi mi-a stat la dispozi╚Ťie cu orice ├«ntrebare / nel─âmurire ap─ârea. Totul s-a ├«nt├ómplat foarte rapid, nu am a╚Öteptat cu lunile. ├Än maximum 2 s─âpt─âm├óni contractul de credit a fost ├«ncheiat. Recomand cu c─âldur─â ╚Öi ├«ncredere!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Andreea M.

   ()

   V─â scriu acest e-mail pentru a v─â mul╚Ťumi pentru serviciilor oferite! Domni╚Öoara Laura Mehmet a fost foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi ne-a ajutat cu toate informa╚Ťiile necesare ╚Öi cu toate demersurile pentru a ob╚Ťine un credit ipotecar. De fiecare dat─â c├ónd am avut nevoie de informa╚Ťii extra, le-am primit ├«ntr-un timp foarte scurt. Foarte prompt─â ╚Öi foarte serviabil─â.

   ├Äi dau 5 stelu╚Ťe din 5! A╚Ö apela oric├ónd cu ├«ncredere la serviciile AVBS Broker de Credite ╚Öi la Laura!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • KingaÔÇÖs Crown SRL

   ()

   Mul╚Ťumim din suflet doamnei Tunde Kemenes de la AVBS Broker de Credite pentru sprijinul, r─âbdarea ╚Öi profesionalismul ei de nota 10, cu multe stelu╚Ťe! Nu putem exprima ├«ndeajuns c├ót de mult o apreciem. A fost al─âturi de noi ├«n cele mai grele zile din via╚Ťa noastr─â, c├ónd pierdusem orice speran╚Ť─â ├«n a ob╚Ťine un credit pentru firma noastr─â, dup─â multe ├«ncerc─âri pe cont propriu ╚Öi mult timp pierdut. O recomand─âm cu foarte mult─â ├«ncredere, cu siguran╚Ť─â Tunde va g─âsi solu╚Ťia potrivit─â nevoilor tale!!! Mul╚Ťumim din suflet!!!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Luana M.

   ()

   Mul╚Ťumesc brokerului AVBS Broker de Credite care mi-a intermediat GRATUIT un credit de nevoi personale potrivit necesit─â╚Ťilor mele. Recomand AVBS Broker de Credite pentru profesionalismul ╚Öi promptitudinea de care d─â dovad─â la fiecare credit intermediat!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Cristian I.

   ()

   Voiam un credit pentru cas─â, dar avansul pe care ├«l aveam era insuficient! ├Än╚Ťeleg├óndu-mi situa╚Ťia, Raluca m-a ajutat s─â ob╚Ťin un credit ipotecar cu finan╚Ťare 100%. A╚Öa am sc─âpat eu de grija avansului ╚Öi am primit suma maxim─â de care am avut nevoie.

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Ioana S.

   ()

   Am apelat la AVBS Broker de Credite pentru un credit avantajos de achizi╚Ťie imobil, ├«ns─â Valentin mi-a intermediat un credit ipotecar cu CEA MAI MIC─é dob├ónd─â de pe pia╚Ť─â. Astfel, ├«n trei s─âpt─âm├óni eu ╚Öi familia mea am reu╚Öit s─â ne mut─âm ├«n casa visurilor noastre!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

  • Dan F.

   ()

   Cu veniturile mele din str─âin─âtate p─ârea aproape imposibil s─â ob╚Ťin un credit ipotecar pentru a achizi╚Ťiona o locuin╚Ť─â ├«n Rom├ónia, ├«ns─â Laura mi-a intermediat rapid o solu╚Ťie de finan╚Ťare potrivit─â mie. Eforturile mele din str─âin─âtate au fost r─âspl─âtite, acum am propria mea cas─â ├«n ╚Ťara natal─â!

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

   Cere-ne informa╚Ťii despre cel mai bun !

   Numele t─âu*


   Email*

   Valoare credit*

   Moneda*

   Telefon*

   Judet*

   Când vrei să fii contactat?*

   Sunt DE ACORD cu prelucrarea datelor mele personale pentru ob╚Ťinerea unui credit ╚Öi/sau pentru a mi se transmite noi oferte de creditare! *

   C├ót de util─â ╚Ťi-a fost aceast─â pagin─â?

   Click pe o stea s─â votezi!

   Rating mediu / 5. Num─âr de voturi:

   Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

   Întrucât ai considerat această pagină utilă

   Ajut─â-╚Ťi un prieten drag trimi╚Ť├óndu-i linkul

   Ne pare r─âu c─â nu ╚Ťi-a fost de folos!

   Ajut─â-ne s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim

   Ce putem face s─â fim mai buni?

   4 comentarii la „Credit ipotecar”

   1. Buna ziua

    As vrea sa stiu daca pot lua un credit ipotecar daca am deja un credit de nevoi personale de 10k euro pe 5 ani, rata fiind undeva la 5% din veniturile mele dovedibile.
    Sunt angajat, dar am salariu mic, in schimb am dividende. Cam ce suma maxima pot avea?

    Multumesc
    Ionut

    R─âspunde
   2. Se poate lua credit de casa cu 3 contracte part-time? Unul este de 1 luna, pe termen nelimitat, unul de 4 luni pe termen limitat de 1 an si unul pe termen nelimitat, o sa incep munca aici saptamana viitoare. Am 36 de ani. Va multumesc din suflet

    R─âspunde

   Las─â un comentariu

   Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

   The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.