AVBS Soft

CREDIT IPOTECAR

Ce este un broker?

Brokerul de credite este un intermediar profesionist care faciliteaz─â procesul de creditare dintre clientul persoan─â fizic─â sau juridic─â ╚Öi institu╚Ťiile financiare partenere ale acestuia.

OUG 52 / 2016 a creat un cadru legal unitar care reglementeaz─â raporturile contractuale dintre debitori ╚Öi creditori, dar ╚Öi pozi╚Ťia clar definit─â a brokerului de credite ├«n procesul de creditare.┬á

Brokerii profesioni╚Öti AVBS Credit sunt autoriza╚Ťi s─â intermedieze GRATUIT pentru client orice tip de credit din portofoliul a peste 30 de b─ânci ╚Öi IFN-uri!

Care sunt beneficiile CREDITULUI IPOTECAR

Contractezi exact creditul ipotecar potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

Credit potrivit ╚Ťie

Contractezi exact creditul ipotecar potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

Ai toate b─âncile ├«ntr-un singur loc, a╚Öadar nu alergi, nu ├«╚Ťi a╚Ötep╚Ťi r├óndul, nu te stresezi!

Economie de timp

Ai toate b─âncile ├«ntr-un singur loc, a╚Öadar nu alergi, nu ├«╚Ťi a╚Ötep╚Ťi r├óndul, nu te stresezi!

Creditul ipotecar intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

F─âr─â costuri suplimentare

Creditul ipotecar intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

Asisten╚Ť─â nemijlocit─â ├«n procesul de creditare ÔÇô timp mai scurt p├ón─â la ob╚Ťinerea creditului!

Asisten╚Ť─â permanent─â

Asisten╚Ť─â nemijlocit─â ├«n procesul de creditare ÔÇô timp mai scurt p├ón─â la ob╚Ťinerea creditului!

DESCRIERE

CREDIT IPOTECAR

├Änc─â visezi la o locuin╚Ť─â ideal─â pentru tine? Cu AVBS Credit visurile devin realitate!

Prin ob╚Ťinerea unui credit ipotecar po╚Ťi cump─âra, construi sau moderniza o locuin╚Ť─â sau po╚Ťi refinan╚Ťa ├«ntr-un nou produs de creditare avantajos alte credite ipotecare aflate ├«n derulare la alte b─ânci!

V├órst─â: 20 ÔÇô 70 ani (la finalul perioadei de creditare)

Perioada: 6 ÔÇô 420 luni

Suma: 10.000 euro ÔÇô nelimitat

Moneda: RON sau EURO

Dob├ónda credit RON: 

– fix─â ├«n primii 3 ani ├«ncep├ónd de la 6.49% + asigurare de via╚Ť─â SAU fix─â ├«n primii 5 ani de la 7.2% cu asigurare de via╚Ť─â inclus─â;

– variabil─â pe toat─â durata creditului ├«ncep├ónd de la 2.1% marja b─âncii + IRCC;

În portofoliul AVBS Credit se regăsesc și credite ipotecare cu dobânzi FIXE pe toată durata creditului SAU pentru primii 8, 10 SAU 30 de ani.

Dobândă credit EURO: fixă în primii 3 ani începând de la 4.65% sau variabilă începând de la 2.85% + EURIBOR calculat la 6 luni.

Avans: 0% dac─â mai aduci un imobil ├«n garan╚Ťie, min. 15% pentru creditele ├«n RON dac─â nu mai de╚Ťii un alt imobil ├«n proprietate sau min. 25% pentru creditele ├«n EURO sau dac─â mai de╚Ťii un imobil ├«n proprietate

Grad de ├«ndatorare: 40% dac─â mai de╚Ťii un alt imobil ├«n proprietare sau 45% dac─â nu mai de╚Ťii un alt imobil ├«n proprietare ╚Öi 55% pentru o anumit─â categorie de clien╚Ťi ╚Öi ├«n anumite situa╚Ťii.

Condi╚Ťii de eligibilitate Credit Ipotecar

 • contract de munc─â pe perioad─â nedeterminat─â, venituri din dividende, activit─â╚Ťi independete, profesii liberale, drepturi de autor, indemniza╚Ťie cre╚Ötere copil ╚śI / SAU pensii definitive ╚Öi nerevizuibile
 • minimum 3 luni la actualul angajator
 • minimum 12 luni vechime total─â ├«n munc─â
 • venituri lunare din Rom├ónia de peste 1500 RON┬á┬á┬á
 • venituri lunare salariale din str─âin─âtate┬á
 • istoric de creditare pozitiv

Creditul tău IPOTECAR în 5 pași SIMPLI

 • 1

  Profilarea clientului

  Identific─âm nevoia ta de creditare ╚Öi ├«╚Ťi analiz─âm capacitatea de finan╚Ťare!
 • 2

  Identificarea ofertei

  Corel─âm profilul t─âu financiar cu cele mai bune oferte de creditare existente!

 • 3

  Întocmirea dosarului

  Colect─âm documenta╚Ťia ╚Öi depunem dosarul de credit la banca potrivit─â!
 • 4

  Asistare dosar credit

  Efectu─âm toate demersurile necesare pentru ca banca s─â te finan╚Ťeze prompt!
 • 5

  Ob╚Ťinere finan╚Ťare

  Finaliz─âm ultimele formalit─â╚Ťi pentru ca tu s─â prime╚Öti rapid creditul ideal ╚Ťie!

Testimoniale

Ce spun clien╚Ťii no╚Ötri

 • Irina Milea

  Am avut onoarea sa colaborez cu Raluca ╚Öi Valentin pentru un credit ipotecar cu venituri din str─âin─âtate. Pana sa ajung sa-i cunosc, multe b─ânci ╚Öi brokeri m-au refuzat, mi s-a zis ca este imposibil ca o banca sa accepte profilul meu pentru un credit ipotecar. AVBS mi-a demonstrat contrariul, ba chiar totul a mers foarte usor datorit─â informa╚Ťiilor ╚Öi procedurilor oferite de ei. Sunt ni╚Öte oameni minuna╚Ťi, profesioni╚Öti in adev─âratul sens al cuv├óntului. Va mul╚Ťumesc din suflet pentru timp, informa╚Ťia ╚Öi ajutorul oferit ­čÖĆ­čĆ╗

 • Iliescu Razvan

  A fost o exeperinta placuta, ne-am inteles foarte bine si telefonic si virtual, dar si la fata locului. Am intalnit oameni profesionisti care stiu ce au de facut si mai mult vin si cu idei folositoare si ajutatoare. Am reusit sa obtinem ce ne-am dorit intr-un timp scurt si am comunicat foarte bine pe toate canalele. Poti intreba orice si oricand, vei primi raspuns la absolut tot ce intrebi si chiar in plus. O echipa de profesionisti care merita contactata si consultata in orice probleme si in orice ti-ai dori legat de tipul activitatii lor. Le multumim din suflet pentru proptitudine si profesionalism. Sa o tina tot asa.
  Recomand cu incredere

 • Nicolae Daniel

  Mul╚Ťumesc echipei AVBS Credit pentru ajutorul gratuit acordat ├«n ob╚Ťinerea unui credit ipotecar.
  Nu am crezut niciodată că un broker de credit, care mi-a părut un adevărat specialist în creditare, este un sprijin atât de important într-un proces de creditare pe care îl credeam simplu, dar care în realitate este complex și alambicat.
  Echipa AVBS Credit a descurcat cu profesionalism ╚Öi promptitudine toate ÔÇ×i╚ŤeleÔÇŁ demersurilor de creditare, ajut├óndu-m─â s─â ob╚Ťin creditul ipotecar potrivit pentru mine.
  Recomand tuturor s─â apeleze la serviciile AVBS deoarece brokerii de credite sunt un real ajutor. Dac─â nu crede╚Ťi, discuta╚Ťi cu echipa ╚Öi v─â ve╚Ťi convinge singuri.
  Mul╚Ťumesc ├«nc─â o dat─â brokerilor AVBS!

 • Tudor Cosmin

  O echipa tânără care da dovadă de profesionalism. A venit in sprijin prin gasirea unei solutii optime de refinantare a unui credit mai vechi care avea la baza indicele ROBOR.
  Au fost al─âturi cu sfaturi utile si explica╚Ťii pe ├«n╚Ťeles.
  Recomand cu ├«ncredere aceasta echipa (eu personal am colaborat cu Valentin si Raluca, c─ârora le mul╚Ťumesc).

 • Maruntelu ionela

  Recomand cu incredere! ­čĹŹ

 • Pintaudi Tonino

  Dear AVBS crew,

  thank you so much for helping me buying my new home. You made the process simple and easy to understand. I managed to have a lower cost-of-credit thanks to your valuable insight and strategy (i.e. applying for the credit with months in advance when bank rates where still lower). I don’t think I could have done this so quickly without you.
  Special thanks to Valentin and his availability and expertise at any hours.

  All my bests,
  Toni

 • Andreea Enache

  Recomand 100% serviciile AVBS! Mentionez ca acesta este al doilea credit ipotecar pe care il fac, primul fiind facut direct prin banca. Este o diferenta enorma, cei de la AVBS se ocupa de tot: stii ce acte sunt necesare, negociaza dobanzi mult mai bune decat iti ofera aceeasi banca daca mergi direct si iti ofera asistenta pe parcursul intregului proces!

 • Adrian Coman

  Servicii impecabile.
  Explica╚Ťii concrete oferite pe orice nel─âmurire + ajutor la fiecare pas / ├«ntrebare.
  Recomand cu c─âldur─â!

 • RADU RODIN

  La AVBS Credit am fost intampinat cu caldura si profesionalism. Toate intrebarile si neclaritatile mele au primit raspunsuri si certitudini. Creditul de care aveam nevoie a fost obtinut intr-un timp record. Pentru a putea obtine singur aceste informatii ar fi trebuit sa pierd mult timp si sa merg din banca in banca.
  Va multumesc pentru ajutorul acordat!
  Recomand tuturor sa apeleze cu incredere la serviciile AVBS Credit pentru solutii de creditare personalizate in timp record.

 • Adrian I.

  ├Än colaborarea avut─â, domni╚Öoara Ionela Iulian a dat dovad─â de amabilitate, promptitudine ╚Öi seriozitate. Am comunicat foarte u╚Öor ╚Öi mi-a oferit imediat o solu╚Ťie la solicit─ârile mele.

  Am fost foarte mul╚Ťumit, a╚Ö apela negre╚Öit pe viitor ╚Öi am recomandat-o deja ├«n cercul meu de cunoscu╚Ťi.

 • Nicoleta T.

  ├Ämpreun─â cu so╚Ťul meu, Drago╚Ö, am apelat la serviciile domni╚Öoarei Ionela Iulian pentru a ne ajuta cu un credit bancar pentru achizi╚Ťionarea unei case. Cu ajutorul Ionelei, care a avut r─âbdare cu noi ╚Öi ne-a r─âspuns la toate ├«ntreb─ârile noastre, am reu╚Öit s─â contract─âm creditul necesar cu ajutorul c─âruia am cump─ârat casa mult dorit─â.

  Ionela ne-a ghidat ╚Öi ajutat pe tot parcursul acestui drum ╚Öi nu pot dec├ót s─â ├«i mul╚Ťumesc din tot sufletul pentru c─â ne-a fost al─âturi ╚Öi ne-a ajutat. O voi recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de un astfel de om minunat pentru ob╚Ťinerea unui credit!

 • Alex L.

  Vara aceasta ne-am hot─âr├ót s─â ne lu─âm cas─â printr-un credit ipotecar. Am auzit de AVBS de la un prieten ╚Öi am zis s─â ├«ncerc ╚Öi eu. Nu regret nicio secund─â deoarece Laura Mehmet m-a ajutat foarte mult ╚Öi mi-a stat la dispozi╚Ťie cu orice ├«ntrebare / nel─âmurire ap─ârea. Totul s-a ├«nt├ómplat foarte rapid, nu am a╚Öteptat cu lunile. ├Än maximum 2 s─âpt─âm├óni contractul de credit a fost ├«ncheiat. Recomand cu c─âldur─â ╚Öi ├«ncredere!

 • Andreea M.

  V─â scriu acest e-mail pentru a v─â mul╚Ťumi pentru serviciilor oferite! Domni╚Öoara Laura Mehmet a fost foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi ne-a ajutat cu toate informa╚Ťiile necesare ╚Öi cu toate demersurile pentru a ob╚Ťine un credit ipotecar. De fiecare dat─â c├ónd am avut nevoie de informa╚Ťii extra, le-am primit ├«ntr-un timp foarte scurt. Foarte prompt─â ╚Öi foarte serviabil─â.

  ├Äi dau 5 stelu╚Ťe din 5! A╚Ö apela oric├ónd cu ├«ncredere la serviciile AVBS Credit ╚Öi la Laura!

 • KingaÔÇÖs Crown SRL

  Mul╚Ťumim din suflet doamnei Tunde Kemenes de la AVBS Credit pentru sprijinul, r─âbdarea ╚Öi profesionalismul ei de nota 10, cu multe stelu╚Ťe! Nu putem exprima ├«ndeajuns c├ót de mult o apreciem. A fost al─âturi de noi ├«n cele mai grele zile din via╚Ťa noastr─â, c├ónd pierdusem orice speran╚Ť─â ├«n a ob╚Ťine un credit pentru firma noastr─â, dup─â multe ├«ncerc─âri pe cont propriu ╚Öi mult timp pierdut. O recomand─âm cu foarte mult─â ├«ncredere, cu siguran╚Ť─â Tunde va g─âsi solu╚Ťia potrivit─â nevoilor tale!!! Mul╚Ťumim din suflet!!!

 • Luana M.

  Mul╚Ťumesc brokerului AVBS Credit care mi-a intermediat GRATUIT un credit de nevoi personale potrivit necesit─â╚Ťilor mele. Recomand AVBS Credit pentru profesionalismul ╚Öi promptitudinea de care d─â dovad─â la fiecare credit intermediat!

 • Cristian I.

  Voiam un credit pentru cas─â, dar avansul pe care ├«l aveam era insuficient! ├Än╚Ťeleg├óndu-mi situa╚Ťia, Raluca m-a ajutat s─â ob╚Ťin un credit ipotecar cu finan╚Ťare 100%. A╚Öa am sc─âpat eu de grija avansului ╚Öi am primit suma maxim─â de care am avut nevoie.

 • Ioana S.

  Am apelat la AVBS Credit pentru un credit avantajos de achizi╚Ťie imobil, ├«ns─â Valentin mi-a intermediat un credit ipotecar cu CEA MAI MIC─é dob├ónd─â de pe pia╚Ť─â. Astfel, ├«n trei s─âpt─âm├óni eu ╚Öi familia mea am reu╚Öit s─â ne mut─âm ├«n casa visurilor noastre!

 • Dan F.

  Cu veniturile mele din str─âin─âtate p─ârea aproape imposibil s─â ob╚Ťin un credit ipotecar pentru a achizi╚Ťiona o locuin╚Ť─â ├«n Rom├ónia, ├«ns─â Laura mi-a intermediat rapid o solu╚Ťie de finan╚Ťare potrivit─â mie. Eforturile mele din str─âin─âtate au fost r─âspl─âtite, acum am propria mea cas─â ├«n ╚Ťara natal─â!

  Aplic─â pentru !

  Nume si Prenume*


  Email*

  Telefon*

  Judet*

  Când vrei să fii contactat?*

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale pentru identificarea ╚Öi ob╚Ťinerea unei solu┼úii de finan┼úare! *