09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

09:00 – 17:00

Luni – Vineri

str. Matei Basarab, nr.16,
sector 3, Bucureşti, România

021 2304343

Credit Ipotecar sau Imobiliar

Ce este un credit ipotecar pentru achiziționarea unui imobil?

Creditul ipotecar este modalitatea prin care tu îți îndeplinești proiectele și/sau dorințele cu ajutorul unei instituții bancare. Prin intermediul acestui credit, clientul achiziționează o proprietate care va fi ipotecată în favoarea băncii creditoare.

Ce este un credit imobiliar pentru achiziționarea unui imobil?

Creditul imobiliar păstrează aceleași caracteristici ale creditului ipotecar, cu mențiunea că în cazul acestui credit, garanția băncii este formată din alt(e) imobil(e) aflat în proprietatea unei rude până la gradul II inclusiv.

Caracteristici:

  • Perioada: 6 luni – 35 ani
  • Vârsta: 20 – 70 ani
  • Suma: 10.000 EURO – 1.000.000 EURO sau echivalentul în RON
  • Moneda: RON sau EURO
  • Dobânda: fixă pentru 5 sau 10 ani, ulterior variabilă, SAU variabilă de la începutul perioadei
  • Avans: min. 15% pentru creditele în RON sau min. 25% pentru creditele în EURO
Credit ipotecar - AVBS Credit

Brokerii de credite AVBS au acces la cele mai bune oferte:

Suntem în parteneriat cu peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România, așadar, putem să îți facem cunoscut cel mai bun împrumut ipotecar existent în acest moment pe piața creditării din țara noastră. Tu nu trebuie să plătești nimic în plus pentru ajutorul primit din partea noastră. Serviciile noastre sunt 100% GRATUITE!

Creditul ipotecar – simplificat și fără secrete:

Brokerii de credite AVBS se asigură că produsul ales este cel mai avantajos împrumut. Prin alegerea unui credit ipotecar potrivit nevoilor tale, dar și profilului tău financiar, te vom ajuta să obții suma de bani dorită. În situația în care veniturile proprii nu sunt suficiente pentru accesarea sumei necesare, ai posibilitatea de a participa la obținerea și achitarea creditului cu un codebitor. Codebitorul este acea persoană apropiată ție, de încredere, datorită căreia creditele ipotecare devin mai ușor de accesat.

Cum știi dacă ai nevoie de un asemenea împrumut bancar?

Aceste credite cu valori mari și foarte mari se adresează cu precădere persoanelor care sunt pregătite să facă pasul cel mare din punct de vedere financiar, adică angajarea la plata unor rate pe o perioadă destul de lungă de timp – până la 35 de ani, însă cu posibilitatea de RAMBURSARE ANTICIPATĂ INTEGRALĂ SAU PARȚIALĂ în orice moment, fără costuri suplimentare.

Ai putea accesa un asemenea credit ipotecar nu doar pentru achiziționarea unei locuințe, ci și pentru refinanțarea unui împrumut mai vechi. Prin refinanțare poți obține pentru creditele vechi condiții mai bune de rambursare, dobânzi mai mici sau poți alege plata în altă monedă, de exemplu, dacă în momentul de față ești beneficiarul unui credit care nu te mai avantajează.

Fiecare bancă vine cu oferte și beneficii îmbietoare:

Astfel, unele bănci promit să scadă din dobândă pentru clienții care, în urma scoringului preliminar, au un profil de client VIP, de exemplu. În acest caz creditele sunt ca o mană cerească.

AVBS Credit știe că este greu să iei o decizie:

Oferta este foarte variată, dar este făcută după asemănarea portofoliilor băncilor cu precădere, motiv pentru care găsirea unui credit ipotecar care să vină „ca turnat” cade în sarcina profesioniștilor. Brokerii de credite AVBS lucrează pentru tine GRATUIT și se asigură că varianta de creditare aleasă este cea benefică ție.

Top