AVBS Soft

Credit ipotecar IEFTIN – cum poți obține creditul ipotecar cu DOBÂNDA MINIMĂ?

4406 4 min
()

Credit ipotecar ieftin – cum poți obține creditul ipotecar cu o dobândă MINIMĂ, adică cu CEA MAI MICĂ DOBÂNDĂ de pe piață?! În cuprinsul acestui articol vei descoperi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun credit ipotecar pentru tine! Creditul ipotecar cu cea mai mică dobândă de pe piață este soluția de finanțare ideală pentru achiziționarea locuinței visurilor tale! În ultimii ani instituțiile financiare din România au realizat oferte de creditare competitive, astfel încât să pună la dispoziția românilor posibilități de finanțare cât mai bune și în cele mai bune condiții.

Astfel, cele mai bune credite ipotecare pot avea următoarele caracteristici:

 • Dobânda standard poate fi NEGOCIATĂ, adică mai mică decât dobânzile afișate de către băncile din România;
 • Dobânda poate fi FIXĂ pentru primii 5-10 ani, apoi devine variabilă;
 • Grad de îndatorare poate fi mai MARE de 40%, adică de până la 55%;
 • Suma creditului NELIMITATĂ;
 • Poți aplica împreună cu unul sau mai mulți codebitori astfel încât să obții EXACT creditul potrivit și necesar ție, și chiar FĂRĂ a se ține cont de vârsta codebitorului;
 • Poți refinanța oricând;
 • Poți închiria oricând;
 • Poți rambursa întregul credit oricând FĂRĂ comision de rambursare anticipată;
 • Poți vinde oricând;
 • Poți obține un credit ipotecar IEFTIN, chiar mai ieftin decât un credit Prima Casă / Noua Casă;

Ofertele de creditare imbatabile, care au caracteristicile de mai sus, vizează un anumit segment de clienți. Poți fi ținta celui mai bun credit ipotecar, important este să știi cum și de unde să îl obții!

Vrei un credit ipotecar ieftin, adică un împrumut ipotecar cu cea MAI MICĂ DOBÂNDĂ de pe piață? Iată 4 situații în care poți obține un credit ipotecar cu dobândă MINIMĂ:

 1. Ai venituri lunare de peste 12.000 lei și vrei o dobândă negociată pentru un credit ipotecar? Pentru că deține în portofoliul său zeci de produse de creditare, un broker de credite profesionist îți poate obține un credit ipotecar ieftin, adică la cele mai mici costuri!
 2. Ai salariul de peste 5.000 lei și vrei să obții un credit ipotecar cu o sumă mare? Brokerul de credite îți întocmește dosarul de credit EXACT la instituția bancară care, conform scoringului îndeplinit de tine, îți permite CEL MAI MARE grad de îndatorare și îți oferă SUMA CEA MAI MARE a creditului.
 3. Ești angajat MApN, MAI, SRI, SPP, STS sau angajat al întregului sistem de apărare și ordine publică și vrei ca dobânda la creditul ipotecar să fie MAI MICĂ decât dobânzile standard aplicate de instituțiile financiare din România? Nimic mai simplu, apelează la un broker de credite DEDICAT ție!
 4. Vrei să ai dobânda SUB 4% la creditul ipotecar? STOP! Nu alerga de la o bancă la alta, brokerul de credite știe exact ce bancă oferă creditul ipotecar cu CEA MAI MICĂ DOBÂNDĂ!

80% dintre românii care apelează la un broker AVBS Broker de Credite pentru un împrumut pentru achiziționarea unei locuințe obțin creditul ipotecar POTRIVIT!

Acest lucru se întâmplă deoarece instituțiile financiare din România au lansat pe piață oferte de creditare care pot satisface o paletă largă de clienți. Dar pentru ca acel client să obțină creditul ipotecar potrivit și cu o dobândă cât mai mică, dosarul de credit trebuie întocmit IMPECABIL. Altfel se pot pierde / omite factorii decisivi care fac diferența între o dobândă standard și o dobândă a creditului negociată, adică mai mică.

Vestea bună este că brokerul de credite profesionist de la AVBS Broker de Credite deține cunoștințele, pârghiile și priceperea pentru a demonstra băncii că TU ești clientul care MERITĂ și TREBUIE să obțină cel mai bun credit ipotecar!

Vrei și tu un credit ipotecar cu CEA MAI MICĂ DOBÂNDĂ de pe piață? Contactează-ne pentru a-ți verifica eligibilitatea:

– II –

AVBS Broker de Credite este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care oferă servicii de intermedieri credite bancare personalizate și 100% GRATUITE pentru clienți!

Brokerii de credite NELEGAȚI, francizați AVBS Broker de Credite, se află în orașele: Arad, București, Bistrița, Brașov, Brăila, Caransebeș, Călărași, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu Mureș și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: