AVBS Soft

CREDIT IMM INVEST ROMÂNIA

Ce este un broker?

Brokerul de credite este un intermediar profesionist care facilitează procesul de creditare dintre clientul persoană fizică sau juridică și instituțiile financiare partenere ale acestuia.

OUG 52 / 2016 a creat un cadru legal unitar care reglementează raporturile contractuale dintre debitori și creditori, dar și poziția clar definită a brokerului de credite în procesul de creditare. 

Brokerii profesioniști AVBS Credit sunt autorizați să intermedieze GRATUIT pentru client orice tip de credit din portofoliul a peste 30 de bănci și IFN-uri!

Care sunt beneficiile CREDITULUI IMM INVEST ROMÂNIA

Efectele pandemiei de COVID-19 asupra afacerii tale sunt atenuate de creditul IMM Invest garantat de Stat!

Credit potrivit ție

Efectele pandemiei de COVID-19 asupra afacerii tale sunt atenuate de creditul IMM Invest garantat de Stat!

Ai toate băncile într-un singur loc, așadar nu alergi, nu îți aștepți rândul, nu te stresezi!

Economie de timp

Ai toate băncile într-un singur loc, așadar nu alergi, nu îți aștepți rândul, nu te stresezi!

Pentru creditul IMM Invest intermediat de broker nu plătești nimic extra! Intermedierea este 100% GRATUITĂ!

Fără costuri suplimentare

Pentru creditul IMM Invest intermediat de broker nu plătești nimic extra! Intermedierea este 100% GRATUITĂ!

Asistență nemijlocită pentru înscrierea în programul IMM INVEST! Timp mai scurt până la obținerea creditului!

Asistență permanentă

Asistență nemijlocită pentru înscrierea în programul IMM INVEST! Timp mai scurt până la obținerea creditului!

DESCRIERE

CREDIT IMM INVEST ROMÂNIA

Programul IMM INVEST ROMÂNIA a fost creat de Guvernul României pentru a susține mediul antreprenorial afectat de pandemia de COVID-19.

Scopul IMM INVEST ROMÂNIA este acela de a asigura lichiditățile necesare pentru continuarea activităților economice prin accesarea de către întreprinderile mici și mijlocii a unuia sau a mai multor credite pentru investiții sau pentru capitalul de lucru.

Creditele IMM INVEST sunt garantate de către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM), prin Ministerul Finanțelor Publice.

Înscrierile în programul IMM INVEST ROMÂNIA se pot face până la data de 31 Decembrie 2021, iar plafonul total al garanțiilor ce pot fi acordate este în valoare dee 15 miliarde de lei, din care 1 miliard este alocat pentru AGRO IMM INVEST.

Suma: maximum 5.000.000 lei pentru capitalul de lucru și maximum 10.000 lei pentru investiții

Garantarea de către stat: în proporție de maximum 90% din valoarea creditului / creditelor

Dobânda pentru primele 8 luni de la data contractării creditului: 0%, cu posibilitate de prelungire în anumite situații economice prevăzute în OUG 110 / 2017

Dobânda pentru IMM Invest pentru Capitalul de Lucru: 2.5% + ROBOR calculat la 3 luni

Dobânda pentru IMM Invest pentru Investiții: 2% + ROBOR calculat la 3 luni

Comision de garantare: 0%

Costuri de acordare: 0%

Comision de rambursare anticipată: 0%

Comision de administrare și comision de risc: 0%, cu mențiunea că acestea vor fi subvenționate integral pe toată perioada de derulare a creditului.

Durata finanțării pentru IMM INVEST pentru Capitalul de Lucru: 36 luni, cu posibilitatea prelungirii pe încă 36 luni

Durata finanțării pentru IMM INVEST pentru Investiții: 72 de luni, cu posibilitatea unei perioade de grație de maximum 18 luni;

Condiții de eligibilitate

 • clientul îndeplinește condițiilee art. 3 din OUG 110 / 2017, cu modificările și completările ulterioare și art. 4 din Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității întrerpinderilor mici și mijlocii în contextul pandemiei de COVID-19;
 • clientul nu a deschis procedura de insolvență / nu se află în insolvență;
 • clientul NU are ca obiect de activitate: jocurile de noroc și pariurile, producția / comercializarea de armament, muniție, explozibil, tutun, alcool, substanțe aflate sub control național, plante, substanțe și preparate stupefiante și psihotrope, activități de investigare și protecție;
 • clientul îndeplinește toate criteriile de eligibilitate ale instituției bancare finanțatoare.
 • clientul nu se află în dificultate sau în litigiu, în calitate de pârât, cu Ministerul Finanțelor Publice;
 • clientul nu se află în dificultate sau în litigiu, în calitate de pârât, cu instituția bancară finanțatoare;
 • clientul nu figurează cu credite restante SAU dacă are credite restante acestea sunt de tipul A, B sau C în baza de date a Centralei Riscului de Credit (CRC);
 • clientul nu are interdicție de a emite cecuri și nu figurează cu incidente majore cu bilete la ordin în ultimele 6 luni anterioare datei solicitării garanției de stat în baza de date a Centralei Incidentelor de Plăți. Excepție de la această regulă fac incidentele bancare majore legate de cecuri și/sau bilete de ordin executate începând cu data de 16.03.2020, pe perioada stării de urgență, pe perioada stării de alertă și o lună după încetarea acestora;

Creditul tău IMM INVEST în 5 pași SIMPLI

 • 1

  Profilarea clientului

  Identificăm nevoia ta de creditare și îți analizăm capacitatea de finanțare!
 • 2

  Identificarea ofertei

  Corelăm profilul tău financiar cu cele mai bune oferte de creditare existente!
 • 3

  Întocmirea dosarului

  Colectăm documentația și depunem dosarul de credit la banca potrivită!
 • 4

  Asistare dosar credit

  Efectuăm toate demersurile necesare pentru ca banca să te finanțeze prompt!
 • 5

  Obținere finanțare

  Finalizăm ultimele formalități pentru ca tu să primești rapid creditul ideal ție!

Ce spun clienții noștri

 • Adrian I.

  În colaborarea avută, domnișoara Ionela Iulian a dat dovadă de amabilitate, promptitudine și seriozitate. Am comunicat foarte ușor și mi-a oferit imediat o soluție la solicitările mele.

  Am fost foarte mulțumit, aș apela negreșit pe viitor și am recomandat-o deja în cercul meu de cunoscuți.

 • Nicoleta T.

  Împreună cu soțul meu, Dragoș, am apelat la serviciile domnișoarei Ionela Iulian pentru a ne ajuta cu un credit bancar pentru achiziționarea unei case. Cu ajutorul Ionelei, care a avut răbdare cu noi și ne-a răspuns la toate întrebările noastre, am reușit să contractăm creditul necesar cu ajutorul căruia am cumpărat casa mult dorită.

  Ionela ne-a ghidat și ajutat pe tot parcursul acestui drum și nu pot decât să îi mulțumesc din tot sufletul pentru că ne-a fost alături și ne-a ajutat. O voi recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de un astfel de om minunat pentru obținerea unui credit!

 • Alex L.

  Vara aceasta ne-am hotărât să ne luăm casă printr-un credit ipotecar. Am auzit de AVBS de la un prieten și am zis să încerc și eu. Nu regret nicio secundă deoarece Laura Mehmet m-a ajutat foarte mult și mi-a stat la dispoziție cu orice întrebare / nelămurire apărea. Totul s-a întâmplat foarte rapid, nu am așteptat cu lunile. În maximum 2 săptămâni contractul de credit a fost încheiat. Recomand cu căldură și încredere!

 • Andreea M.

  Vă scriu acest e-mail pentru a vă mulțumi pentru serviciilor oferite! Domnișoara Laura Mehmet a fost foarte drăguță și ne-a ajutat cu toate informațiile necesare și cu toate demersurile pentru a obține un credit ipotecar. De fiecare dată când am avut nevoie de informații extra, le-am primit într-un timp foarte scurt. Foarte promptă și foarte serviabilă.

  Îi dau 5 steluțe din 5! Aș apela oricând cu încredere la serviciile AVBS Credit și la Laura!

 • Kinga’s Crown SRL

  Mulțumim din suflet doamnei Tunde Kemenes de la AVBS Credit pentru sprijinul, răbdarea și profesionalismul ei de nota 10, cu multe steluțe! Nu putem exprima îndeajuns cât de mult o apreciem. A fost alături de noi în cele mai grele zile din viața noastră, când pierdusem orice speranță în a obține un credit pentru firma noastră, după multe încercări pe cont propriu și mult timp pierdut. O recomandăm cu foarte multă încredere, cu siguranță Tunde va găsi soluția potrivită nevoilor tale!!! Mulțumim din suflet!!!

 • Luana M.

  Mulțumesc brokerului AVBS Credit care mi-a intermediat GRATUIT un credit de nevoi personale potrivit necesităților mele. Recomand AVBS Credit pentru profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă la fiecare credit intermediat!

 • Cristian I.

  Voiam un credit pentru casă, dar avansul pe care îl aveam era insuficient! Înțelegându-mi situația, Raluca m-a ajutat să obțin un credit ipotecar cu finanțare 100%. Așa am scăpat eu de grija avansului și am primit suma maximă de care am avut nevoie.

 • Ioana S.

  Am apelat la AVBS Credit pentru un credit avantajos de achiziție imobil, însă Valentin mi-a intermediat un credit ipotecar cu CEA MAI MICĂ dobândă de pe piață. Astfel, în trei săptămâni eu și familia mea am reușit să ne mutăm în casa visurilor noastre!

 • Dan F.

  Cu veniturile mele din străinătate părea aproape imposibil să obțin un credit ipotecar pentru a achiziționa o locuință în România, însă Laura mi-a intermediat rapid o soluție de finanțare potrivită mie. Eforturile mele din străinătate au fost răsplătite, acum am propria mea casă în țara natală!

  Aplică pentru !

  Nume si Prenume*

  Email*

  Telefon*

  Judet*

  Când vrei să fii contactat?*

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale pentru identificarea și obținerea unei soluţii de finanţare! *