AVBS Soft

CREDIT DE NEVOI PERSONALE FĂRĂ GARANȚIE

Ce este un broker?

Brokerul de credite este un intermediar profesionist care facilitează procesul de creditare dintre clientul persoană fizică sau juridică și instituțiile financiare partenere ale acestuia.

OUG 52 / 2016 a creat un cadru legal unitar care reglementează raporturile contractuale dintre debitori și creditori, dar și poziția clar definită a brokerului de credite în procesul de creditare. 

Brokerii profesioniști AVBS Credit sunt autorizați să intermedieze GRATUIT pentru client orice tip de credit din portofoliul a peste 30 de bănci și IFN-uri!

Care sunt beneficiile CREDITULUI DE NEVOI PERSONALE FĂRĂ GARANȚIE

Contractezi exact creditul de consum potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

Credit potrivit ție

Contractezi exact creditul de consum potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

Ai toate băncile într-un singur loc, așadar nu alergi, nu îți aștepți rândul, nu te stresezi!

Economie de timp

Ai toate băncile într-un singur loc, așadar nu alergi, nu îți aștepți rândul, nu te stresezi!

Creditul intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

Fără costuri suplimentare

Creditul intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

Asistență nemijlocită în procesul de creditare – timp mai scurt până la obținerea creditului!

Asistență permanentă

Asistență nemijlocită în procesul de creditare – timp mai scurt până la obținerea creditului!

DESCRIERE

CREDIT DE NEVOI PERSONALE FĂRĂ GARANȚIE

Creditul de nevoi personale FĂRĂ garanție reprezintă cea mai utilă și mai rapidă soluție de creditare cu ajutorul căreia îți poți soluționa nevoile urgente, îți poți concretiza diverse planuri și/sau poți face diverse achiziții importante. 

Cunoscut și sub numele de credit de consum, creditul de nevoi personale este ideal pentru îndeplinirea scopurilor personale, fără a justifica modul de utilizare a creditului!

Vârstă: 20 – 70 ani (la finalul perioadei de creditare)

Perioada: 6 – 60 luni

Suma maximă: 225.000 RON

Moneda: RON

Dobânda: fixă: începând de la 8.4% cu asigurare de viață inclusă, la care se adaugă 25 lei comision lunar. 

Dobânda variabilă: începând de la 4.35% + IRCC cu asigurare de viață inclusă, la care se adaugă 25 lei comision lunar. 

Avans: 0 RON 

Grad de îndatorare: 40% sau 55% pentru o anumită categorie de clienți și în anumite situații

Condiții de eligibilitate

 • cetățean român sau rezident în România
 • contract de muncă pe perioadă nedeterminată SAU determinată pe o perioadă cel puțin egală cu perioada de creditare, venituri din dividende, activități independete, profesii liberale, drepturi de autor, indemnizație creștere copil ȘI / SAU pensii definitive și nerevizuibile
 • minimum 3 luni la actualul angajator
 • minimum 12 luni vechime totală în muncă
 • venituri lunare din România de peste 1500 RON   
 • istoric de creditare pozitiv

Creditul tău de NEVOI PERSONALE FĂRĂ GARANȚIE în 5 pași SIMPLI

 • 1

  Profilarea clientului

  Identificăm nevoia ta de creditare și îți analizăm capacitatea de finanțare!
 • 2

  Identificarea ofertei

  Corelăm profilul tău financiar cu cele mai bune oferte de creditare existente!
 • 3

  Întocmirea dosarului

  Colectăm documentația și depunem dosarul de credit la banca potrivită!
 • 4

  Asistare dosar credit

  Efectuăm toate demersurile necesare pentru ca banca să te finanțeze prompt!
 • 5

  Obținere finanțare

  Finalizăm ultimele formalități pentru ca tu să primești rapid creditul ideal ție!

Ce spun clienții noștri

 • Irina Milea

  Am avut onoarea sa colaborez cu Raluca și Valentin pentru un credit ipotecar cu venituri din străinătate. Pana sa ajung sa-i cunosc, multe bănci și brokeri m-au refuzat, mi s-a zis ca este imposibil ca o banca sa accepte profilul meu pentru un credit ipotecar. AVBS mi-a demonstrat contrariul, ba chiar totul a mers foarte usor datorită informațiilor și procedurilor oferite de ei. Sunt niște oameni minunați, profesioniști in adevăratul sens al cuvântului. Va mulțumesc din suflet pentru timp, informația și ajutorul oferit 🙏🏻

 • Iliescu Razvan

  A fost o exeperinta placuta, ne-am inteles foarte bine si telefonic si virtual, dar si la fata locului. Am intalnit oameni profesionisti care stiu ce au de facut si mai mult vin si cu idei folositoare si ajutatoare. Am reusit sa obtinem ce ne-am dorit intr-un timp scurt si am comunicat foarte bine pe toate canalele. Poti intreba orice si oricand, vei primi raspuns la absolut tot ce intrebi si chiar in plus. O echipa de profesionisti care merita contactata si consultata in orice probleme si in orice ti-ai dori legat de tipul activitatii lor. Le multumim din suflet pentru proptitudine si profesionalism. Sa o tina tot asa.
  Recomand cu incredere

 • Nicolae Daniel

  Mulțumesc echipei AVBS Credit pentru ajutorul gratuit acordat în obținerea unui credit ipotecar.
  Nu am crezut niciodată că un broker de credit, care mi-a părut un adevărat specialist în creditare, este un sprijin atât de important într-un proces de creditare pe care îl credeam simplu, dar care în realitate este complex și alambicat.
  Echipa AVBS Credit a descurcat cu profesionalism și promptitudine toate „ițele” demersurilor de creditare, ajutându-mă să obțin creditul ipotecar potrivit pentru mine.
  Recomand tuturor să apeleze la serviciile AVBS deoarece brokerii de credite sunt un real ajutor. Dacă nu credeți, discutați cu echipa și vă veți convinge singuri.
  Mulțumesc încă o dată brokerilor AVBS!

 • Tudor Cosmin

  O echipa tânără care da dovadă de profesionalism. A venit in sprijin prin gasirea unei solutii optime de refinantare a unui credit mai vechi care avea la baza indicele ROBOR.
  Au fost alături cu sfaturi utile si explicații pe înțeles.
  Recomand cu încredere aceasta echipa (eu personal am colaborat cu Valentin si Raluca, cărora le mulțumesc).

 • Maruntelu ionela

  Recomand cu incredere! 👍

 • Pintaudi Tonino

  Dear AVBS crew,

  thank you so much for helping me buying my new home. You made the process simple and easy to understand. I managed to have a lower cost-of-credit thanks to your valuable insight and strategy (i.e. applying for the credit with months in advance when bank rates where still lower). I don’t think I could have done this so quickly without you.
  Special thanks to Valentin and his availability and expertise at any hours.

  All my bests,
  Toni

 • Andreea Enache

  Recomand 100% serviciile AVBS! Mentionez ca acesta este al doilea credit ipotecar pe care il fac, primul fiind facut direct prin banca. Este o diferenta enorma, cei de la AVBS se ocupa de tot: stii ce acte sunt necesare, negociaza dobanzi mult mai bune decat iti ofera aceeasi banca daca mergi direct si iti ofera asistenta pe parcursul intregului proces!

 • Adrian Coman

  Servicii impecabile.
  Explicații concrete oferite pe orice nelămurire + ajutor la fiecare pas / întrebare.
  Recomand cu căldură!

 • RADU RODIN

  La AVBS Credit am fost intampinat cu caldura si profesionalism. Toate intrebarile si neclaritatile mele au primit raspunsuri si certitudini. Creditul de care aveam nevoie a fost obtinut intr-un timp record. Pentru a putea obtine singur aceste informatii ar fi trebuit sa pierd mult timp si sa merg din banca in banca.
  Va multumesc pentru ajutorul acordat!
  Recomand tuturor sa apeleze cu incredere la serviciile AVBS Credit pentru solutii de creditare personalizate in timp record.

 • Adrian I.

  În colaborarea avută, domnișoara Ionela Iulian a dat dovadă de amabilitate, promptitudine și seriozitate. Am comunicat foarte ușor și mi-a oferit imediat o soluție la solicitările mele.

  Am fost foarte mulțumit, aș apela negreșit pe viitor și am recomandat-o deja în cercul meu de cunoscuți.

 • Nicoleta T.

  Împreună cu soțul meu, Dragoș, am apelat la serviciile domnișoarei Ionela Iulian pentru a ne ajuta cu un credit bancar pentru achiziționarea unei case. Cu ajutorul Ionelei, care a avut răbdare cu noi și ne-a răspuns la toate întrebările noastre, am reușit să contractăm creditul necesar cu ajutorul căruia am cumpărat casa mult dorită.

  Ionela ne-a ghidat și ajutat pe tot parcursul acestui drum și nu pot decât să îi mulțumesc din tot sufletul pentru că ne-a fost alături și ne-a ajutat. O voi recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de un astfel de om minunat pentru obținerea unui credit!

 • Alex L.

  Vara aceasta ne-am hotărât să ne luăm casă printr-un credit ipotecar. Am auzit de AVBS de la un prieten și am zis să încerc și eu. Nu regret nicio secundă deoarece Laura Mehmet m-a ajutat foarte mult și mi-a stat la dispoziție cu orice întrebare / nelămurire apărea. Totul s-a întâmplat foarte rapid, nu am așteptat cu lunile. În maximum 2 săptămâni contractul de credit a fost încheiat. Recomand cu căldură și încredere!

 • Andreea M.

  Vă scriu acest e-mail pentru a vă mulțumi pentru serviciilor oferite! Domnișoara Laura Mehmet a fost foarte drăguță și ne-a ajutat cu toate informațiile necesare și cu toate demersurile pentru a obține un credit ipotecar. De fiecare dată când am avut nevoie de informații extra, le-am primit într-un timp foarte scurt. Foarte promptă și foarte serviabilă.

  Îi dau 5 steluțe din 5! Aș apela oricând cu încredere la serviciile AVBS Credit și la Laura!

 • Kinga’s Crown SRL

  Mulțumim din suflet doamnei Tunde Kemenes de la AVBS Credit pentru sprijinul, răbdarea și profesionalismul ei de nota 10, cu multe steluțe! Nu putem exprima îndeajuns cât de mult o apreciem. A fost alături de noi în cele mai grele zile din viața noastră, când pierdusem orice speranță în a obține un credit pentru firma noastră, după multe încercări pe cont propriu și mult timp pierdut. O recomandăm cu foarte multă încredere, cu siguranță Tunde va găsi soluția potrivită nevoilor tale!!! Mulțumim din suflet!!!

 • Luana M.

  Mulțumesc brokerului AVBS Credit care mi-a intermediat GRATUIT un credit de nevoi personale potrivit necesităților mele. Recomand AVBS Credit pentru profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă la fiecare credit intermediat!

 • Cristian I.

  Voiam un credit pentru casă, dar avansul pe care îl aveam era insuficient! Înțelegându-mi situația, Raluca m-a ajutat să obțin un credit ipotecar cu finanțare 100%. Așa am scăpat eu de grija avansului și am primit suma maximă de care am avut nevoie.

 • Ioana S.

  Am apelat la AVBS Credit pentru un credit avantajos de achiziție imobil, însă Valentin mi-a intermediat un credit ipotecar cu CEA MAI MICĂ dobândă de pe piață. Astfel, în trei săptămâni eu și familia mea am reușit să ne mutăm în casa visurilor noastre!

 • Dan F.

  Cu veniturile mele din străinătate părea aproape imposibil să obțin un credit ipotecar pentru a achiziționa o locuință în România, însă Laura mi-a intermediat rapid o soluție de finanțare potrivită mie. Eforturile mele din străinătate au fost răsplătite, acum am propria mea casă în țara natală!

  Aplică pentru !

  Nume si Prenume*


  Email*

  Valoare credit*

  Moneda*

  Telefon*

  Judet*

  Când vrei să fii contactat?*

  Sunt DE ACORD cu prelucrarea datelor mele personale pentru obținerea unui credit și/sau pentru a mi se transmite noi oferte de creditare! *