AVBS Soft

CREDIT AGRO

Ce este un broker?

Brokerul de credite este un intermediar profesionist care facilitează procesul de creditare dintre clientul persoană fizică sau juridică și instituțiile financiare partenere ale acestuia.

OUG 52 / 2016 a creat un cadru legal unitar care reglementează raporturile contractuale dintre debitori și creditori, dar și poziția clar definită a brokerului de credite în procesul de creditare. 

Brokerii profesioniști AVBS Credit sunt autorizați să intermedieze GRATUIT pentru client orice tip de credit din portofoliul a peste 30 de bănci și IFN-uri!

Care sunt beneficiile CREDITULUI AGRO

Contractezi exact creditul AGRO potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

Credit potrivit ție

Contractezi exact creditul AGRO potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar!

Ai toate băncile într-un singur loc, așadar nu alergi, nu îți aștepți rândul, nu te stresezi!

Economie de timp

Ai toate băncile într-un singur loc, așadar nu alergi, nu îți aștepți rândul, nu te stresezi!

Creditul Agro intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

Fără costuri suplimentare

Creditul Agro intermediat de broker are aceleași costuri ca în bancă! Nu plătești nimic extra!

Asistență nemijlocită în procesul de creditare – timp mai scurt până la obținerea creditului!

Asistență permanentă

Asistență nemijlocită în procesul de creditare – timp mai scurt până la obținerea creditului!

DESCRIERE

CREDIT AGRO

Creditul AGRO este un tip de împrumut utilizat în domnii precum: agricultură, industrie alimentară, zootehnie și alte activități din mediul rural.

Creditul AGRO este utilizat pentru realizarea de noi obiective și/sau capacități de producție, finalizarea lucrărilor de investiții ce privesc obiective și/sau capacități de producție a caror realizare a fost începută, dezvoltarea, modernizarea și/sau retehnologizarea obiectivelor de investiții, a  capacităților de producție, a utilajelor, mașinilor și instalațiilor, a clădirilor și construcțiilor existente, achiziționarea de mașini, utilaje, mijloace de transport, echipamente, achizitionarea de clădiri, construcții, unități de producție sau amenajarea, modernizarea, dezvoltarea spațiilor de desfășurare a activității solicitantului, – asigurarea utilităților necesare funcționării obiectivelor și capacităților de producție noi sau existente, achiziționarea de animale de producție, reproducție precum și de muncă, înființarea de plantații pomicole, viticole și de alte specii; refinanțarea unor credite de investiții contractate la alte societăți de finanțare, cât și refinanțarea creditelor de investiții dovedite cu contracte; alte achiziții, servicii și lucrări de natura investițiilor, finanțarea cheltuielilor de constituire a stocurilor temporare sau sezoniere și/sau refinanțarea unor credite pentru stocuri contractate la alte societăți de finanțare, finanțarea întregului ciclu de producție, de la însămânțare până la valorificarea producției (înființare cultură, întreținere cultură și recoltă, depozitare și valorificare).

Creditele AGRO sunt structurate astfel:

 1. Credit pentru activitatea curentă SAU Linie de Credit

Suma împrumutată: 10.000 – 1.000.000 lei, în funcție de bonitatea clientului și de suprafața de teren lucrată

Perioada de rambursare credit pentru activitatea curentă: 36 luni

Perioada de rambursare credit pentru linia de credit: 12 luni

Garanții solicitate: gaj pe cultură, fond de garantare și fidejusiunea asociaților / administratorilor

*Destinația creditului va fi justificată cu facturi doveditoare pentru activitatea curentă.

 1. Credit pentru achiziția de terenuri agricole

Suma împrumutată: 50.000 – 5.000.000 lei, în funcție de bonitatea clientului și de suprafața de teren lucrată

Perioada de rambursare: 180 luni

Avans solicitat: 0% pentru societățile care oferă drept garanție un teren agricol suplimentar față de cel achiziționat SAU 15% din valoarea terenului ce urmează să fie achiziționat

 1. Credit pentru scontare Adeverință APIA

Suma împrumutată: se stabilește în funcție de suprafața lucrată, se finanțează 85% din valoarea adeverinței APIA

Garanții: Adeverința APIA, fidejusiunea asociaților / administratorilor și gaj pe contul în care se va încasa subvenția APIA

Condiții de eligibilitate

 • societatea trebuie să aibă minimum 2 ani de activitate;
 • fără incidente în Centrala Incidentelor de Plăți (CIP) în ultimele 24 de luni
 • Fără întârzieri în Centrala Riscului de Credit (CRC) în ultimele 24 de luni (pentru creditele cu garanție imobiliară se acceptă și restanțe de categorie maxim C)
 • Fără executări, insolvențe sau faliment pentru societățile din grup
 • Suprafața minimă lucrată: 50 ha

Creditul tău AGRO în 5 pași SIMPLI

 • 1

  Profilarea clientului

  Identificăm nevoia ta de creditare și îți analizăm capacitatea de finanțare!
 • 2

  Identificarea ofertei

  Corelăm profilul tău financiar cu cele mai bune oferte de creditare existente!
 • 3

  Întocmirea dosarului

  Colectăm documentația și depunem dosarul de credit la banca potrivită!
 • 4

  Asistare dosar credit

  Efectuăm toate demersurile necesare pentru ca banca să te finanțeze prompt!
 • 5

  Obținere finanțare

  Finalizăm ultimele formalități pentru ca tu să primești rapid creditul ideal ție!

Ce spun clienții noștri

 • Adrian I.

  În colaborarea avută, domnișoara Ionela Iulian a dat dovadă de amabilitate, promptitudine și seriozitate. Am comunicat foarte ușor și mi-a oferit imediat o soluție la solicitările mele.

  Am fost foarte mulțumit, aș apela negreșit pe viitor și am recomandat-o deja în cercul meu de cunoscuți.

 • Nicoleta T.

  Împreună cu soțul meu, Dragoș, am apelat la serviciile domnișoarei Ionela Iulian pentru a ne ajuta cu un credit bancar pentru achiziționarea unei case. Cu ajutorul Ionelei, care a avut răbdare cu noi și ne-a răspuns la toate întrebările noastre, am reușit să contractăm creditul necesar cu ajutorul căruia am cumpărat casa mult dorită.

  Ionela ne-a ghidat și ajutat pe tot parcursul acestui drum și nu pot decât să îi mulțumesc din tot sufletul pentru că ne-a fost alături și ne-a ajutat. O voi recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de un astfel de om minunat pentru obținerea unui credit!

 • Alex L.

  Vara aceasta ne-am hotărât să ne luăm casă printr-un credit ipotecar. Am auzit de AVBS de la un prieten și am zis să încerc și eu. Nu regret nicio secundă deoarece Laura Mehmet m-a ajutat foarte mult și mi-a stat la dispoziție cu orice întrebare / nelămurire apărea. Totul s-a întâmplat foarte rapid, nu am așteptat cu lunile. În maximum 2 săptămâni contractul de credit a fost încheiat. Recomand cu căldură și încredere!

 • Andreea M.

  Vă scriu acest e-mail pentru a vă mulțumi pentru serviciilor oferite! Domnișoara Laura Mehmet a fost foarte drăguță și ne-a ajutat cu toate informațiile necesare și cu toate demersurile pentru a obține un credit ipotecar. De fiecare dată când am avut nevoie de informații extra, le-am primit într-un timp foarte scurt. Foarte promptă și foarte serviabilă.

  Îi dau 5 steluțe din 5! Aș apela oricând cu încredere la serviciile AVBS Credit și la Laura!

 • Kinga’s Crown SRL

  Mulțumim din suflet doamnei Tunde Kemenes de la AVBS Credit pentru sprijinul, răbdarea și profesionalismul ei de nota 10, cu multe steluțe! Nu putem exprima îndeajuns cât de mult o apreciem. A fost alături de noi în cele mai grele zile din viața noastră, când pierdusem orice speranță în a obține un credit pentru firma noastră, după multe încercări pe cont propriu și mult timp pierdut. O recomandăm cu foarte multă încredere, cu siguranță Tunde va găsi soluția potrivită nevoilor tale!!! Mulțumim din suflet!!!

 • Luana M.

  Mulțumesc brokerului AVBS Credit care mi-a intermediat GRATUIT un credit de nevoi personale potrivit necesităților mele. Recomand AVBS Credit pentru profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă la fiecare credit intermediat!

 • Cristian I.

  Voiam un credit pentru casă, dar avansul pe care îl aveam era insuficient! Înțelegându-mi situația, Raluca m-a ajutat să obțin un credit ipotecar cu finanțare 100%. Așa am scăpat eu de grija avansului și am primit suma maximă de care am avut nevoie.

 • Ioana S.

  Am apelat la AVBS Credit pentru un credit avantajos de achiziție imobil, însă Valentin mi-a intermediat un credit ipotecar cu CEA MAI MICĂ dobândă de pe piață. Astfel, în trei săptămâni eu și familia mea am reușit să ne mutăm în casa visurilor noastre!

 • Dan F.

  Cu veniturile mele din străinătate părea aproape imposibil să obțin un credit ipotecar pentru a achiziționa o locuință în România, însă Laura mi-a intermediat rapid o soluție de finanțare potrivită mie. Eforturile mele din străinătate au fost răsplătite, acum am propria mea casă în țara natală!

  Aplică pentru !

  Nume si Prenume*

  Email*

  Telefon*

  Judet*

  Când vrei să fii contactat?*

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale pentru identificarea și obținerea unei soluţii de finanţare! *