AVBS Soft

Cel mai simplu mod de a calcula ratele pentru orice tip credit

1785 4 min
Atunci când te gândești să aplici pentru un credit sau chiar și în cazul în care ai făcut-o deja, o mare parte din efortul tău se va concentra asupra cifrelor. Rata lunară, dobânda, veniturile minime sau graficul de rambursare, toate acestea sunt date care îți vor consuma timp și energie în fața calculatorului. Sau nu? Poate ai aflat deja că noi îți punem la dispoziție o aplicație mobile, pe care o poți instala atât pe tabletă, cât și pe smartphone și pe care o poți folosi oriunde, oricând, pentru a afla toate detaliile despre creditele care te interesează și nu numai. 

Calculează-ți ratele rapid, direct de pe tabletă sau telefonul mobil

Aplicația AVBS Credit este înainte de toate un calculator de credite mobil, a cărui utilitate este ușor de înțeles. Comparativ cu site-urile prevăzute cu funcții similare, aceasta are avantajul flexibilității și, evident, al mobilității, putând fi folosită la birou, în călătorii sau chiar în confortul propriei locuințe. A fost creată având în minte imaginea omului modern, mereu în mișcare, ocupat cu responsabilitățile zilnice dar întotdeauna la curent cu noutățile și atent la finanțele sale.

Pe lângă numeroasele sale avantaje, aplicația AVBS Credit pentru dispozitivele mobile este foarte ușor de folosit. Ea poate fi descărcată gratuit de pe Google Play sau App Store, folosind codul de activare 1234.

Cum funcționează aplicația AVBS Credit?

Cum funcționează aplicația AVBS Credit?

După ce instalarea s-a finalizat cu succes, de pe ecranul principal vei putea accesa calculatorul de credite, unde ai posibilitatea de a alege între creditul de nevoi personale, cel ipotecar și creditul Prima Casă.

Indiferent de creditul selectat, următorul pas îl reprezintă alegerea monedei, introducerea sumei dorite, perioada si dobânda, iar calculatorul va afișa venitul lunar necesar pentru obținerea creditului și rata lunară.

În plus, vei putea să vizualizezi un grafic de rambursare estimativ, care te va ajuta în gestionarea cât mai eficientă a bugetului pe termen mediu și lung, dar și în realizarea unei proiecții asupra veniturilor și cheltuielilor tale viitoare.

Aplicatia AVBS Credit

De asemenea, indiferent de etapa în care te afli, ai opțiunea de a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri, pentru a primi detalii sau lămuriri în legătură cu rezultatele obținute în urma calculului sau pentru a cere informații suplimentare despre ofertele disponibile.

Dacă în timpul calculului ai nevoie de informații din domenii conexe, nu e nevoie să cauți mai departe, pentru că în aceeași aplicație vei putea afla imediat care este cursul BNR sau cum arată cele mai bune oferte imobiliare. Altfel spus, nu vei fi nevoit să-ți întrerupi activitatea pentru că, pe un singur ecran, ai la dispoziție toate resursele de care ai nevoie într-o aplicație deductivă, simplă și confortabilă în folosire.

Aplicația AVBS Credit

Iar după ce ai găsit creditul pe care îl căutai, transformă aplicația într-o sursă actualizată de informație grație fluxului de știri din domeniul financiar-bancar pe care ți-l pune la dispoziție. În acest fel, vei fi mereu la curent cu noutățile și nu vei mai rata niciuna din știrile care contează.

Căutarea unui credit nu trebuie să fie însoțită de dureri de cap. Descărcând aplicația AVBS Credit, un instrument mobil inteligent îți va ușura considerabil efortul de căutare și o întreagă echipă de specialiști este chiar la un telefon distanță pentru a-ți prezenta toate informațiile care te interesează. Nu uita că deciziile inspirate se iau prudent, ținând cont de aspecte pe care doar persoanele cu pregătire în domeniu le cunosc sau le înțeleg și având siguranța că alegi creditul potrivit pentru tine.

 

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.