AVBS Soft

Cei mai buni vânzători ai lunii iulie

3652 4 min
()

S-au aflat numele celor mai buni vânzători ai lunii iulie!!!

Știi care este atmosfera în cadrul companiei de intermedieri credite bancare AVBS Broker de Credite? N-o să-ți vină să crezi, însă consultanții financiar-bancari muncesc cu o ambiție și o plăcere de nedescris, iar spiritul competițional planează în aer. Frenezie! Pasiune! Motivație! Spirit de competiție și muncă!

Brokerii AVBS Broker de Credite se întrec între ei pentru a oferi cât mai multe ore de consultanță financiar-bancară și pentru a întocmi cele mai bune dosare de creditare. Atât de bune încât acestea să fie aprobate cât mai repede posibil de instituțiile bancare și non-bancare prezente în portofoliul AV Broker Solutions.

De când am anunțat pe 1 august concursul „Cel mai bun vânzător al lunii”, brokerii noștri sunt foarte hotărâți să-și dovedească calitățile ireproșabile de intermediari credite bancare. Aceste calități le-au dobândit prin ani de studiu și experiență, iar acum sunt mai motivați decât oricând. Nu există broker AVBS Broker de Credite care să nu-și dorească marele trofeu, să facă o plimbare cu noua mașină AV Broker Solutions, splendidul Jaguar XF, sau să plece acasă cu telefonul super performant Sony Z3 Compact. Ba chiar mai mult decât atât, ceea ce îi motivează cu adevărat este recunoașterea și promovarea de care vor avea parte în cadrul companiei noastre.

În cel mai scurt timp vom afișa pe site o categorie numită – Cei mai buni vânzători ai lunii – unde vom publica numele și fotografiile celor 5 brokeri care au intermediat cele mai multe credite ipotecare, inclusiv Prima Casă, și numele celor 5 brokeri care au intermediate cele mai multe credite de nevoi personale.

Numele și fotografiile celor mai buni vânzători ai lunii vor fi păstrate pe site-ul nostru timp de o lună, până când vor fi desemnați cei mai buni brokeri ai următoarei luni.

În luna august se muncește asiduu. Cei peste 300 de brokeri AVBS Broker de Credite din cele peste 50 de francize din toată țara se întrec unii pe alții pentru a câștiga titlul de Cel Mai Bun Vânzător al Lunii August. Și pentru că vrem să vă oferim un imbold în plus, astăzi vă vom prezenta numele celor mai buni vânzători ai lunii iulie!

Cei mai buni vânzători ai lunii iulie sunt:
  1. Pentru creditele ipotecare/Prima Casă:

Locul 1 – Vlad Ardeleanu – Director Franciză AVBS Broker de Credite București;

Locul 2 – Ionuț Bragarencu – Senior Consultant AVBS Broker de Credite București;

Locul 3 – Ștefan Oprea – Managing Partener AVBS Broker de Credite București;

Locul 4 – Carmen Munteanu – Senior Broker AVBS Broker de Credite București;

Locul 5 – Andreea Bărzoi – Senior Broker AVBS Broker de Credite București;

  1. Pentru creditele de nevoi personale:

Locul 1 – Ionuț Bragarencu – Senior Consultant AVBS Broker de Credite București;

Locul 2 – George Drăgulin – Director Franciză AVBS Broker de Credite București;

Locul 3 – Cristian Bistriceanu – Director Franciză AVBS Broker de Credite București;

Locul 4 – Ștefan Oprea  – Managing Partener AVBS Broker de Credite București;

Locul 5 – Elena Toma – Senior Broker AVBS Broker de Credite București;

Ei sunt cei mai buni opt vânzători ai lunii iulie. Cei care au intermediat și obținut cele mai multe și mai generoase credite. Au muncit și prin urmare, chiar dacă concursul nostru a început de la 1 august, se cuvine să îi dăm drept exemplu. Compania AVBS Broker de Credite se mândrește cu voi! Felicitări celor opt brokeri iscusiți!

Oare cineva fi marele câștigător al lunii august? Cine se va dovedi brokerul cu cele mai bune rezultate privind intermedierea creditelor? Numele lui va fi afișat în jurul datei de 15 septembrie. Până atunci vă urăm tuturor mult succes, la cât mai multe dosare de creditare aprobate!

Seneca spunea: „Succesul nu este un fruct care cade singur din pomul vieții în palma omului”. Așadar, munciți cu pasiune și o să vă bucurați de succes!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: