AVBS Soft

Care sunt beneficiile CREDITULUI IPOTECAR și pașii recomandați de un broker de credite profesionist pentru accesarea creditului potrivit ție?

744 4 min
()

Fiecare om are propriile planuri de viitor, precum și țeluri diferite, în funcție de momentul în care se află în viață. De aceea, creditele sunt și ele diverse, astfel încât să se plieze pe nevoile a cât mai multor oameni. Condițiile de creditare pot fi mai mult sau mai puțin asemănătoare la mai multe bănci, iar tu poți primi o ofertă standard, care poate nu este întotdeauna cea mai avantajoasă. Împrumutul pe care îl accesezi îți poate influența viitorul economic, de aceea atunci când apelezi la un broker de credite acesta te poate ajuta să planifici, să alegi și să integrezi într-un mod corespunzător creditul în bugetul tău și al familiei.

Dacă nu ai ales, încă, locuința ideală pentru tine, poți obține o preaprobare financiară a creditului. Aceasta este valabilă de la 1 lună la 6 luni, iar în acest timp îți poți căuta locuința ideală, conform bugetului pe care ți-l permiți și pe care banca ți l-a preaprobat deja. Un broker de credite profesionist îți poate obține în cel mai scurt timp preaprobarea financiară a creditului ipotecar de care ai nevoie.

De ce este bine să accesezi un CREDIT IPOTECAR în lei?

Un alt aspect important, demn de luat în seamă înainte de accesarea unei finanțări este să stabilești în ce tip de monedă vei accesa creditul ipotecar. În România, majoritatea oamenilor aleg să acceseze un credit ipotecar în lei.

Experții în credite ne recomandă să ne împrumutăm în moneda în care încasăm salariul, astfel scade riscul de a ajunge în imposibilitatea de a plăti rata. La creditele ipotecare în lei nu te vei confrunta cu fluctuații valutare și nu îți vei mai face griji legate de cursul de schimb.

În momentul de față, în piață există mai multe oferte de credite în lei comparativ cu cele realizate în altă valută. Astfel, brokerul de credite te poate ajuta să optezi pentru varianta potrivită nevoilor tale.

Cine poate obține un CREDIT IPOTECAR fără avansul minimum de 15%?

Pe piața financiar-bancară din România există un credit ipotecar care permite finanțare 100%, adică FĂRĂ AVANS, atât timp cât sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate ale instituției creditoare și dacă este prezentată o garanție suplimentară. Această garanție suplimentară poate fi un imobil (al părinților sau un imobil deținut în proprietate de către client), diferit de cel pe care clientul urmează să îl achiziționeze.

Cum să obții CREDITUL IPOTECAR în 5 pași simpli cu ajutorul brokerului de credite?

Brokerul de credite îți poate asigura obținerea creditului dorit, deoarece acesta colaborează cu un număr mare de bănci și ajunge astfel să cunoască standardele și criteriile de eligibilitate ale fiecăreia în parte.

Pentru a te ajuta să accesezi resursele financiare necesare, un broker de credite urmează cinci pași simpli, care pot asigura succesul în obținerea creditului ipotecar dorit:

  • Primul pas presupune profilarea clientului: intermediarul de credite identifică nevoia ta de creditare și analizează capacitatea ta de finanțare.
  • Deja la al doilea pas, brokerul identifică oferta potrivită pentru tine, corelând profilul tău financiar cu cele mai bune oferte de creditare din piață.
  • Al treilea pas presupune întocmirea dosarului: expertul de credite centralizează documentele primite de la tine și depune dosarul de credit la banca potrivită.
  • În continuare, acesta asistă dosarul de credit depus, efectuând toate demersurile necesare ca banca să-ți ofere o finanțare promptă.
  • Ultimul pas se referă la obținerea finanțării, brokerul finalizeză ultimele formalități pentru ca tu să primești creditul mult dorit și te invită la bancă să semnezi actele.

Care sunt beneficiile obținerii CREDITULUI IPOTECAR prin intermediul brokerului de credite?

Atunci când accesezi un credit ipotecar prin intermediul unui broker de credite contractezi exact creditul de care ai nevoie, conform contextului tău financiar.

Un alt avantaj este economia de timp, dispui de toate ofertele într-un singur loc, fără să mai aștepți la rând și fără să te mai stresezi.

Colaborând cu un broker de credite vei beneficia de transparență 100%, serviciile brokerului de credite sunt gratuite, adică vei plăti aceleași costuri ca în bancă, fără comisioane ascunse.

Pe tot parcursul procesului de credite, brokerul va avea grijă să beneficiezi de asistență permanentă și de un timp cât mai scurt până la obținerea finanțării dorite.

***

Descoperă care sunt condițiile de eligibilitate pentru accesarea unui credit ipotecar: https://www.avbs.ro/credit-ipotecar/

Brokerii AVBS Broker de Credite (înregistrată la ANPC și parte din Asociația Română a Brokerilor de Credite), cu o experiență în creditare de peste 14 ani și parteneră cu aproximativ 30 de bănci și IFN-uri, a intermediat peste 350.000.000 euro și poate ajuta clienții în obținerea a peste 150 de oferte de creditare.

Contactează-ne astăzi și îți garantăm seriozitate și suport pe tot parcursul procesului de finanțare: [email protected] sau la telefon 0212.304.343.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: