AVBS Soft

Campioni la credite, campioni la fotbal – Liga BCR 2016

3440 3 min

Sâmbătă, 8 octombrie 2016, a avut loc Liga BCR 2016. Turneul de fotbal organizat de BCR s-a desfășurat pe terenurile din cadrul complexului CSS Pajura de pe strada Izbiceni, București. AVBS Credit a luat parte la acest eveniment spectaculos, organizat exemplar de BCR, alături de Petrom, Conpet, Help Credit, Adwisers FIN, IBM, Caroli, Urgent Curier, Genpact, Kiwi Finance, Omniasig, Accenture, Vodafone, Metro, UPC, Avon, Telekom, Asset, HP și Jerry’s Pizza. Au participat 21 de echipe a câte 6 jucători pe teren și 4 rezerve fiecare, au fost aplicate regulile fotbalului de sală, iar arbitrajul a fost asigurat de arbitrii Comisiei de Fotbal a Municipiului București.

liga-bcr-2016

Am renunțat cu toții la costumele elegante, ne-am îmbrăcat echipamentele sportive și am decis să ne distrăm în cinstea spiritului de echipă și a profesionalismului de care dăm dovadă în fiecare zi de muncă. Pentru că întotdeauna suntem prinși în planuri de business mărețe și demarăm frecvent cele mai interesante proiecte pentru a îmbunătăți permanent serviciile și produsele pe care le oferim publicului larg, BCR ne-a scos din zona de confort și ne-a reamintit că o viață frumoasă, sănătoasă și prosperă înseamnă mai mult decât succes, o viață împlinită înseamnă relaxare, mișcare, voie bună, familie, prietenie și relații cordiale.

Campionatul de fotbal „Liga BCR” ne-a provocat și ne-a determinat să participăm la un altfel de meeting, o întâlnire deloc formală care a avut ca scop consolidarea relațiilor de prietenie dintre echipele participante.

trofeu-liga-bcrEchipa Hewlett-Packard, cunoscută și sub numele de HP, a plecat acasă cu trofeul campionatului de fotbal Liga BCR, fapt pentru care îi felicităm în mod deosebit. Evenimentul organizat de BCR a fost mai mult decât un campionat de fotbal pentru că am avut ocazia de a participa alături de familiile, prietenii și colegii noștri. Ploaia de sâmbătă n-a fost un impediment pentru nimeni, succesul întregului eveniment o dovedește.

Organizarea impecabilă, atmosfera veselă, precum și numeroasele activități care au avut loc ne-au făcut să petrecem o zi minunată. Copiii s-au putut bucura de lecții demonstrative de rugby, street dance și fotbal, au făcut „Dansul Șervețelului”, au colorat și au desenat în locul special amenajat pentru ei. Copilăria în Culori a prins viață odată cu organizarea Campionatului de Fotbal „Liga BCR”. Doamnele au participat la un workshop de well-being, au luat lecții de yoga și s-au putut relaxa cu un masaj la scaun gratuit, iar domnii au jucat fotbal atât cât au putut, au participat la sesiunea de autografe susținută de Dani Coman, au avut grijă să participe la Tombola cu Premii Super Atractive, au făcut poze distractive la cel mai cool eveniment de sport corporate și au jucat cele mai populare Board Game-uri unde și-au testat spiritul de competiție.

Într-adevăr, am plecat printre primii de pe terenul de fotbal, însă am numărat golurile celorlalți participanți cu aceeași iscusință cu care numărăm și acordăm banii clienților noștri. Suntem campionii vieților noastre profesionale, iar acum am demonstrat că putem fi campioni și la voie bună, distracție și prietenie.

avbs-credit

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.