AVBS Soft

Bugetul lui Moș Crăciun

1654 3 min

Luminile de Crăciun s-au aprins, iar peisajul de afară anunță o iarnă albă. Cei dragi se gândesc deja la bradul împodobit și la cadourile așezate meticulos sub el, în timp ce tu încă mai treci în revistă datoriile de luna trecută. Mai ai doar două săptămâni la dispoziție pentru a stabili ce păstrezi și ce tai de pe lista pentru Moșul, iar noi îți venim în întâmpinare cu o serie de sfaturi și sugestii pentru a te asigura că celor dragi nu le va lipsi nimic în dimineața de Crăciun.

1. Fă cumpărături inteligent

Nu aștepta până în ultima clipă pentru a cumpăra cadourile de Crăciun, pentru că riști să intri în criză de timp și să faci investiții nechibzuite. Urmărește încă de acum reducerile și ofertele existente în magazine și alege cele mai potrivite cadouri, în funcție de dorințele familiei, dar și de bugetul tău. În plus, vei putea evita astfel aglomerația infernală din magazine și supermarketuri. Cine nu se teme de cozile interminabile, de furnicarul de oameni sau de stocurile epuizate din 23 și 24 decembrie.

2. Stabilește un buget

Copiii, soția și cei apropiați ție ți-au împărtășit deja dorințele lor de Crăciun? Trece pe hârtie toate aceste mici sau mari investiții și compară-le cu suma maximă pe care îți permiți să o cheltuiești, pentru a nu te scufunda și mai mult în datorii. Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toți, inclusiv pentru Moșul cel generos.

3. Monitorizează cheltuielile

A stabili un buget nu este suficient întotdeauna. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din …mall, ar fi bine să te asiguri că nu te lași cuprins de euforia cumpărăturilor și nu te îndepărtezi prea mult de la calculele pe care le-ai așezat pe hârtie.

4.  Fii creativ

Când vine vorba de cadouri, eticheta nu înseamnă totul. În loc să te orientezi după cele mai scumpe articole, poți să te gândești la ceea ce i-ar face cu adevărat fericiți pe cei dragi.

5.  Profită de ofertele băncilor

Unul din cinci români a apelat anul trecut la un credit în pragul sărbătorilor. Dacă ai tras linie și ai constatat că bugetul actual nu-ți permite să sărbătorești Crăciunul sau Revelionul așa cum ți-ai dori, n-ar fi o idee rea să treci în revistă ofertele actuale ale băncilor. Iată câteva variante atractive:

Cardul de credit cu 0% dobândă la cumpărături în 12 rate, online sau în magazine:

  • Primești până la 35000 RON;
  • Venit minim acceptat de 1500 RON;
  • Plătești în 12 rate cu 0 dobândă cumpărături mai mari de 100 RON;
  • Rambursezi lunar 5, 10 sau 15% din suma utilizată, cu excepția cumpărăturilor în rate.

Credit de nevoi personale, doar cu adeverința de venit:

  • Obții până la 5000 Euro (echivalentul în lei) doar cu adeverința de venit;
  • Perioadă de acordare: 5 ani;
  • 0 comision de gestiune a creditului;
  • Dobândă începând de la 9.7%.

Ai nevoie de un sfat specializat? Scrie-ne chiar acum, iar unul dintre specialiștii noștri te va ajuta cu calculele. În acest fel, ție nu-ți rămâne decât să scrii lista de cumpărături. Tu ce fel de Moș vei fi anul acesta?

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.