AVBS Soft

Băncile restructurează, iar Brokerii de Credite evoluează – cum să rămâi în banking în plin proces de restructurare!

579 4 min

„Băncile restructurează, iar brokerii de credite evoluează – cum să rămâi în banking în plin proces de restructurare” este articolul care îți dezvăluie soluțiile pe care le poți aplica pentru a rămâne în domeniul bancar chiar dacă se desființează unitatea financiară pentru care lucrezi.

În România anului 2008 exista un număr record de instituții financiare, mai exact 6552 de unități bancare. Astăzi, după 12 ani de activitate, 40% dintre ele au fost desființate, spune Ziarul Financiar. Conform datelor oferite de Banca Națională, doar în 2020 au fost închise 139 de sucursale și agenții bancare, pierzându-și locurile de muncă 349 de experți în domeniul financiar-bancar.

Numeroși factori au contribuit la procesul de restructurare din banking în decursul acestor 12 ani, însă pandemia de coronavirus a accelerat acest fenomen care se pare că va continua și în anul 2021.

Odată cu instaurarea Stării de Urgență pe fondul pandemiei de COVID-19 din martie 2020, instituțiile bancare din România s-au reorganizat rapid și au adoptat măsuri rapide, tehnici eficiente și strategii optime astfel încât propriii lor clienți să fie protejați, iar fluxul de creditare și activitatea bancară să continue. În acest mod, băncile din România au contribuit activ la sprijinirea economiei noastre, alături de celelalte activități economice din țară.

Dintre toate modificările implementate în ultimele 9 luni de instituțiile bancare din România, le amintim pe cele mai importante:

  • mare parte din activitatea bancară a fost mutată în mediul online și/sau a fost transferată brokerilor de credite;
  • numeroase unități bancare au fost închise pentru reducerea costurilor de funcționare;
  • soluțiile de finanțare au fost adaptate contextului actual;
  • dobânzile creditelor au fost diminuate;
  • au fost realizate soluții sustenabile de rambursare a creditelor;
  • au fost întocmite oferte personalizate pentru amânarea ratelor;

Investițiile puternice efectuate de instituțiile bancare și non-bancare din România în canalele alternative de vânzări, în departamentele IT și în digitalizarea procesului de creditare au condus la rezultate excepționale chiar și în timpul unei pandemii ca cea pe care o trăim în prezent. Astfel, instituțiile financiare continuă și încurajează creditarea cu produsele de finanțare adapatate contextului actual prin canalele alternative de vânzări: prin brokeri de credite și online!

Băncile restructurează, iar brokerii de credite evoluează!

Iată cum să rămâi în banking în plin proces de restructurare!

În concluzie, prin restructurările de anul acesta, băncile au închis ușile sucursalelor, însă au deschis larg porțile pentru brokerajul bancar. În acest sens, specialiștii din domeniul financiar-bancar nu sunt obligați să se orienteze către alte domenii de activitate, luând-o de la zero, ci pot profita de oportunitățile oferite de companiile de brokeraj bancar deja consacrate, cu zeci de parteneriate bancare și non-bancare și sute de produse de finanțare în portofoliu. Astfel, experții în banking pot evolua de la statutul de angajați la statutul de antreprenori, ca brokeri de credite francizați!

Indiferent cum evoluează piața bancară, chiar dacă băncile restructurează acum sau pe viitor, tu îți poți continua activitatea în domeniul bancar prin statutul de broker de credite, prin semnarea unui contract de franciză cu AVBS Credit!

Ai experiență în domeniul financiar-bancar și vrei să evoluezi? Dorești să elimini teama demiterii din funcție? Vrei să te bucuri de libertate și prosperitate financiară? Dorești să atingi apogeul activității tale profesionale și știi că și tu poți deveni un broker de credite de top? Franciza AVBS Credit ți se potrivește mânușă!

Mai multe detalii și avantajele francizei AVBS Credit găsești aici, la numărul de telefon 021 230 43 43 sau pe adresa de e-mail [email protected]

– II –

 

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

AVBS Credit este membră a A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite).

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.