AVBS Soft

AVBS Credit și cea de-a 12-a ediție SuperBlog

2118 5 min

Pe 11 aprilie 2016 s-a încheiat cea de-a 12-a ediție a competiției de blogging creativ, SuperBlog. Despre superbloggeri și superbrokeri am mai scris și aici. Ca și prima dată, AVBS Credit a avut plăcerea de a participa în cadrul celui mai longeviv concurs de blogging din blogosfera românească în calitate de prieten, susținător și sponsor. După ce în 2015 am fost surprinși cu 69 de articole deosebite din toate punctele de vedere și am reușit să stabilim cu bloggerii participanți o legătură bazată pe respect și admirație reciprocă, de data aceasta superbloggerii ne-au onorat cu 92 de articole frumoase și originale, fapt care ne-a bucurat nespus!

bloggerii-participanti-la-gala-spring-super-blog-2016

Ne-a făcut plăcere să vă citim și să vă comentăm articolele, dragi superbloggeri!

Vă felicităm pentru creativitatea și originalitatea de care ați dat dovadă din plin!

Pe 1 martie 2016 s-au aflat la linia de start în jur de 160 de bloggeri, însă numai 146 au participat cu toată forța și determinarea, iar 88 dintre ei au reușit să parcurgă toate cele 16 probe, câștigând premii cu o valoare totală de peste 15.000 de lei. Fiecare dintre finaliști și-au spulberat propriile piedici și bariere ale creativității și au înscris în competiție cele mai bune articole pentru numeroși sponsori. Din ziua mărtișorului și până pe 11 aprilie s-au scris nici mai mult, nici mai puțin, de 1760 de articole. Este un lucru știut de toată lumea că la SuperBlog bloggerii scriu în primul rând de plăcere, pentru că iubesc această competiție, pentru a respecta tradiția care s-a creat în jurul acestui fenomen numit SuperBlog, dar mai ales pentru a-și menține apartenența la cea mai frumoasă comunitate din mediul online. Numai ideea de a te vedea în fruntea clasamentului, de a lega trainice prietenii, de a participa la Gala SuperBlog și de a colecționa o sumedenie de amintiri frumoase, merită orice efort, așa cum numeroși bloggeri au mărturisit.

valentin-anghel-director-general-avbs-credit

Proba cu numărul 16, ultima din competiție, cea de care s-a bucurat AVBS Credit, a avut ca subiect creditul în mediul online. Tema a sunat cam așa: Cum câștigi credit în mediul online? Am știut de la bun început că bloggerii vor scrie cu brio despre acest subiect, tocmai de aceea ne-a și făcut plăcere să citim fiecare articol în parte. De ce această temă? În obținerea unui credit financiar reputația și istoricul în sistemul bancar sunt esențiale! Brokerul de credite se ocupă cu toate demersurile necesare creditării și face minuni cu ceea ce clientul îi pune la dispoziție: o reputație ireproșabilă, un istoric impecabil, o situație familială bună, un comportament economic responsabil, venituri financiare stabile și așa mai departe. Considerăm că reputația este importantă în orice domeniu de activitate, tocmai de aceea ne-am alăturat din nou competiției de blogging creativ, SuperBlog, pentru a afla cum își consolidează bloggerii reputația și care sunt demersurile, parteneriatele și planurile pe care ei le întreprind pentru a evolua și pentru a avea succes în mediul online.

Am vrut să știm dacă există vreo rețetă anume pentru a câștiga cât mai mult credit în mediul online și am aflat răspunsul: pasiunea, munca, seriozitatea și perseverența sunt o parte din ingredientele universal valabile în obținerea succesului, indiferent de domeniu!

Juriul SuperBlog a desemnat-o ca fiind câștigătoare a probei AVBS Credit pe Amalia Goleanu, bloggerița creativă care a participat cu articolul: Breaking News: Pușculițele grav afectate de criza financiară, supuse unei intervenții miraculoase!

„Întrerupem mersul firesc al postărilor bloggosferice pentru o știre de ultimă oră!!! Pentru acele pușculițe afectate de criza financiară, s-a găsit o soluție mi-ra-cu-loa-să!

AVBS Credit vă oferă acel boost de care aveți nevoie pentru a vă pune pe picioare rapid, eficient și sigur.

Indiferent că sunteți în căutarea unui credit rapid, a unui credit prima casă, a unui credit ipotecar sau a unui credit de nevoie personale, consultanții AVBS stau la dispoziția voastră oricând, dar cel mai important, gratuit, mulându-se pe specificul fiecărei pușculițe.

Dacă și tu, ca și mine, ai nevoie de un impuls financiar pentru a îți îndeplini un vis, sau poate îți dorești să îți întemeiezi o familie, să pleci într-o călătorie șamanică sau vrei să îți deschizi o afacere, atunci ai nevoie de AVBS Credit!…”restul articolului îl puteți citi accesând link-ul de mai sus!

valentin-anghel-director-general-avbs-credit-si-amalia-goleanu

Pentru că articolul Amaliei Goleanu ne-a plăcut în mod deosebit și pentru că am vrut să-i celebrăm ingeniozitatea, am găsit și noi o modalitate creativă de a-i înmâna premiul la Gala Spring SuperBlog 2016, eveniment care a avut loc pe 23 aprilie la Hotelul Golden Tulip Times. Așa cum vedeți și în imagine, am găsit o pușculiță roz în formă de porcușor pe care am resuscitat-o special pentru câștigătoarea probei.

Felicitări, Amalia! Felicitări și mulțumim tuturor bloggerilor pentru articolele scrise pentru noi!

Odată cu participarea la Gala Spring SuperBlog 2016 AVBS Credit a decis să acorde creditul său SuperBlogului și superbloggerilor! Aveți votul nostru de încredere și admirație! Felicitări organizatorilor pentru această ediție de succes, dar mai ales felicitări bloggerilor participanți care nu doar că au scris 1760 de articole, ci au făcut istorie în primăvara lui 2016!

Ne bucurăm că AVBS Credit face parte din comunitatea SuperBlog! Așteptăm cu entuziasm cea de-a 13 ediție!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Un comentariu la „AVBS Credit și cea de-a 12-a ediție SuperBlog”

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.