AVBS Soft

AVBS Broker de Credite recomandă aplicația Waze

2598 4 min
()

O lege nescrisă a Universului spune așa: „ca să ai, trebuie să dai” și „ca să primești, trebuie să oferi”. Așadar, dacă în cazul lucrurilor negative Legea Talionului este interzisă de mii de ani, în cazul lucrurilor pozitive binele nu rămâne niciodată nepedepsit nerăsplătit. Pe acest principiu al binelui comun funcționează și aplicația Waze, disponibilă pentru dispozitivele Andoid și iOS.

Waze este o aplicație pe care o poți descărca GRATUIT din Google Play și App Store, oferă navigație GPS cu trafic în timp real și avertizări rutiere, dar vine la pachet și cu o mulțime de alte avantaje. Pentru a folosi complet și corect aplicația Waze, este necesară o conexiune la internet permanentă. Ce-i drept, Waze poate fi folosită și fără internet, însă foarte multe dintre beneficii se pierd.

aplicatia waze

Aplicația Waze a fost înființată în 2006 în Israel și a luat naștere din munca de echipă a 7 oameni, fiecare dintre ei fiind specialiști în domenii ca: IT, economie, cercetare și dezvoltare, juridic, business, geografie, psihogeografie, psihologie, sociologie și așa mai departe. În 2013 aplicația Waze a fost achiziționată de Google pentru nici mai mult, nici mai puțin, de 1.3 miliarde de dolari.

De fiecare dată când vizităm francizele AVBS Broker de Credite din țară, Waze este GPS-ul de serviciu și trebuie să recunoaștem că brokerii AVBS contribuie activ la fluidizarea traficului rutier cu ajutorul acestei aplicații.

AVBS Broker de Credite recomandă Waze pentru că:

 1. Harta Waze este actualizată la un interval de 1-3 zile pentru că administratorii acestei aplicații sunt chiar utilizatorii Waze. Cu cât utilizatorii sunt mai activi și mai implicați, cu atât harta devine mai aproape de realitate;
 2. Waze adună toate datele din trafic, iar acestea sunt utilizate pentru a detecta aglomerațiile din trafic, dar și pentru a dezvălui care sunt segmentele de drum și direcțiile de mers cele mai rapide.
 3. Alertele Waze îți dezvăluie:
 • Tipul traficului – moderat, intens sau blocat;
 • Prezența organelor de poliție – vizibilă sau ascunsă;
 • Existența accidentelor rutiere – minore sau majore;
 • Pericolele prezente pe drum – obiecte, gropi, cadavre de animale, drumuri în lucru sau autoturisme oprite pe drumuri etc.;
 • Pericole prezente pe acostament – automobile oprite, animale, indicatoare lipsă etc.;
 • Condiții meteorologice – ploaie, zăpadă, grindină, ceață etc.;
 • Drumurile închise;
 • Prezența camerelor de viteză;
 • Orice tip de problemă de pe hartă;
 • Care este prețul carburanților în stațiile de alimentare cu benzină, motorină, motorină+ și GPL.
 1. Prin implicarea wazerilor, aplicația anunță care sunt drumurile închise și care sunt motivele care au condus la închiderea drumurilor. Citiți aici mai multe informații despre Waze și restricțiile rutiere.
 2. Autentificarea în Waze se poate face și prin Facebook, iar dacă prietenii de pe facebook se află în apropiere sau conduceți spre aceeași destinație, aceștia pot fi văzuți și contactați cu foarte mare ușurință.
 3. Chatul de pe hartă ne oferă posibilitatea de a comenta diverse aspecte cu ceilalți participanți din trafic. În plus, aceste tipuri de rapoarte pot avea atașate imagini și comentarii din partea wazerilor care au trecut prin acele locuri.

Fără îndoială Waze este cel mai bun GPS tocmai pentru că wazerii oferă informații în timp real despre condițiile de trafic, iar acest fapt conduce la aflarea rapidă a celor mai bune trasee. În plus, datorită acestei aplicații, pericolele și obstacolele nu mai reprezintă deloc niște „surprize” aducătoare de necazuri.

AVBS Broker de Credite recomandă Waze datorită avantajelor enumerate mai sus, dar și pentru că această aplicație contribuie la binele, siguranța și confortul comun. Cu cât mai mulți șoferi vor utiliza aplicația Waze, cu atât drumurile publice vor deveni mai bune și mai fluide!

Fii un șofer isteț, fii un wazer activ și implicat!

De exemplu, Waze îți indică drumul spre vacanța visurilor, noi îți finanțăm voiajul perfect!

Aplică pentru un credit aici!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

 

Sursă info – waze.ro

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: