AVBS Soft

AVBS Credit NU pierde timpul, îl fructifică

6164 5 min

August 2015. Ai plecat deja în vacanță? Bine ai făcut! Când te vei întoarce și îți vei relua cursul firesc al vieții, când te vei decide să faci noi investiții sau cheltuieli, află că AVBS Credit NU te mai așteaptă în aceeași formulă.

Timpul nu stă în loc! Ne place sau nu, timpul este ireversibil. Însă de un lucru putem fi siguri, vremea reprezintă o provocare. Dacă fructificăm fiecare minut, timpul aduce după sine oportunități și rezultate excepționale.

Pentru AVBS Credit vara lui 2015 a reprezentat noi obictive atinse. Cu siguranță AVBS Credit nu pierde vremea. Principalul nostru obiectiv, pentru care muncim necontenit, este dezvoltarea de noi parteneriate cu instituțiile bancare și non-bancare din România și îmbunătățirea serviciilor de brokeraj bancar în beneficiul clienților noștri.

Când te vei întoarce din vacanță, nu te aștepta să ne găsești la fel! În câteva luni AVBS Credit s-a dezvoltat și mai mult. N-am bătut pasul pe loc, ci am muncit cu pasiune pentru a ne extinde granițile de orice natură.

Cu ce noutăți te așteptăm?

 1. Noi puncte de lucru AVBS Credit – numărul francizelor a crescut într-un timp scurt. Acum două luni AVBS Credit însuma 47 de francize, în august 2015 avem 56 de francize.
 2. Noi parteneriate cu bănci și IFN-uri – portofoliul AVBS Credit a crescut și el. Dacă în 2014 eram în parteneriat cu 14 instituții bancare și non-bancare, astăzi mergem pe același drum și tragem în același sens cu 25 de bănci și IFN-uri.
 3. Noi oferte de creditare excepționale – am pregătit pentru tine un tip de credit senzațional.

Numărul francizelor a crescut. Mulți specialiști din domeniul financiar-bancar au decis să se alăture misiunii AVBS Credit și au contractat GRATUIT francize AVBS. Succesul este garantat atunci când mințile strălucite se unesc și muncesc pentru același scop – acela de a oferi soluții de creditare personalizate pentru românii aflați la nevoie. Până mai ieri AVBS Credit era prezentă în București, Baia Mare, Brăila, Buzău, Caras Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Gorj, Petrila, Petroșani, Ilfov, Slatina, Ploiești, Sibiu și Focașni. Astăzi s-au mărit punctele de lucru în București, Cluj, Baia Mare și Constanța și în plus, am atras județe noi în sistem – Brașov, Botoșani și Tulcea. Împreună suntem cu siguranță mai puternici.

Ne găsești în 56 de puncte de lucru, în 20 de orașe din România!

Noi parteneriate de nădejde. Așa cum am spus și mai sus, în portofoliul nostru se află acum nici mai mult, nici mai puțin, de 25 de bănci și IFN-uri. Ultimul parteneriat pe care vi l-am amintit în urmă cu câteva luni, a fost cel cu Credit Agricole Bank România, unul din cele mai puternice grupuri financiare din lume.

Însă de atunci și până acum ni s-au alăturat instituții importante ca Banca Transilvania, iCredit IFN, Cetelem și BRCI, iar parteneriatele nu se vor opri aici. Plănuim să ne asociem cu încă două instituții bancare de care vă vom povesti la momentul potrivit. Pentru AVBS Credit lucrul bine făcut și răbdarea sunt o virtute.

Strategia noastră este simplă, cu cât mai multe parteneriate, cu atât mai multe oferte de creditare. Vrem să scutim oamenii de timp pierdut, bani și stres. Decât să bați din ușă în ușă, mai bine apelezi cu încredere la AVBS Credit, iar noi îți expunem pe masă toate posibilitățile de finanțare existente, cele care ți se potrivesc cel mai bine. Ba mai mult decât atât, te consiliem, îți întocmim dosarul de creditare și îți obținem banii. Cât te costă? Nimic! Serviciile AVBS Credit sunt gratuite!

AVBS Credit îți prezintă ofertele de creditare de la următoarele bănci și IFN-uri: Alpha Bank, BCR, BRD, BRD Finance, Banca Transilvania, Credius IFN, Cetelem, Credit Agricole, Garanti Bank, Ralfi IFN, Intesa SanPaolo, OTP Bank, TBI Credit IFN, TBI Bank, TBI Leasing, Leumi, Raiffeisen, BRCI, iCredit IFN, Nexte Bank, Extra Finance IFN, Claret IFN, Verida IFN, Împrumut cu mașina IFN, Simplu Credit IFN.

Ai de unde alege!

Tu ai aflat de noul credit rapid de la BRCI? Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) oferă pentru clienții AVBS Credit și nu numai, o opțiune de creditare pe care mulți dintre noi am numi-o soluție de finanțare-minune. Creditul se numește credit de nevoi personale fără garanție imobiliară și are o valoare care poate să ajungă până la 180.000 de lei.

Vrei să fii la curent cu ultimele oferte privind creditele fără garanție? Atunci contactează-ne pentru a-ți trimite cele mai noi oferte pentru credite rapide!

Contractarea acestui tip de credit reprezintă accesul la o sumă importantă de bani, până la 180.000 de lei, fără a prezenta o garanție imobiliară băncii. Ba mai mult decât atât, fiind un credit de nevoi personale, nu vei fi întrebat cum vei folosi banii, iar contractarea lui se face pe baza adeverinței de salariat și a copiei după cartea de identitate. Aprobarea se realizază rapid și astfel te poți bucura de o sumă mare de bani, cu o dobândă fixă și fără comision de administrare lunară a creditului. Simplu și rapid, prin AVBS Credit – un LUX care NU COSTĂ.

Așadar, dacă pentru cei mai mulți dintre voi vara aceasta a fost un prilej de distracție și voie-bună, pentru AVBS Credit lunile verii au adus importante realizări de care ne vom bucura cu toții: mai multe sedii AVBS Credit, mai multe parteneriate bancare, mai multe credite excepționale și un credit de nerefuzat!

AVBS Credit nu pierde timpul, îl fructifică!  

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

16 comentarii la „AVBS Credit NU pierde timpul, îl fructifică”

  • Buna ziua,
   v-am transmis un email pe adresa specificata.Asteptam un raspuns cu numarul dumneavoastra de telefon
   pentru a va putea efectua o simulare.

   Multumesc!

   Răspunde
 1. Buna ziua, as dori un credit de 6000 lei. Figurez la biroul de credit cu restante peste 90 de zile. Ma puteti ajuta cu o solutie de creditare? Va multumesc!

  Răspunde
  • Buna ziua,

   Solutii se gasesc, insa in general la institutii nebancare. Daca restanta este curenta, la banci nu este posibil in acest moment.

   Va contactam pe email in maxim 30 de min.
   multumesc!

   Răspunde
 2. Bună ziua as dori un credit de 1000 dar figurez la birou de credit cum as putea sa primesc. Ma puteți ajuta cu o solutie de creditare. Mulțumesc

  Răspunde
 3. Bună ziua. Doresc sa fac un credit de 10000 si am un istoric negativ in biroul de credit. ma puteti ajuta sa fac un împrumut?!

  Răspunde
 4. Buna, as dori sa fac si eu un credit pe un an de zile pentru ca pe aceasta perioada am contractul de munca. Mentionez ca sunt raportata cu intarzieri la B.C. Astept un raspuns, multumesc.

  Răspunde
 5. Am nevoie de un credit in valoare de 10000 lei. Am un venit de 3479 lei dar figurez in biroul de credit. Am vreo sansa? Astept un raspuns. Multumesc.

  Răspunde
  • Buna ziua,

   Da, cererea dumneavoastra ar putea fi aprobata, insa in functie de cat de mari au fost intarzierile ca suma si numar de zile, iar alt criteriu este cat de mult timp a trecut de la data inregistrarii acestora.
   Va rugam sa ne contactati la 0212304343 sau pe [email protected]

   Multumesc!

   Răspunde
 6. Doresc să obțin un credit 25000 lei sau mai mic, lucrez ca PFA ca si consultant credite in colaborare cu un ifn, am venit net 3500 lei. Nu sunt în biroul de credite, am unele împrumuturi pe termen mic la care plătesc lunar 1300lei si pe care doresc să le refinantez si sa raman si cu ceva bani în mana.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.