AVBS Soft

Am fost, am văzut, ne-a plăcut Gardena Residence

2753 4 min

Iulius Cezar și-a anunțat victoria obținută în 47 î.Hr. împotriva armatei lui France din Pont prin sintagma veni, vidi, vici (am venit, am văzut, am învins)! Noi am readaptat sloganul lui Cezar și afirmăm că am fost, am văzut și ne-a plăcut Gardena Residence, ansamblul rezidențial format din 55 de locuințe, loc de joacă, numeroase spații verzi și de relaxare, plus parcare privată inclusă.

Pe 30 ianuarie 2016 AVBS Credit a luat parte la evenimentul numit Ziua Porților Deschise de la Gardena Residence din strada Atomiștilor, numărul 140, din orașul  Măgurele, Ilfov. Porțile complexului de locuințe au fost deschise pentru toți oamenii care și-au dorit să vadă cu ochii lor garsonierele, apartamentele cu 2 sau 3 camere și impresionantele mansarde. Am avut ocazia de a discuta cu doamna arhitect Alexandra Slăvescu, cea care a realizat acest proiect, cu dezvoltatorul ansamblului, cu dirigintele de șantier, dar și cu un număr mare de vizitatori.

AVBS Credit la Gardena Residence

Din 55 de locuințe, au fost deja rezervate 34 de imobile, în special garsoniere și apartamente cu 2 camere, acestea urmând a fi achiziționate în scurt timp! Am aflat că 50% dintre viitorii cumpărători ale celor 34 de locuințe rezervate au deja banii necesari pentru achiziționarea locuințelor, iar ceilalți clienți vor opta pentru creditul prima casă sau creditele ipotecare pentru cumpărarea imobilelor!

Prețurile pornesc de la 26.700 euro pentru o garsonieră de 39 mp utili, 43.700 euro pentru un apartament de 2 camere de 70 mp utili și 54.600 euro pentru un apartament de 3 camere cu 2 băi și dressing la 86 mp utili.

Chiar dacă au mai rămas doar 21 de locuințe disponibile din cele 55, cei care rezervă cât mai curând un imobil Gardena Residence încă au posibilitatea de a alege finisajele dorite. În plus, vor beneficia și de un loc de parcare gratuit. Din experiență vă spunem că finisajele sunt extrem de importante. Finisajele transformă imobilul într-un cămin. Gardena Residence pune satisfacția clientului pe primul plan, tocmai de aceea oferă această facilitate extraordinară, pentru ca locuințele achiziționate să se apropie cât mai mult de casele mult visate.

consultanta gratuita la gardena residence

În cadrul evenimentului, AVBS Credit a oferit consultanță financiar-bancară gratuită vizitatorilor. Am discutat fără ocolișuri despre toate soluțiile de finanțare disponibile în sistemul bancar din România. Oamenii au înțeles că piața imobiliară s-a dezghețat și au reținut exact esențialul, faptul că indicele ROBOR a scăzut la 1%. Astfel, creditele în lei sunt mai ieftine. Vă spuneam că 50% dintre cumpărători dispun de banii necesari pentru achiziționarea imobilelor. Dintre clienții care au decis să meargă la drum cu AVBS Credit pentru achizționarea unui imobil Gardena Residence, 70% dintre ei vor opta pentru creditul prima casă, iar pentru restul de 30% dintre clienți, vom obține credite ipotecare extrem de avantajoase. Soluțiile de finanțare pe care noi le oferim clienților noștri sunt personalizate, concepute astfel încât să se potrivească întocmai clientului.

Pentru ca viitori cumpărători ai imobilelor să beneficieze de cele mai bune soluții de finanțare și pentru că mulțumirea clientului pe termen lung este mai presus de orice, AVBS Credit a dezvoltat o colaborare frumoasă cu Gardena Residence. Pe siteul Gardena Residence am pus la dispoziție un simulator de credite extrem de util pentru cei care vor să contracteze diverse tipuri de credite pentru achiziționarea unei locuințe. Serviciile AVBS Credit sunt un lux care NU costă. Noi vă reprezentăm interesele în fața instituțiilor bancare și vă obținem cele mai bune soluții de finanțare.

AVBS Credit

În concluzie, Gardena Residence ne-a plăcut în mod deosebit! Am fost, am văzut, ne-a plăcut Gardena Residence! Susținem și noi acest proiect și avem încredere că viitorii proprietari ai locuințelor vor obține, în sfârșit, căminele mult dorite.

Rezervă și tu una din cele 21 de locuințe rămase, iar noi ne vom asigura că vei obține cel mai bun credit în lei! 2016 este anul în care poți avea casa ta!

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.