AVBS Soft

Afacerea ta în imobiliare merită să aibă propriul Departament De Creditare!

651 4 min
()

Afacerea ta în imobiliare merită să aibă propriul Departament De Creditare!

Potrivit datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară analizate de Profit.ro, în octombrie 2020 numărul tranzacțiilor imobiliare a crescut cu 43% față de octombrie 2019. Cele peste 83.000 de tranzacții realizate reprezintă un adevărat record al ultimilor 3 ani. În București și Ilfov au fost înregistrate cele mai multe tranzacții imobiliare, un total care aproape atinge pragul de 20.000 de achiziții.

În contextul pandemiei de COVID-19 au fost lansate numeroase pronosticuri negative care vehiculau o scădere continuă a tranzacțiilor imobiliare în anul 2020, cu toate acestea realitatea este îmbucurătoare. Creșterile tranzacțiilor imobiliare din toată țara sunt semnificativ mai mari decât în anii precedenți. Realizările anului 2020 sunt susținute și de numărul vizibil în creștere a creditelor ipotecare contractate de români pentru achiziționarea imobilelor dorite.

Sistemul bancar, agențiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari și brokerii de credite contribuie activ la creșterea economică a României fapt pentru care, ACUM, mai mult ca niciodată, este momentul să ne unim forțele într-un parteneriat imbatabil. Prin servisarea impecabilă și rapidă a românilor care doresc să cumpere locuințele agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari prin credite ipotecare sau Noua Casă, putem dubla tranzacțiile imobiliare și, astfel, să ajutăm la restabilirea Economiei României.

Propunem o oportunitate de dezvoltare agenților și dezvoltatorilor imobiliari:

Afacerea ta în imobiliare merită să aibă propriul departament de creditare!

Brokerii AVBS Broker de Credite pot deveni un DEPARTAMENT DE CREDITARE de succes pentru agențiile imobiliare și dezvoltatorii imobiliari care doresc să beneficieze de servicii de finanțare la cel mai înalt standard de calitate, personalizate, RAPIDE și GRATUITE pentru clienții proprii!

Ca agent imobiliar și/sau dezvoltator imobiliar, colaborarea cu AVBS Broker de Credite presupune ca TU să deții propriul DEPARTAMENT DE CREDITARE astfel încât imobilele tale să fie achiziționate cât mai rapid și în cele mai bune condiții de finanțare pentru clienți! În plus, drept mulțumire pentru clienții finanțabili transmiși către AVBS Broker de Credite, agentul imobiliar / dezvoltatorul imobiliar este COMISIONAT pentru fiecare credit intermediat de brokerii noștri.

Prin colaborarea cu AVBS Broker de Credite, agenții imobiliari și dezvoltatorii imobiliari se pot bucura de următoarele avantaje:

  • comisioane generoase pentru fiecare creditare finalizată;
  • costuri ZERO pentru clienții tăi;
  • datorită creditării rapide și a portofoliului impresionant de produse de finanțare, imobilele tale vor fi achiziționate într-un timp mult mai scurt;
  • tranzacțiile tale imobiliare vor fi prioritare pentru noi;
  • avem abilitatea de a obține, de la mai multe bănci, avize de legalitate asupra întregului imobil astfel încât, la vânzarea unui singur apartament, băncile să analizeze doar acel apartament, nu tot istoricul imobilului – astfel câștigăm timp cu un necesar minim de acte;
  • oferim răspuns PE LOC privind încadrarea și eligibilitatea unui client pentru finanțarea de care are nevoie, fapt care conduce la REZERVAREA PE LOC a locuinței, creșterea numărului de rezervări / vânzări încă de la PRIMA VIZIONARE;
  • obținem RAPID pentru client aprobarea financiară de la banca finanțatoare – practic din acel moment creditul este ca și obținut;
  • reprezentăm varianta cea mai rapidă de pe piață pentru finanțarea unui client și oferim experiență, profesionalism, seriozitate și implicare;
  • dosarul de credit este gestionat și monitorizat pe întreaga perioadă de creditare, până la final, și comunicăm stadiile acestuia tuturor părților implicate;

Vrei ca afacerea ta în imobiliare să aibă propriul DEPARTAMENT DE CREDITARE de succes?

Contactează-ne la numărul de telefon 021 230 43 43 sau pe adresa de e-mail [email protected] și te invităm la birou pentru a discuta toți termenii acestui parteneriat win-win excepțional!

– II –

AVBS Broker de Credite este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii AVBS Broker de Credite se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: