AVBS Soft

7 ani de performanta si servicii orientate catre client

1651 1 min

Compania noastra, AV Broker Solutions, este deja pe piata de 7 ani. Aniversarea companiei noastre ne gaseste:
– De 7 ori mai obisnuiti cu a pune nevoile clientilor inainte de orice.
– De 7 ori mai motivati decat eram la inceput.
– De 7 ori mai rabdatori cu clientii care au nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie.
– De 7 ori mai intelegatori cu cei care nu se pot hotari usor.
– De 7 ori mai dornici de noi provocari si reusite.
Au fost 7 ani de munca, de constanta si de perseverenta. Aceasta perioada a inclus si ani grei pentru economie, atat la nivel national cat si la nivel mondial, schimbari resimtite de catre toti antreprenorii. Ca si echipa, am recunoscut momentele dificile si le-am transformat in momente decisive.
In acesti ani de activitate am invatat in fiecare zi sa fim mai deschisi, mai comunicativi si mai transparenti. Am inteles rolul pe care il jucam si ne-am asumat importanta si raspunderile acestuia.
Ne pregatim acum pentru urmatorii 7 ani, in care vom oferi informatia completa si corecta, in care vom indruma clientii, vom intocmi dosarele si ne vom asigura ca putem oferi produsul potrivit nevoilor fiecarui client.

Ne-am dovedit determinarea de a reprezenta clientii la fel de bine precum ar face-o chiar ei insisi daca ar avea timpul necesar si experienta si cunostintele noastre.

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.